94

Анонимен

преди 1 година

До 86 Точно така е само дето в Европа е бунта срещу даването на оръжия но Ъкрайна,в Лондон са протестите срещу правителството.

93

Анонимен

преди 1 година

Що така, за едните може за другите не , ай сик...р ЕС с Бореловци, Лайнени и подобни оли гофе;;;;

92

Анонимен

преди 1 година

И какви последици бе главъ , ще им накривите шапката на Китай, заяждате се с две супер сили, искате Европа да потъне в океан от кръв ли, е ако продължавате може и да стане.

91

Анонимен

преди 1 година

The Economic Collapse: Западът ще трябва да използва ядрено оръжие или натовски войски, за да спре руските успехи в Украйна.

90

Анонимен

преди 1 година

До Демократ-Определено никога не си ходил в Китай.Аз съм живял там 4г и мога да ти кажа,че са на светлинни години от твоите представи.Гладни и бездомни не съм виждал там.

89

Анонимен

преди 1 година

Доставките на боеприпаси от Запада, от които украинската армия е изцяло зависима, не са в крак с нуждите на фронта. Сроковете за доставка на тежки боеприпаси са увеличени от 12 на 28 месеца. Резервите на страните от НАТО постепенно пресъхват. По време на юлската офанзива руските войски изстрелват от 40 000 до 50 000 артилерийски снаряда на ден. Украинските - не повече от 5-6 хиляди.

88

болняви

преди 1 година

Мале колко сте болняви. Танкове, кораби, УАЗ, ЗАЗ, ВАЗ, айде у нас. Допотопно производство. Кога нещо хай-тек, бе другари??! Медведев чегърта по цял ден на Айфона да търси водка на промоция, а Песков качва кпипове в Ютубата. И само не ги слагайте до САЩ, че ставате смешни. Само щага Калифорния генерира повече БВП от цяла Рашия. Не бъдете наивници, този път сме със по-силните и живеем добре. Това, че ни крадат русоробските политици е друг въпрос.

87

Боби

преди 1 година

До смях Кой се Хвана или кого Хванаха САЩ и е прокопсал? Хайде дай примери но не едни ВИТИЕВИ ФРАЗИ примерно в Южна Корея има еди какво си и еди що си?

86

Анонимен

преди 1 година

Столтенберг: Рисковете Русия да победи в Украйна са по-големи отколкото ескалация между НАТО и Русия.

85

До 93

преди 1 година

Точно така СГЛОБЕН, а не изобретен и/или патентован. Изобретяват западняците. Шерпите - сглобяват.

84

без жива сила

преди 1 година

Без жива сила не става. Вече се видя, че само с доставка на оръжия в Украйна НАТО ще бъдат победени ако не изпратят и жива сила, украинското пушечно месо е на свършване.

83

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 1 година

Какви последици, бе sklery. Няма да има откъде да си купиш памперси...

82

Анонимен

преди 1 година

До 90 Абе ти що сравняваш СССР с Русия бе я си размърдай малко мозъка.От тогава са минали повече от 30г Я погледи си ос райната,че няма нищо дори сама не може да се издържа.

81

Анонимен

преди 1 година

дори този сайт работи благодарение на китайски части

80

Анонимен

преди 1 година

Който драска от телефон или компютър, който НЕ е сглобен в Китай, да цъка минус, иначе - плюс. И последиците ще станат ясни за всички.

79

Анонимен

преди 1 година

Ерата на евтините енергии, ресурси и евтина храна за ЕС приключи. А това слага край на потреблението и потребителския живот в ЕС. От сега нататък Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява и да затъва в тежки социални, икономически и политически кризи.

78

Боби

преди 1 година

До Да не са луди Не Лудия си ти! 1. 40% от промишлеността на РФ е в тъй-наречения далечен изток(най-голямата корабостроителница Звезда е там, която Бълва граждански кораби) 2. Урал и централен Регион държат 20-25% от промишлеността(Урал Вагон Завод произвежда/модернизира до 100 танка месечно Т-90 и Т-72) 3. Европейската част е най-населена но само 45-50% от промишлеността е там. КАКТО СЕ КАЗВА ЧУКЧА НАДО ЧИТАТ А НЕ БУХАТ(На Български да се напие до безпаметност)

77

Мао

преди 1 година

Китай може да си прави каквото си иска и не се казва КИТАЙ ,А КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ се води и хич няма да ги бръсне такива като този !С тази украйна не се ли прекалява вече много е ясно, че РУСНАЦИТЕ няма кой да ги спре само дето ние БГ ще оперем пешкира и то много скоро и пак от много акъл!

76

смях

преди 1 година

Тия русофилите са по-голема щета и от държавицата дето подкрепят. България в ЕС и НАТО и така вовеки. С Русия кой се е хванал, все е пропаднал. И ние пропаднахме за 45 години.

75

смях в залата

преди 1 година

Умиращата Европа заплашва със санкции Китай??