17

Анонимен

преди 1 година

К'во става сега - Сърбия- Косово, Сърбия бъзика България, какъв им е проблема на тея.Сами сте...Русия е далече и гълта вода вече.

16

Анонимен

преди 1 година

Мразят ни сърбите, защото се страхуват от нас. Знаят, че са яли боя и винаги ще го ядат. Оттам идва и тази омраза. На война винаги сме ги били сърбите. Проблемът е, че политически губим войните, защото имаме слаби политици. Първата световна България смазва Гърция и Сърбия взети заедно. Гърците буквално сме ги щели да ги изхвърлим в морето и да си вземем цяла Македония. Обаче немците егоистично ни спират и не ни позволяват, за да задържим войски на Англия и Франция.

15

Анонимен

преди 1 година

Хайде честито . Пак ни тъпчат ! И никой не казва нищо от държавата ,мълчат да не им плеснат шамар от Брюксел . Толерантни трябва да сме .Със смъртта на професор Божидар Димитров умря българския дух и чест. Убиват ни името и народа и историята ни ! Бог да прости България.

14

Калеко Алеко

преди 1 година

Не съм свидетел на случилото се през 1915-1918 г. но знам че Сърбия е нападнала България, заедно с другите ни съседи, че и с великите сили в комплект и всички са били разбити от тогавашната българска армия, чиито патриотизъм и боен дух е накарало Ото Фон Бисмарк да ги нарече прусаците на Балканите..Знам обаче какво се случи след разпада на СеСеСерето и титова Югославия, когато великосръПските шовинисти осеяха балканите с масови гробове и щяха да подпалят и чергата ни,ако не беше намесата на НАТО

13

анонимен

преди 1 година

Започвам де се питам, толкова ли сме лоши българите! Македония ни мрази, сега и Сърбия се включи, не че ни мразят, за гърците си знаем, че от векове ни ненавиждат! Турция, ако поиска може светкавично да анексира някои български области! Какво ли ни готви бъдещето?

12

Анонимен

преди 1 година

Външният министър на Радев отново стои и гледа безучастно, може би е в отпуска, та затова. Предатели!

11

Анонимен

преди 1 година

ЩО ЛИ МИ ЗВУЧИ ПОЗНАТО ОТ СКОРОШНИ СЪБИТИЯ В УКРАЙНА??! МНОГО ПРОСТО - ЩОТО КАЛЪПЪТ Е ЕДИН И СЪЩ ОТ ПАМТИВЕКА !!! НО,ПРЕПОРЪЧВАМ НА БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ,КОГАТО СЪРБИЯ ИЗЛЕЗЕ НА ФИНАЛНАТА ПРАВА ЗА ЧЛЕНСТВО В ЕС ДА ЩРАКНАТ ВЪРХУ ВЕТОТО ЗА ЧЛЕНСТВО, ЕСТЕСТВЕННО КОГАТО НЕ СА ДУПЕДАВЦИ КАТО С РСМ - 24.06.2022 ДЕН НА ПОЗОРА И НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО НА ГЕРБ-СДС,ПП,ДБ,ДПС !!!

10

Анонимен

преди 1 година

10 Задръж си мнението ***, България е в НАТО от 2004 г. и в ЕС от 2007 г., ако незнаеш. При диваците в Евразия са сърбите. Сърбия е в договорни отношения с Евразийския съюз. Въпрос на време е, да замразят предприсъедиителния й договор с ЕС.

9

Анонимен

преди 1 година

а едни 80%ви по Иво Христов до ден днешен реват що сме си отворили въздушното пространство да ги бомби НАТО. Еми малко им е било.

8

Анонимен

преди 1 година

Където стъпи сърбин трева не никне. Веднага почват войни и кланета. Винаги и навсякъде са били такива проклети и лоши хора. А иначе за войници не стават, защото са страхливи. Смели са само когато имат числено превъзходство, точно като ромите. Затова сме ги били във всяка война.

7

Анонимен

преди 1 година

Само руснаци и сърби, заедно със сърбоманите в РСМ, драскат по средновековни артефакти, за да изтрият всичко българско, и проправят историята, като прикриват своите престъпления, и ги приписват на българите. Фалшификаторите на историята са в Москва и Белград.

6

В.Узунов

преди 1 година

Абе много лъжи има в историята. Е тук и за батак например. Още пазя на бобо ми ятагана и зурната.

5

Някой

преди 1 година

Не е като да сте седели мирно. Както казваме някой си го търсят със свещ. Не забравяйте от къде сте и вие. Ако сте мислещи ще знаете историята добре и от къде са ви буквите за образовани ама не сте се образовали много, а също като съседите ви и отсрещният ви оркестър дето ви плаща музиката само се опитвате да мислите. Да се възползваш, че някой ни напада от друга страна и ти да тръгваш малко като, че сте си го търсели и други случки и т.н.Жалко, че вече нямаме умни владетели и войни, а подкупни∆

4

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Te затова ли са толкоз прости днес.

3

Анонимен

преди 1 година

С ПОДКРЕПАТА НА БРАТСКАТА РУСИЯ! ВАЗОВ!ВАЗОВ!АКО ГЛЕДАШ ОТ НЕБЕТО КАКВО ПРАВЯТ БРАТУШКИТЕ.....!КАК НИ ЗАБИВАТ НОЖ В ГЪРБА !КАК НАСЪСКВАТ СЪСЕДИТЕ!МЕРЗОСТ!

2

Анонимен

преди 1 година

Тези черепи са на българи, избити от сърби.

1

Анонимен

преди 1 година

Нищо неможе да се сравни със зверствата на сърбите по време на кървавата Сърбизация на Македония. 30 000 избити българи само за една нощ, на "Мали Божич", с безчинствата им в българските села по границата, когато Сърбия напада България през 1885, за да я унищожи, като държава. С клането, геноцида, масовите изнасилвания, разрухата и грабежа, депортацията, над несърби, във войната в разпадаща се Югославия, която сърбите запалиха. Сърбите и руснаците са фашистите на нашето време.