44

Анонимен

преди 1 година

До Русофилите. Подкрепяме го...и не е диктатор...и не е избил 200 000 руснаци...Оправи си мислите, че не знаеш какви ги плямпаш

43

Анонимен

преди 1 година

Пак фантазии...за да се случи това, което се случи с Милошевич, за целта трябва да нападнете и превземете Русия. Стиска ли ви и искате ли да виждате за последно много изгряващи Слънца на един път ? А Володомирчу вика, че разбил руската армия пък плаче че много бърже му требат оръжия щото немало. И с кво я е разбива тогизи ? С гол...

42

toti

преди 1 година

То този край си идва за всички закономерно,но понякога като се разсърди природата за някой този край идва по рано и виновни сме си ние ХОРАТА ,които още не разбрахме кое е най важното да живеем до пределна възраст !!!Всеи сам си избира как да умре ако не търси помощ от природата -наркотици,алкохол,катастрофи,кражби,изнудвания,мързел и завист !!! Само си изберете кое сте вие ,като пушачите ги оставям,аз се пуша !!!

41

Бате

преди 1 година

До АнонименТи си без ваксина,затова те тресе щуротията. Нямаш дори и инстинкт за самосъхранение.Това е типично за лудия.Казва: Добре съм,това/ковид/ е лека настинка и не искам да ме чипират. Да ,но ти си чипиран по рождение и си дефектен.Но не го знаеш.

40

До Стоян

преди 1 година

Стоянчо, ами работи за себе си! Кой ти пречи?

39

Анонимен

преди 1 година

Той е вече тук, този край. Запъдът не е това, което беше. Изтокът също. Ценностите са съвсем различни. Дали и колко е за добре - това е друг въпрос.

38

Стоян

преди 1 година

До Лена... И мислиш че банков офис с ракети / САЩ/ е по-добре от бензиностанцията с ракети / Русия / ? А дано ама надали.... Евреите в САЩ владеят 99.9% от всички банки в света и правят зависими от тях ВСЕКИ ЕДИН БИЗНЕС ИЛИ ДЪРЖАВА на тази планета... Което означава едно : Икономическо робство . Мислиш ли че е по-добро от физическото робство ? Надали. Едно и също е . И в двата случая простолюдието /НИЕ/се счупваме от работа за кефа на господаря... Евреин или комунист... Какво значение има ?

37

Анонимен

преди 1 година

Докато след загубите в Корея, Виетнам, фиаското в Ирак и позорното бягство от талибаните янките още се правеха на великани , войната в Украйна вече ги разкрива като несъстоятелна империя.Тя не можа да защити жените от талибаните в афганистанските училища, но ще бори ядрена сила като Путин.Тя не успя да свали венецуелския лидер ,но ще сваля аетоласите.Америка си заминава като свветовен лидер и ще последва съдбата на СССР.С разликата, че там най големият щат няма да стане велика сила като с Русия.

36

Анонимен

преди 1 година

Идва края на хегемонията на сащ и по специално на долара. Обратното броене вече започна Русия и Китай ще диктуват посоката към която ще върви света. Европа проспазлатния шанс да бъде мотора на тази посока и се задоволи да бъде васал на сащ.

35

Краят

преди 1 година

На света може и дойде, но човешката простотия ще си остане. Тя е вечна.

34

Анонимен

преди 1 година

До 34: в тъпославия беше същото и сега сърбежните на площада в тъпожрад скандираха "Ние какви сме че да ги пускаме тези в ЕС и НАТО" жалки нещастни поддръжници на блатная.

33

До Лена

преди 1 година

Тежко и горко на свят , който зависи от кефа на шепа самозабравили се кърлежи с мого пари. Но кърлежите разбраха , че светът им рухна . Сега скимтят в един глас.

32

Милен

преди 1 година

До Гошо...ТъпотоНаистина Гоше си ***.Няма да ти възразявам,такъв си

31

Мимето

преди 1 година

До Бай ИлийчоИлийчо,*** си като ***.Чети повече. Преди малко имаше статия в Гугъл по какво се отличават умните от глупавите. Като това беше изследване,дългогодишно на известни учени- психолози. Глупакът ? Все едно ,чебеше описано днешното българско общество

30

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Пращайте помощ...бързооо,че Путин ще ме...заловии и в клетка ще ме прекарат по целия Кресчатик!! -се чува гласчето на Зеленски, Прав е човекът,май на там вървят работите,с тази...ялова помощ на западняците.Разпадът на Украйна...предстои и както е казал народът ни - Да бе...мирно стояло,не би...чудо видяло.

29

Лена

преди 1 година

До АнонименДраги приятелю,умнико,фда не би да искаш да кажеш,че бензиностанция с ракети е безопасна?! Тъкмо напротив и всички го знаят.Тежко и горко на свят,който зависи от кефа на самозабравил се диктатор!

28

ами

преди 1 година

Каква работа имаше сащ в Ирак още през 1991,когато Ирак и Кувейт имаха проблем?,Каква работа иамха сащ в Бивша Югослави през 1999,когато една област искаше да се отдели от нея(Косово)?Каква работа имат сащ в украйна,когато същата има проблеми със съседна държава"Каква работа имат сащ в Тайван,за да има помагат да се отдели от Китай?Сега малко светва ли ви ако "идва края на света" кой го провокира и е най-големият виновник за АБСОЛЮТНО всички войни,особено след ВСВ...

27

Анонимен

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 - Рано са те изтървали днес , даже таблетките не си взел .

26

Анонимен

преди 1 година

Докато умните се наумуват. лудите се налудуват. Вдигайте стелтовете и набийте лошото момче.

25

Анонимен

преди 1 година

еурогеьовете ги фана шубету от русия и китай