40

Анонимен

преди 1 година

така е ,когато си роб на юсей -бе з глас и морол и тепърва това това започва !!!!чака ни светът голи боси и гладни

39

Анонимен

преди 1 година

Мисля ще падне, защото руските олигарси ще търсят заобиколни пътища да си продават петрола в ЕС. Това бентли с нещо трябва да го купят.

38

Дааам

преди 1 година

Идва 3та световна.Паддържате си къщичките в провинцията.

37

Анонимен

преди 1 година

45 Псевдодемократе, някой насила ли те кара да купуваш банани, вкиснати мандарини и пластмасови домати от Лидл?

36

Интересно

преди 1 година

Дали както Лукойл караше на Украйна без да разберем сега ще подкара и към Изгладняла Европа?! Увеличението на цените на дизела в последните дни казва -Да

35

Анонимен

преди 1 година

38 Преди филма "Клетниците" имаше една книга, написана от Виктор Юго. Същият през 1876 г. беше казал - Трябва да се сложи край на империите, които убиват! Казал го за българите след Априлското въстание!

34

Живял-видял

преди 1 година

Ще се случи това, че нищо няма да се случи. Ще си караме колите и толкоз! Цени нагоре-надолу, ама на който не му харесват може да ходи пеш. Казват, че е здравословно, но извън София и големите градове. Пък и Делянчо нали ви обеща 1 лев надолу! Вервайте му!

33

Един Баща

преди 1 година

Май ще се окаже, че Ранът наистина съществува( като план да затрие България) Конспирация , конспирация ама точно това се случва. Впрочем Сега напълно разбирам и Путин, ситуацията с Македония е огледална на тази в Окрайна...замислете се

32

Анонимен

преди 1 година

След дизелгейт да си купуваш таква кола и да караш в града огромни джипове с това гориво си е андрешковизъм от най-висша степен.

31

Анонимен

преди 1 година

Война е евреите бесуват.

30

Обективно

преди 1 година

Само дето Никой не си прави сметка, че това Неминуемо ще се отрази на Изборите!!! Завоят е Неизбежен като цената на дизела!!! И въобще няма да е лесен.

29

Анонимен

преди 1 година

еее вие от зоопарка какво искате- харата са намерили начин да богатеят и да ви уморят едновременно - трайте си - още гилотини са ви приготвили- преклонена глава сабя не я сече - леле колко хуманни са били туерците - в сравнение с тях задокенските кравари са си обикновени са-ди-сти

28

Анонимен

преди 1 година

Усещам затаили дъх

27

Анонимен

преди 1 година

Понякога сякаш

26

Анонимен

преди 1 година

Близо си

25

Анонимен

преди 1 година

Ще се купува дизел през Индия. Сателитите наблюдават огромно прехвърляне на нефт от един танкер на друг в открито море, особено в Индийския океан. Факт. Като се водим по акъла на старец с деменццция, на шоумен и завършила ,но малко практикувала, гинеколожка с доказано плагиатство, така ще се лъжем, докато ножът опре до кокала.

24

ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

преди 1 година

Нека Нека....важното е Баба Урсула да ръкопляска

23

до 13

преди 1 година

"НИЩО няма да се случи! НИЩО!", само дето хората ще ядат хляб за 6 лева, яйца за 1лев и месото ще е от насекоми...,още "по-добри ваксини"......а крайната цел е "Никой да не притежава нищо- и да е доволен"- Клаус Шваб! И на теб няма да ти се размине

22

Анонимен

преди 1 година

Стига ръсихте тъпизми, дори да се променят цените на дизела в ЕС-в България НЯМА как да се случи, защото ЛукОйл произвежда на доставна цена 50 долара на барел суров петрол и то само за българския пазср. Ако цените все пак се увеличат спекулативно, значи държавата трябва да започне национализация на ЛукОйл и да задейства всички механизми за защита на българите!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Аз не мога да разбера европейските чиновници. Все едно са някакви зомбита, от 1 година те правят всичко СРЕЩУ интересите на ЕС!!! Русия си гледа интереса, САЩ си гледа интереса, дори Украйна си гледа интереса, само нашите чукундури гледат интересите на ДРУГИ!!! ЕС все повече затъва и това затъване идва не заради действията на неприятели отвън, а заради действията на самите управляващи отвътре!!!