19

Веселинъ 711213686ч

преди 1 година

Пред Никита Михалков предпочитам Джордж Лукас,защото последният е титан на пророческото майсторство,възпитаващо у хората Мир.Михалков е титан на руската кауза.Иска ми се да знам защо личности като Михалков отричат или поне не признават фактологическата истина,че руският език е диалектна форма на Българ...Старобългсрският.Малко след като украинците окупираха Царство България се извърши една погубителна за България реформация на Езикът ни.Премахването на важни букви в писменната реч бе руска кауза

18

Анонимен

преди 1 година

американофилите в българия са така и в футбола които единственни света смятът Пеле за крал на футбола - а той няма в нито един финал да е ставал най синия , голмаистор или най многовкарани голове за мач или целия финал на СП и да не забравяме в 62 най добрия беше Гаринча а в 66 и не стигна до финала и най важното лъжата му за 1200 и кусур вкарани голове а дествителност са повече от 700 !!! другите са даже и от детската градина ! Кога ще пораснете американофили???????

17

Анонимен

преди 1 година

Ся пък Дзиления ни повече ни по-малко се смята за изолатор. Украйна не е целия свят бе надрусан. Още по-малко цивилизован..

16

Анонимен

преди 1 година

Нали прахосмукачката не искаше примирие, сега що реве?

15

Русофил c IQ 8

преди 1 година

Много нахални тия украинке бе - так така няма да дадат на руснаците да им окупират земите? Как бе, как?!! Гадни украинки!

14

ZZ

преди 1 година

Украйна никога не даде съгласие за прекратяване на огъня. Зеленски и Подоляк оплюха Путин като чуха за предложението. И сега какво друго очакваха? Сами предизвикват всичко и после се оплакват на САЩ като деца на леличка в детската градина.

13

Анонимен

преди 1 година

4, примирието не беше прието и немският репортер Юлия Рьопке написа в Bild, че пред укропите в Соледар има две алтернативи: 1. Да избягат от града 2. Да бъдат обкръжени.

12

Хай живе Украiна!

преди 1 година

Съвсем малко остава до като Просия на Путин рухне и окончателно падне. Ние в Европа не трябва да допускаме етнически руснаци да стъпват в нашите предели за срок от 999 години. След като простаците пудкрепят Путин, нека си стоят в Просия и да почиват в Магадан и край бреговете на Северно море.

11

Анонимен

преди 1 година

На мен ми е по-интересно изявлението на Байдън, който каза НИЕ не искаме примирие нито за миг? Кои сте "НИЕ"? Нали тази война беше между Русия и Украйна? Путине смажи тези лицемерни, коварни глобалистки твари. И побързай, че на цял свят му писна да го подтикват към ядрена война. Мислят, че ка далече и тях не ги засяга, но не са далече, даже са по-близо и от Европа до унищожение.

10

Бойнанегри

преди 1 година

Ако НАТО, Германия и Франция продължават да подкрепят неонацисткия режим в бивша Украйна, ще го отнесат и те.

9

Анонимен

преди 1 година

Украинците най-накрая ще освободят Русия от Путин, след като руснаците сами не могат.

8

Анонимен

преди 1 година

Политикът Джефри Янг заяви, че тези, които отричат нацизма в Украине, лъжат сами себе си.

7

Анонимен

преди 1 година

На 6-ти януари пиндостанските власти заявиха отпускането на нов пакет военна помощ за Украйна от над $3 млрд. Някои специалисти смятат, че западната помощ за Украйна е работеща схема за пране на пари. До окопите в Украйна ще достигне не повече от 15% от военната покрепа на еесовските страни и на Пиндостан. Другото ще бъде откраднато.

6

Анонимен

преди 1 година

Американската журналистка, актриса и телевизионна водеща Минди Робинсон нарече новоизбрания спикер на палатата на представителите Кевин Маккарти "бащицата" на Зе-клоуна.

5

баба Меркел

преди 1 година

Обещанията на Запада са нищо, справка Минските договори.

4

Русия

преди 1 година

Укро еврей католик американски фъшкист да бъди обявен от Русия за антихрист, какъвто е и да си *** думнат ф бункера у Полца.

3

чао

преди 1 година

Примирието не беше прието от Зеленски и Байдън. Помним го добре тоя факт. Сега, какво чудно има. Щом няма споразумение тогава няма промяна. Ей за баллъци ни вземате ей. Ай стига с евтина пропаганда.

2

Анонимен

преди 1 година

Скрийте му физиономията, той не се сражава с никого. Аман вече.

1

Анонимен

преди 1 година

договорки с еврейн и кравар значат нищо, ако ще господ да им се подпише