35

1

преди 1 година

в тая държава изобщо има ли прокоратура ?????

34

Анонимен

преди 1 година

въх... нямало да позволи, та тя прокуратурата е слугинажа на мафията, какво повече да позволяваш?...

33

Анонимен

преди 1 година

Предупреди Божков преди да сложиш каскета, затвори малко в ареста некакви "олигарси" и ги пусна съответно, явно си вършиш работата :)))

32

Анонимен

преди 1 година

грижата за каскета, основна грижа на герб , без него те са изгубени, и той е изгубен без тях

31

Анонимен

преди 1 година

Гешефтурата е безсмъртна!

30

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ и ДПС ще пазят каскета като зеницата на окото си! Иначе Доган и Борисов влизат в затвора!

29

бг смешки 2

преди 1 година

как няма да бягат от БГ като народа не става за нищо ! и търпи някакви самозванци като Гешев и Борисов да му леят приказаки от 1001 нощ ....този е да има спечелено дело срещу някой ?!!? разбира се икзлючваме проъчката срещу кметиците на Младост ....къде съвсем очевадно изпълни поръчки на някакви строителни мафиоти ...

28

Анонимен

преди 1 година

Само затова , че намляхме като население , всички трябва да понесат отговорност .Заради геноцида с цените и доходите също .....

27

Анонимен

преди 1 година

След последното му фиаско, когато пусна чрез приближените си кафяви медии внушението, че бил поканен на молитвена закуска с президента Байдън, а се оказа, че двамата с влиятелния депутат Хламид Хламид от ДПС се разходили до Вашингтон, за да се срещат с трима дискредитирани конгресмени-тръмписти и путинджии, които отричат изборната победа на Байдън, разпространяват конспиративни теории, категорично се противопоставят на помощта за Украйна, а единият е разследван за нерегламентирани връзки с Русия и Венецуела - аз много се съмнявам, че той може да служи за нещо друго, освен тихомълком да губи

26

Молитвен закусвач

преди 1 година

Отначало с приближените си кафяви медии се опитаха да създадат впечатление, че Гешев е в Америка сам, едва ли не по лична покана на Байдън.Когато лъсна цялата смрадлива истина - и с кого е бил, и защо е бил, и с какви *** се е срещал - сега се оказа, че човекът бил отпускар, с Хламид Хламид са били може би на сватбено пътешествие?

25

Анонимен

преди 1 година

Към Гешев има много въпроси, на които той трябва да отговори. Ще му се наложи. ГЕРБ и ДПС не могат да го пазят вечно и от всички.

24

Анонимен

преди 1 година

Ти си сложен за главен, щото требва да пазиш Бойко :))) Кажи ми една осъдена голема мутра от тебе, може и да ти повервам :)))

23

ТИ ГЕШОФ

преди 1 година

Погледнал ли си се в огледалото. ТИ твоето физио те издава ти си по зле и отвърколак.твоята прокуратура ще е най опасната крадлива защитавал само крадци и МУШЕНИЦИТЕ. ТИ и той сте за панделата.

22

Анонимен

преди 1 година

Евала ***, не стига, че си се оженил за танцьорка на пилон, но и говорителката ти е от порно индустрията! Работа за 2 стотинки не вършите в прокурватурата, но сте събрали изм етта на лесни и леки жени!

21

Анонимен

преди 1 година

Той затова е сложен там - проверен кадър, който през цялата си кариера НЕ Е СПЕЧЕЛИЛ НИТО ЕДНО ДЕЛО.Т.е. дори да се запретне да повдига обвинения срещу Влади, Тиквата, Шиши и останалите "спонсори", накрая те ще го осъдят, а ние ще му плащаме масрафа.Дялан камък - баш си е на мястото.ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ГЕШЕВ!

20

Поговорка

преди 1 година

Гарван на гарван око Не вади! Запомнете го.Всичко, е приказки от Шехерезада!

19

Анонимен

преди 1 година

Имаме прокуратура ли? Защо няма нито един осъден политик в затвора?

18

Анонимен

преди 1 година

Сега има два варианта . Или Борисов е жертвал Гешев , или Гешев след някоя молитвена закуска е жертвал Борисов и ще му се наложи да го доказва

17

Анонимен

преди 1 година

Снощи късно един неадекватен (и видимо пиян) гербав *** плашил симпатизанти на ПП-ДБ, че ще бъдат прегазени от тир с марка Гешев.За негова информация, на тира Гешев гумите са му изпуснати, горивото му е източено, акумулаторът - изваден.Главната му грижа е как да отърве кожата.

16

до 15

преди 1 година

До Анонимензаради пишман управници като Борисов , Костов и пишмен прокурори като този с Каскета ...