82

До Русия=

преди 1 година

Да ама руските генерали са обучени да ловят химарси с доопето и да ги трошат!

81

КОЙ БИЕ?

преди 1 година

МАЧ МЕЖДУ ДИНАМО КИЕВ И ДИНАМО МОСКВА ОТ ВЪТРЕШНОТО ПЪРВЕНСТВО НА СССР.

80

Анонимен

преди 1 година

САЩ не може да си позволи да загуби войната с Русия, очаквайте разрастване на конфликта и се подготвяйте да лежите в окопите в началото живи после на парчета.

79

Русия=Психиатрия

преди 1 година

В момента тече натрупване на ресурси и жива сила за атака към Мелитопол с цел излизане на Азовско море и разсичане на руската групировка на две. След като излезат на Азовско море кримския мост попада в обсега на HIMARS-те. Щом прекъснат логистиката с материка, Крим ще падне в чувала за няколко месеца. Генерал Манстеин превзема Крим през 1942 по подобен сценарий само за около месец като неговите сили са били приблизително същите като на Червената армия.

78

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

ДОБРЕ БЕШЕ, ЧЕ ВИЦЕПРЕМИЕРА НИНОВА ИЗНЕСЕ ОРЪЖИЯ И ПАТРОНИ ЗА МИЛИАРДИ, ТА МИ ВДИГНА И ПЕНСИЯТА, ЧЕ ПРИ ТЕЯ ЦЕНИ ЩЯХА ДА МЕ ВКАРАТ И МЕН В ЧЕРЕН ЧУВАЛ ! А БРАТЯТА РУСНАЦИ И БРАТЯТА УКРАИНЦИ ЩЕ СЕ СДОБРЯТ НАКРАЯ!

77

Анонимен

преди 1 година

Пфффф май точно обратното стана ,оказа се ,че Русия може да воюва сама срещу цялото НАТО а ЕС не е бил толкова разединен.

76

Анонимен

преди 1 година

Явно зеления не е чувал за ефекта Дънин-Крюгер.Това е когнитивна склонност на некомпетентния да вярва,че е много компетентен.Основния проблем,е че някой хора не разпознават дефицита в знанията си и това се дължи на липсата на реална самооценка.Или с други думи,ако си глупав ти не можеш да знаеш,че си глупав.Уменията да дадеш верен отговор на даден въпрос са същите,които трябва да притежаваш,за да знаеш кои е верния отговор.

75

В Русия

преди 1 година

Руските производители на черни чували жънат невиждани успехи!

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83. Те убавите са у "белите" държави. Тука при баеганя какво да дирят ? Обаче той беше изпаднал във фантазе как на рояци супермодели ще му се фъргат на врата, а се га клепа с уши както винаги.

73

Анонимен

преди 1 година

Обърнали сте го на комсомолско събрание бре драги умнокрасивобогати както сте свикнали от едно време огато сте викали "Слава на БеКаПе" и сте фантазирали за власт и жени.

72

Анонимен

преди 1 година

Видеха те на живо янките, стана леко за смех Зеленски :))) Ревеш пред всичи и по всякакви поводи, ама вече не ти се вързват много :))))

71

Анонимен

преди 1 година

До Русия=Психиатрия, а най-смешното беше как Путин приозваваше украинците за подкрепа за да свалят режима на Киев. Джуджето наистина си вярваше, че ще го посрещнат като освободител, а те го посрещнаха с коктейлиМолотов и картечници! Хаххаахахахахах е нема такава пародия! Руската пародия, най-голямата пародия в света пародия!

70

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Да, спомням си как шефа на НАТО пелтечеше на 24 Февруари, че най -важното нещо в момента било да се предотврати ядрена война. Запада дори се колебаеха дали да изпратят едни обикновенни Стингери в Украйна. А ето сега вече им дават дори ПВО Пейтриът. И самолети ще им дадат и танкове и всичко което е нужно за победата.

69

Идеалист

преди 1 година

Аз не съм съгласен да ми взимат пари от данъците ми и да хранят жените и децата на укронацягите. Даже и с претенции, алооо. Вън укронацягите и русофобите от БГ!

68

Анонимен

преди 1 година

По коледа Зелето обикновено е кисело..

67

Анонимен

преди 1 година

Стипендианта на ФАЩ ще има ли ток за ЧНГ?! Ако не, да му пращаме свещи и терлици, че с тоя зелен летен му дир ще му измръзнат ушите

66

Анонимен

преди 1 година

До Слава УкраiнiЗеленски, олигарсите и Киевската фашистка власт, трябва да се премахнат, за да диша свободно народа!

65

Питали Радио Ереван

преди 1 година

Къде е разположен 3-ти батальон от Смоленската военизирана група?! Разположени са в черни чували по устието на река Днепър, отговорило радиото.

64

Анонимен

преди 1 година

Малка Украйна ще победи огромната Русия! Точно както Давид победи Голиат!

63

Анонимен

преди 1 година

Не му викайте зелю бе, ей! Ака той е зеле, то путин е карфиол без листа, само тук таме!