32

селянин

преди 1 година

вие луди ли сте бре не помните ли 1939 г и окупацията на Полша и след това ескалацията из цела европа ся не е Полша а Украина войната тепръва започва и жална и *** на Европата

31

Bai Asen

преди 1 година

Западът ще се бие с Русия до последния украинец! Това изречение казва достатъчно,ама укрите не мислят.

30

ясно

преди 1 година

*** е в голяма заблуда в тази война съдейки по резултатите от втората световна война и се изживява като анти фашист Но има две съществени разлики.Победата бе извоювана основно от трети украински фронт и зад съветската империя стоеше антифашистка Америка с доставки на модерна техника , самолети , храни , транспортни средства горива лекорство и др., както и със втори фронт от западна Европа.Сега фашисткия агресор е Русия и целият свят е отвратен

29

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите откакто ги отрязаха и от Туитър съвсем изтрещяха ;)

28

Анонимен

преди 1 година

Войната срещу Русия завършва винаги по един и същ начин - в столицата на противника. Ако не вярвате - справка историята - Истанбул, Париж, Берлин. Компромиси не е имало и няма да има.

27

Цел алтернативна

преди 1 година

Целта на Президента Путин: да ликвидира оръжията и средствата, дадени от колективния запад на бендеро-нацисткия киевски режим и по този начин да изпълни основните задачи на СВО - демилитаризация и денацификация не само на Украйна, но и на отан.

26

Анонимен

преди 1 година

Войната ще завърши при украински условия, знаем кои са те. Вън агресорите от окупираните територии, вкл. Крим, международен трибунал, а укрите се нагърбват да не разрушат москва, въпреки намерението!

25

Анонимен

преди 1 година

Като цяло няма да е сложно. Войната в Украйна е все едно да очакваме Москвич да ускори до 100 по-бързо от тесла. Това е допотопната руска техника, срещу западната. Въпросът е, че СССР е трупал много оръжие и макар и с милиони жертви, Кремъл си мобилизира милион след милион сополанковци с терлици и лачени обувки, а Украйна няма този потенциал. Та ще е бавно и сложно, но видяхме как няколко Хаймарс подлудиха голташка Русия. А НАТО има хиляди подобни доста по-модерни и с по-голям обсег.

24

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой е излъгал руснаците, че са голяма работа...

23

Сър Пичук

преди 1 година

Ако беше грамотен щеше да знаеш с какъв знак да завършиш изречението. Трайно безработен тежест на обществото.

22

Анонимен

преди 1 година

Целта на запада е да разкъса Русия на парчета и да си вземе от ресурсите. Първата крака вече беше успешна - разпадането на СССР.

21

До 15 от 1

преди 1 година

Не им се получава. Много са им меки китките. Мъже нямат.

20

Анонимен

преди 1 година

Края на войната зависи от победителя сами решете кой ще е.

19

КОКО

преди 1 година

До Сър Пичук.....Возим се в автобуси от 89г, но поне сме грамотни в писането!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Целта на запада е да наложи цветовете на дъгата в цял свят. С Българските управляващи успя, с Русия удари на камък. Голям зор.

17

Анонимен

преди 1 година

Целта на Запада винаги е била лесен достъп до суровини. Хората нямат значение. Така е с поведението на западните фирми и в Латинска Америка, и в Африка, за които в България съвсем не пишат.

16

Лъжите на Путин

преди 1 година

Докато 2022 г., без съмнение най-лошата година за Русия през този век и вероятно най-лошата от управлението на Сталин, наближаваше своя кървав край, мнозина твърдяха, че Владимир Путин не е постигнал нищо с най-важното решение в живота си да започне пълномащабна инвазия на Украйна. И все пак това катастрофално приключение започва да бъде полезно за страната Русия, ако не и за режима: бавно, но сигурно, то разрушава илюзиите, върху които е изградена диктатурата на Кремъл...

15

До 1

преди 1 година

А дано успеят !!

14

Сър Пичук

преди 1 година

Какъв твой гръб бе ***? Всички фенове на Копейката сте трайно безработни селяни. За това ви возят с автобуси. Метално сте спрели преди 1989

13

Дядо Либен

преди 1 година

По-страшен от Серийният Убиец е само Серийният Освободител. Стара украинска поговорка