167

Анонимен

преди 1 година

До 184....Сега припомни си масовото антивоенно движение в САЩ след виетнамската война .И го сравни с антивоенни движения, въобще ако си чувал , в СССР по същото време Това е разликата в приликата между СССР. и САЩ .В едната е имало свобода на изразяване .В другата пълно информационно затъмнение и забрана на мнение различно от Кремълските сатрапи комунисти.

166

Анонимен

преди 1 година

Защо украинците не вписаха руския етнос като част от нацията си? Защо започнаха обстрел на Луганск през 02.2022 г преди инвазията на Русия пренебрегвайки Минските споразумения? Защо украинците направиха всичко възможно да се стигне до неминуем сблъсък между Украйна и Русия? Ами защото по план до 2050г САЩ трябва да постигне контрол върху всички енергоизточници на Планетата. А защо всички се правят на утрепани сякаш не знаят това ?!

165

Христо Христов

преди 1 година

Положението на фронта си изглежда много добре за руснаците. Пък и в икономиката. Дагоду ЕСНАТО.

164

Аргументи

преди 1 година

Основен аргумент на фашистите от Кремъл...Донбас трябва да бъде спасен.....а сега кой ще спасява донбас от рашистите? Преди 24.02.2022г. имало 14 000 души убити и от двете страна, а сега над 200000 и края не се вижда. Колко кръв трябва да излочи кръволока Путин за да се насити?

163

Анонимен

преди 1 година

Русия чиято бивша територия беше СССР се разпадна под собствената си тежест.И разбира се от глупост.Една военна безправна страна , изпълнена с терор и насилие.Където единствените що годе права бяха запазени за ,,хоплите"- комунисти .Останалото население беше пълнеж.С други права.Раьлични от обществото на ,,хоплите"- комунисти .Сега е същото но под друга форма.Наричат ги ,,олигарси" с техните гвардии от наемни убийци.

162

до 185

преди 1 година

Сега замени русофили с кравари, Русия със САЩ, Кремъл с Белия дом, и ще съм съгласен с мнението ти. Чисто фактически говоря. Не като под на измишьотините ти.

161

???

преди 1 година

За какви права говориш 185ти, твоите и.диоти нахлуха в Ирак, въпреки резолюцията на ООН. Не ти е удобно да помниш.

160

Анонимен

преди 1 година

До 'Кремълския психопат" кой е той за кого говориш. Филми ли снимаш гатанки.

159

Анонимен

преди 1 година

Тоя глупчо не е наясно, че русия винаги ще има повече потенциал и капацитет, и колкото по-голяма е заплахата, толкова по-малко ще се въздържат?

158

Витамин Z

преди 1 година

Зленко, какво става моето момче?

157

Анонимен

преди 1 година

До 178....На русофилите някой им е казал , че Русия има право да напада всяка страна която е посочила Кремълската върхушка.На русофилите им втълпяват , че на руснаците им е дадена изключителната привилегия да не се подчиняват на никакви международни норми .Стига върховния им жрец в лицето на ,,правоверния" им патриарх да заклейми като неверник

156

Анонимен

преди 1 година

Световното по футбол имаха повече мозък от финансовия елит в Давос щото нали е икономически

155

Анонимен

преди 1 година

До 181....Я дай пояснение кога на Русия и е дадено право след Втората световна да напада друга държава по нейно усмотрение....че поне аз не зная такова право да и е дадено.

154

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали е уволнен Арестович бил си подал оставката но не е достатъчно. Трябва да отива на фронта където може и да оцелее.

153

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Кремълският пcиxoпат е патологичен лъжец и затова изобщо не трябва да се преговаря с него." ---- хахахахах, путин ли сключи минските споразумения без да има планове да ги изпълнява? Смешни сте! А освен, че сте смешни, сте и жаалки! И слушайте какво ви говори путин, защото той не блъфира! Каквото е казал, това е направил!

152

Слепок

преди 1 година

Положението не изглежда патово а изглежда като събути украински ***.

151

Анонимен

преди 1 година

Василе със всичко мога да се съглася но не и с това че мисирката е кукла. Може да имаш предвид вуду кукла дето укрите правят някакви вуду игри.

150

четете историята

преди 1 година

До До София "Честната дума на Путин ли, който каза, че няма да напада Украйна?" ----- путин НЕ Е НАПАДНАЛ оссраина! Путин води специална военна операция в осссраина! Путин/Русия, по мирния договор след втората световна война, ИМА ЛЕГИТИМНОТО ПРАВО ДА УНИЩОЖАВА ВСКЯКЪВ НАЦИЗЪМ в и извън своите територии!

149

Е той голямо

преди 1 година

обяснение дал. Да обясни защо уволни Арестович. Това е по-интересното, а на фронта едно и също.

148

До София

преди 1 година

Тя войната започна преди доставките. Кое ти гарантира, че ще свърши ако спрат? Честната дума на Путин ли, който каза, че няма да напада Украйна?