39

А те до сега се

преди 1 година

лигавиха само, така ли?

38

Анонимен

преди 1 година

Краинците да си подготвят вазелин и да се готвят за дълъг кекс докато не се разпадне гейропата

37

Я

преди 1 година

Нови 320 хил. трупа заради лудостта на бункерното джудже. А бурятите и затворниците вече свършиха... Ясно е как ще свърши гнома, но лошото е че няма как да го утрепеш 100 пъти.

36

Анонимен

преди 1 година

Руската агония продължава.

35

Анонимен

преди 1 година

Каква Украйна ,като земята и е собственост на Блек Рок ?Продали са я Лукашенко и Зельонийй шмръкльо.А те за това ,американците рият.Пара лесно се не губи.

34

Анонимен

преди 1 година

Малиии страх,мче то 1/3 от Украйна я няма вече.Справка live ua.ком

33

Анонимен

преди 1 година

Взеха да ловят и сакатите по улиците и да ги пращат да торят край Бахмут!

32

Анонимен

преди 1 година

Русофилчета набийте си в тъпитe тикви, че Украйна няма как да загуби. Ако трябва НАТО влиза и изчегъртва лилавата армия, но русия няма да победи. Ясен ли съм?

31

Калеко Алеко

преди 1 година

До Анонимен ... не знам за украинските мъже, ама и руските берат фира, само за една година путинова раша затри 300 000 от тях, 100 000 загинаха на украинския фронт, 100 000 се изнесоха немедлено в други страни, а останалите 100 000, така наречените "могилизирани", берат душа в окопите и чакат да се озоват под могилите си ... "Отечстевената война" на путин се превърна в отечествено изтребление ... !!!

30

Анонимен

преди 1 година

на снимката се вижда един прекрасен бъдещ строител на разширението на БАМагистрала.

29

Анонимен

преди 1 година

ХаххахХърватският президент Зоран Миланович се появи в базата данни на украинския сайт Миротворец, в който се публикуват личните данни на всички, които се считат за врагове на Украйна и следва да бъдат санкционирани. Включването му в черния списък дойде след вчерашното изказване на Миланович, че Украйна никога няма да си върне Крим.

28

слава на украйна

преди 1 година

Която се бори и за нас с руските пълчища. Но...войната ще продължи 10 г. или до смъртта на антихриста путин. След това ще има две разорени страни. На едната от тях - Украйна ще помага целия свят, а другата ще изпадне в още по голяма зависимост от Китай. Путин ще бъде проклинат и от руснаците, като гробокопач на Русия. И добре ,че ще стане така.

27

неЗависим журналист

преди 1 година

Руснаците отстъпват към Киев.

26

Анонимен

преди 1 година

Къ така,само 10 процента стигат до Украйна ,другото е някой джоб.Стига сте писали ала бала.

25

ЦЕЛИЯ СВЯТ

преди 1 година

"Ние със сигурност ще спечелим, защото имаме подкрепата на целия свят, изтъкна Олексий Данилов. "ЦЕЛИЯ СВЯТ" без Китай, Близкия изток, Латинска Америка и Африка. Без подкрепата на Унгария, Сърбия... Нещо май много отесня този "целия свят". Само изтъквам фактите. Аз съответно се причислявам към "подкрепящите". Неподкрепящите обаче са мнозонство не само по теритирия и население държави, но и като ИКОМОМИКА! Подкрепящите в момента обедняват, неподкрепящите - обратно! И точно тук е уловката! ПАРИТЕ

24

Alek

преди 1 година

Ей калеко ,я отивай при укритата щото май не си Българче.

23

Анонимен

преди 1 година

Украйна е измислена страна няма такава дьржава то и президента и наркоман

22

Alek

преди 1 година

Не , нямате подкрепата на целия свят , дори нямате подкрепата и на целият Украински народ.

21

Анонимен

преди 1 година

В Украйна наясно ли са, че мъжете им са на привършване? Или очакват нов внос от Източния фланг няма лошо да пратим отпадъка на България в Украйна. Неолиберали и меки китки като Калеко Алеко.

20

Алън Грант

преди 1 година

До АнонименА случайно да си чел какво се случва с държавите, които се кичат със символи подобно на нацистките? Избирателно си чел история.