113

447

преди 1 година

Дано не го самоубият!

112

Анонимен

преди 1 година

Голям музикант! Щом му изслушват мнението в ООН значи говори истини! Света не е Европа и САЩ!

111

Анонимен

преди 1 година

Роджър Уотърс е лъч надежда, че дори и на Запад все още има хора с повече от 2 мозъчни гънки.

110

АТАКИСТ

преди 1 година

Навряха един милион поляци в лагерите немските фашисти, а поляците накрая неблагодарни, че руснаците ги отърваха от Хитлер! "Пианистът" гледали ли сте? Само един пример ви давам, кравари у форума!

109

АнонимеН

преди 1 година

СЛУГИ НА ДЯВОЛА Е ИМАЛО И ЩЕ ИМА!!! СТРАХЛИВЦИ СЪЩО!!!! И АКО СЛУШАШ НЕПРЕСТАННО КАНАЛ 1 КИМ ЧЕН ПУТЪН ТИ ВИ НЕМА КАК ДА НЕ ПОВЕРВАШ, ЧЕ НАПАДЕНИЕТО Е ПРОВОКИРАНО!

108

Христо Христов

преди 1 година

До 119Въпросното възмущение е от страна на брюкселските про'с'таци и демагози. Единствено ппо'с'таците у нас гласуват за Брюксел. Факт.

107

Анонимен

преди 1 година

"Русия загуби, Украйна спепечели, всички свободни западни демократични медии непрестанно повтарят този факт"--------------Постоянното повтаряне на една и съща лъжа не я превръща в истина. А реално Зеления наркоман обикаля от врата на врата да проси пари и оръжия докато руснаците превземат град след град.

106

Анонимен

преди 1 година

Значи Байдън е цеппппеняк,а Роджър дърт.Пак са ви двойни стандартите либерасти .

105

Анонимен

преди 1 година

Хората на изкуството винаги са прави! Мисълта ми е за голямото изкуство и големите които го създават и притежават! Уотърс е великан пред джуджето Зеленски,не само в изкуството и шоу бизнеса!

104

инглиш

преди 1 година

Тоя е гола вода. Във името му е записано.

103

АТАКИСТ

преди 1 година

Няма нищо случайно...1941-ва година украинския народ посрещаше германските войници с хляб и мед и са плачеха от радост, мислейки си че германските фашисти ги освобождават от руснаците. Украинците са по-долно племе и от поляците. Освобождават ги братушките и двата народа от фашистите на Хитлер, а те неблагодарни изродиии и до днес! Биййй ги Вовааа до дупка тия! До дупкааа!

102

Анонимен

преди 1 година

Старшината в казармата казваше: " Провокират се девственици и неврастеници". Русия не беше провокирана, просто 2014 най- ценната част на империята започна да се изплъзва( с чужда помощ). И тя се опитва да я задържи. Дали ще са по- успешни ще видим.

101

Христо Христов

преди 1 година

Хората казват истината. Европро'с'таците искат да я заглушат.

100

Анонимен

преди 1 година

По нашите форуми виждам точно обратното вълна на одобрение и дори на възхищение. Въпросното възмущение е от украинска страна защото те не са научени да поглеждат в себе си. Те имат точно толкова вина колкото Русия.

99

Анонимен

преди 1 година

При комунизма когато бяхме с Русия се живееше сто пъти по-добре от днес в извратения ЕС.

98

да бе

преди 1 година

Вълната от възмущения е в представителите на краварите и сие. Както и на ВПК-то на САЩ, защото печалбите са много милиарди. И какво толкова лошо е казал, че не иска нито един украинец и руснак повече да не бъдат убити? И какво лошо има в това?Да, но ако войната спре, краварите няма да могат да си продават оръжието. Милиардите, които отпускат на Украйна си остават в техните компании, задвижват тяхната икономика. На Украйна се пращат снаряди и много милиарден дълг. Честито на печелившите!

97

Космонавт

преди 1 година

Величието избледнява по време на старческата излагация. За разлика от Уотърс, нашите русофили са пълна излагация по всяко време от тъжния си живот.

96

Анонимен

преди 1 година

Вярно,че много умнокрасиви слушат Pink Floyd,сега ще се полудеят.Пинк Флойд е велика група заради Сид Барет и Дейвид Гилмор, не заради тоя! Тоя се скъса да пуска и губи дела за това и онова!

95

Анонимен

преди 1 година

По нашите форуми виждам точно обратното вълна на одобрение и дори на възхищение. Въпросното възмущение е от украинска страна защото те н санаучени да поглеждат в себе си. Те имат точно толкова вина като Русия.

94

Маркс

преди 1 година

Уотърс е наш.