125

Fool

преди 1 година

Никой фен на Рашка не казва, като говорят за нацизма в Германия и Украйна. Каква е разликата между анексирането на Австрия от нацистите и желанието за анексиране на Украйна от Рашка? Споделете тавариши?

124

Украинка

преди 1 година

До 131.А ми е така е, лошо ли е, не. Всички го правим. Чудят се вече какво да пишат, по точно, как да оплюят Русия. Смешници, хиени. Днес по Нова тв поканили този с ***, не ги е срам, вместо да се скрие, а тоз с гордост расказва какво е направил. Ужас

123

Анонимен

преди 1 година

Израел не подкрепя укронацистите.

122

Анонимен

преди 1 година

Защо да не вярваме на тези сведения. Още нашите родители казваха за руските войници преминали през България , че са диваци крадливи. Виж за геманците говориха с добри спомени. Дори има завързани приятелства .

121

Анонимен

преди 1 година

Омръзна ми от лъготене и глупави флашмобове. PR-ите на Украйна са големи некадърници. Сигурно са влезли с връзки в Холивуд или пък са от квотите.

120

Анонимен

преди 1 година

" Германия около 2 млн. германки, жени и деца са били изнасилени от болшевиките. От тези дето имат "паметник" в центъра на София. Тези изверги на човешкият род" - да са благодарни германките, че не са ги убили след изнасилването, защото германците изнасилваха и после убиваха жените, цели села избиваха, до крак от старец до кърмаче и после запалваха цялото село.

119

Анонимен

преди 1 година

Долния коментар е за статията за мнението на Захариева.

118

Факт е...

преди 1 година

КОГАТО СЪЮЗНИЦИТЕ ЗАДАЛИ ВЪПРОСИ НА СТАЛИН ЗА ГАДОСТИТЕ И ИЗНАСИЛВАНИЯТА В ГЕРМАНИЯ---СТАЛИН ОТГОВОИЛ ЧЕ ВОЙНИЦИТЕ МУ САМО СЕ "ПОВЕСЕЛИЛИ ТАМ".....И НИЩО ЛОШО НЕ СА НАПРАВИЛИ!

117

Анонимен

преди 1 година

В Германия около 2 млн. германки, жени и деца са били изнасилени от болшевиките. От тези дето имат "паметник" в центъра на София. Тези изверги на човешкият род.

116

Анонимен

преди 1 година

24 % при 39 % избирателна активност не е достатъчно за да се кара влаа , да бяха направили правителство но за две години не са подложили на гласуване нито едно правителство. Така че сега си имаме служебно правителство това е.

115

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Англия бомардираха Дрезден и избиха 200 хиляди германци цивилни. Както в София избиваха без причина цивилни, така и Дрезден - нарочно бомбардираха цивилно население а не военни цели.

114

Фрида

преди 1 година

До една моя бабаАми, аз съм от Добрич, случката с баба ми я знам от мама още от социализма, когато по тия въпроси не се говореше. А интернет имам още откак ти си ходил прав под масата. Още през 1996 имах уеб страница за един курс в МБА програма, ама надали знаеш какво е туй МБА.

113

Fool

преди 1 година

До 124, че руския народ е много по-различен. Защо пишете простотии само? Руснаците са същите мърди като нацистите. Как само тъпата русофилска тиква няма прилика между анексирането на Австрия от нацистите и желанието на анексиране на Украйна от Рашка? Толкова ли сте зле с мозъка или само се правите? Искам един имб3цил русофил да ми каже точно каква е според него разликата?

112

Анонимен

преди 1 година

Днес.бг, яко пожълтяхме!

111

Майката на моя...

преди 1 година

...приятелка от Дрезден като ДОШЛИ руснаците си намазали лицето със сажди и грейс и се правила на ЛУДА за да не бъде унижаванаи изнасилена от.руснаците.

110

Анонимен

преди 1 година

Германският народ е народ престъпник. Няма друг такъв народ в историята на човечеството, който да извършил такива ужасни престъпления както немския народ, и да не обясняват за "Хитлер и неговата малобройна нацистка шайка" а те не са знаели - целият немски народ до последно подкрепяше Хитлер и извършваше престъпления - избиха 26 милиона руснаци. Масово убихаха цивилни, само защото са славяни, и ги зарявяха в изкопи. И вместо да наведат глава смирено, те ще доставят танкове на нацистите от Киев да избиват руснаци.

109

хаха

преди 1 година

няма по по дооолно племе от руснаците. Където са минало оправия няма. Още източна Германия не може да настигне западна. Какво да кажем за горката източна Европа? Трябва сигурно 2 века да минат, докато настигнат запада

108

Анонимен

преди 1 година

Значи като почнат да губят и едни съчинения се появяват.

107

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен " Германия около 2 млн. германки, жени и деца са били изнасилени от болшевиките. От тези дето имат "паметник" в центъра на София. Тези изверги на човешкият род" - да са благодарни германките, че не са ги убили след изнасилването, защото германците изнасилваха и после убиваха жените, цели села избиваха, до крак от старец до кърмаче и после запалваха цялото село.

106

ТЕ СА ПРИМИТИВИ, БЕ.

преди 1 година

Видяли мултикукър в кухнята на украинка и насочили ОРЪЖИЕТО И искали ключа за "сейфа с парите"