153

Анонимен

преди 1 година

Защо заваряват жертвите ааа войниците в танка ? Да им пратят български евроатлантици . Да ги сложат в танка и да им кажат - Тез от другата страна искат да праят референдум за членството . В четери области вече направиха а сега и в другите . Българският предател ааа евроатлантик веднага ще влезе в бой за задължително членство до дупка.

152

Анонимен

преди 1 година

До 159 Тъй е от Иран са и Руските оръдия,даже тия дето ги има Украйна,от нея са и танковете :).Русия още от СССР си има оръжия и си ги произвежда бе.Иранските дронове са,за да точи скъпото ПВО на щатите дето го пращат.Един е 20000,а се сваля с ракета за 500000.Ако не беше Русия сега Украйна щеше да се бие с прашки.80%от оръжието е Руско.Сега ти ми ками,как Украйна има още от него,а Русия няма.

151

Анонимен

преди 1 година

Гледах интервю на украински канал-украински войник заяви че всеки неподготвен новобранец на фронта остава жив само 4 часа!!!

150

А. Велков, Плевен

преди 1 година

Трябва да се изтрепятОколо 500 хиляди русофашистки окупанта за да се почувства някакъв проблем в Русия. Засега са ликвидирани само около 130 хиляди затова ВСУ ги чака още доста работа. Нашата задача е да осигурим всичко което им трябва за да постигнат целта си. Слава Украiна и смърт за окупатора!!

149

Анонимен

преди 1 година

Не им се умирга на укрите за американските имперски интереси. Ще "освободят" Донбас от руснаците и за какво? Да дойдат Кока Кола и Тесла да направят заводи, в които укрите да работят за минимално заплащане в собствената си страна? Да робуват на янките. Почнаха да се усещат в какъв филм се вкараха.

148

Анонимен

преди 1 година

Единствения изход е пълна капитулация, но този зелен тарикат ще избяга, за това трябва да бъде уловен преди това..

147

Анонимен

преди 1 година

Западната преса вече не може да крие положението!

146

Toй

преди 1 година

Респект към всички мъже успяли да избягат от Русия и Украйна, респект и към всички дезертьори. В 21в.да се стреляш,заради някаква умряла кауза и то насилствено е пълна глупост,а и не е демократично !

145

ЕС, НАТО

преди 1 година

То и в ГЕРБ има дезертьори, но ген. Бойко не е тръгнал да рИве.. oh wait... рИва и то яко.

144

Анонимен

преди 1 година

Я ква е тази статия,вие се объркате?

143

Израелско разузнаван

преди 1 година

160 000 загинали украински войници, 30 000 цивилни, 3000 наемници, 250 инструктори та Нато! Руски военни загинали 19 000..

142

Анонимен

преди 1 година

Както са казали хората - на лъжата краката са къси. Ще има международен трибунал за зельо, да видим дали урсула и другите евро-предатели ще се измъкнат

141

отец Нафърфорий

преди 1 година

Това ще е последната война в която участвува Русия .

140

до SS

преди 1 година

Виждам, че много ги разбираш нещата, сигурно пишеш от фронта. Само че се раздават по 4 пълнителя, няма един в "неприкосновен запас". Може да си скатал някой патрон, но това по принцип е наказуемо, а и десетина патрона са нищо. И ако ти си свършил патроните, тези до теб едва ли имат много, а пък изчисленията на онези от щабовете почти винаги са неточни, включително относно времетраенето на боя и необходимите муниции. Успех на фронта, боецо:)))

139

Анонимен

преди 1 година

До 147.Какво НАТО бе НАТО се оказа хартиен Тигър.Снарядите свърши,рови в складовете на Израел и Южна Корея.100Танка една година ще ги събира.Русия тръгна да деморализира Украйна,това се случи с НАТО.

138

Мисирчето

преди 1 година

Тази статия много ме изненада, мислех че скоро ще вземем Крим, кво сега това своенравие дето го пишете, направо ми миришете на дезертьорство!

137

искам да попитам

преди 1 година

не мога да разбера защо в Израел и Германия операциите по трансплантация на органи са се увеличили многократно???

136

Анонимен

преди 1 година

До 152, a когато всичко свърши, и излезе статистиката за насилствено мобилизираните руснаци, и пратени в месомелачката заради амбициите на един отчаян луд, тогава какво ще дрънкат мало-yмници като тебе?

135

Анонимен

преди 1 година

Русия е суперсила произвеждаповече оръжия от цялото НАТО.

134

Анонимен

преди 1 година

Нeли, много своенравно заглавие си сложила! Ще имаш проблеми с пропколегията!