85

Българин

преди 1 година

Ножицата се разтваря. Дори в момента обикновения българин е много по-богат от обикновения руснак. Разликата ще става още по-голяма, отсега трябва да се приемат закони и забрани, че руснаците ше пъплят като икономически бежанци из цяла Европа, включително България! Визов режим, работни разрешителни и т.н. Аз ли трябва да ви го казвам! Политиците, събудете се!

84

Анонимен

преди 1 година

Това подобие на хора са много....много...болни.Ще ги излекува само налагане с прясна почва....

83

анонимен келеш

преди 1 година

Най важното,ама най важното е,че руски кашици всеки ден измират в Украйна с бомби и снаряди произведени в България:):):)Аре весела Коледа:):):)

82

Анонимен

преди 1 година

Преди да си върнат и Одеса, Харков, Николаев, Днепропетровск и Киев, руснаците няма да спрат.

81

Ха

преди 1 година

Уш-ан-ка е цензурирана дума ти да видиш. Много чуствителни това русофилите, много нежни.

80

Старшина ВВС

преди 1 година

Ако Русия не спечели до юни, тръгват украинските биокомари! СВО, немедлено да се ускори!

79

Махатма Ганди

преди 1 година

Винаги си носе кирка и лопата с вас - ако срещнете руснак, да го погребете, русофил - с кирката по главата, русофилка - с лопатата по устата!

78

към 92

преди 1 година

в тия четири области живеят руснаци, малтретирени от фашистката хунта на киев! гледах по тв как дядото плаче и казва - доживях да сме пак при майка русия - какво ти говори това?

77

АнонимеН

преди 1 година

ОГРОМЕН ШАНС РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН ДА ПАДНЕ ПРЕЗ МАРТ 2023! ЕС ПРИЕ ТАВАН НА ГАЗА И ПЕТРОЛА ОТ КОМУНДЕЛИСТАН И ДО КРАЯ НА ФЕВРУАРИ 2023-ТА ТЕЗИ САНКЦИИ ЩЕ СА НАПЪЛНО ВЛЕЗЛИ В СИЛА! СЛЕДВА ОБЕЗЦЕНКА НА РУБЛАТА, МАСОВО ЖЕЛАНИЕ ЗА ТЕГЛЕНЕ НА ПАРИ ОТ БАНКИТЕ И КАТО НЕДАВАТ ПАРИ ЩЕ ПОСЛЕДВА ПАДАНЕ НА РЕЖИМА В КОМУНДЕЛОСТАН!

76

Натали Трифонова

преди 1 година

Русия си прибра четирите области вовеки. Орбан правилно им каза, че от тук насетне войната ще свърши, когато САЩ им дръпнат ръчната, ама укрите се разсърдиха

75

Анонимен

преди 1 година

Днес май е ден за антируска пропаганда?! Заповед от Козяк?

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83 Тя, проскубаната дръглива мечка, нали щеше да стигне Берлин за три дни? Е, в белокаменен Киев и поопърлиха козината, разбиха и олигавената морда с железен украински юмрук и подви опашка...

73

Анонимен

преди 1 година

Чеченците никога няма да забравят - 300 000 убити мирни граждани , от които 42 000 деца .

72

Мдааааамм...

преди 1 година

Русия прави постъпки за анулиране членството на Украйна в ООН и денонсиране на договора за излизане на Украйна от СССР.

71

Ами

преди 1 година

ако Украйна си направи атом! Имат 6 АЕЦ.....

70

Анонимен

преди 1 година

Американците закъсняха ужасно много. Още през 1945-46 година трябваше да има ядрени гъби из Маскве и Петербург. Голяма издънка!

69

Гелаевски Спецназ

преди 1 година

Свободна Република Ичкерия! РЕФЕРЕНДУМ, СЕГА!

68

Стоко

преди 1 година

Руснаците, в началото на ПСВ, вярваха че конфликта ще е кратък, а се сгромолясаха в резултат на лошо снабдяване и изключително слаб команден състав. Звучи ли ви познато? В Ливонската и Кримска войни, те пък правят грешката да са въвлечени в дълъг конфликт срещу обединени противници. Ако историята учи, то тя ни казва, че тактиката на удължаване на конфликта в Украйна, плюс икономически санкции, е нещо, което може да докара катастрофа в Москва.

67

Анонимен

преди 1 година

Тия са невероятни наглеци.Отрязаха си четири области,дори не успяха да ги завладеят,и сега изведнъж щели да преговарят,само като им ги признаят.Какво следва: догодина други четири...после част от Молдова...после Литва...ужасни надути о*рки.Ще ги приземят съвсем скоро.

66

Българин

преди 1 година

Руските фашисти никога няма да постигнат военните си цели в България! Българите подкрепяме братята Украинци и ще продължим да ги подкрепяме до окончателната победа над фашистка Русия! Слава Укран!