13

Бонго Бонго

преди 1 година

Тва е днешният Путин . По модел на Русия.СЛАМА НА РУСИЯТ

12

Анонимен

преди 1 година

Ако "елитът" е бил като днешния (много вероятно да е бил точно такъв), добре са направили.

11

Милен

преди 1 година

До АнонименА ти по- скоро умирай и освободи света от себе си!

10

Анонимен

преди 1 година

Много тъжна част от нашата история. Объркан съм за Тодор Живков. Той е екзекутирал хора? Присъди ли е издавал? Нищо не разбрах от статията.

9

анонимен

преди 1 година

Избиването е по настояване и разпореждане на Англия и останалите държави. Не е рашение на българските власти. Малко проучвания няма да ви навредят. Пожелавам ви да бъдете честни.

8

Бонго Бонго

преди 1 година

Ей сюйргюнь къв Борисов Пинко???Тва са бащите на Станишев, Корнелия, мая Манолова. Кви блещиш бурсуйк такъв?!!!Румен Радев къде е сега да каже нещо!????Язроди долни...

7

Анонимен

преди 1 година

Да това е ужасно ,но не по-малко са и масовите убийства на комунисти от убитите.Както комунистите,така преди тях царистите масово са избивали комунисти. Давам пример как царистите убиват 12 деца заради политическа дейност във село Ваташа Македония.Те буквално разстрелават деца пред очите на родителите си.А нашите деца сега ги учим да се гордеят с тях.На пример Цар Борис е убил цялото комунистическо крило на ВМРО и е оставил само върховистите.Това не бива да се случва отново

6

Анонимен

преди 1 година

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРО-АМЕРИКАНСКАТА ДРУЖБА

5

Синя Звезда

преди 1 година

Разликата между комунисти и фашисти е никаква!!! Но и като се погледне реално комунистите са избили много повече български народ!

4

Анонимен

преди 1 година

януари 2024 ще е избиването на целия народ от евроатлантиците

3

Анонимен

преди 1 година

Тази банда, по-скоро наследниците й, които са безскрупулни аморални алчни неуки необразовани морално разложени безpoдници,пенсиониращи се на младини с една торба заплати , продължава да извършват това и до ден днешен, само че вече са по-деликатни. Имат си и топ йорист от пуца за милиционери от гешефтовия род. Тъжна история,не е за разправяне.

2

Анонимен

преди 1 година

Пак пропаганда.... Никоя от нашите "медии" не казва, че в цяла Европа след ВСВ е имало народен съд!!!! Във Франция даже са разстрелвали компаньонки които са обслужвали нацистки офицери (все е едно са могли да откажат на нацист) убивали са и кръчмари, щото приемали немски войници.Гледали ли сте "Ало,ако"! Е как в окупирана Франция да откажеш на нацист?! Но споко скоро и тук ще има нов НС и всички политици,олигарси и платени медииии да му мислят.

1

сина

преди 1 година

Ако тогавашния "елит" е бил като днешния костов, гешев, борисов, прокопиев, галеви, черепи, вълци, висаджии и тем подобни забогатяли олигарси на наш гръб - това е най-светлата дата в новата ни история - ако може и днес да има такава - подкрепям с две ръце