381

Русия

преди 1 година

е във възход! Всеки ден правят по един нов завод, едно училище, една болница! Завод за патрони, училище за мобилизирани и болница да ги лекуват!

380

факти

преди 1 година

РУСИЯ има 2000 ядрени оръжия, САЩ - десет пъти по малко - 200!....без коментар!

379

Анонимен

преди 1 година

ЕС сега е в криза. След 2-3 години вече ще бъде в икономическа катастрофа. Боеве за територии между украински бадни и местните имигранти от Африка и Близкия изток. Европа няма да може да ги поддържа със социални помощи.

378

Не фен на Путин.

преди 1 година

Колкото и да ми неприятно, трябва да призная, че съм съгласен със всяка негова дума в случая!!!! Докъде я докараме, с тези си западни лидери и медии! Ако някой ми кажеше преди 20 години, че това ще се случи, щях да му препоръчам психиатър,

377

Анонимен

преди 1 година

Тоя кому-нис-т на цял свят проблеми създаде и няма спирка! Червен ботуш!

376

Слава Россиа

преди 1 година

Запада привърши оръжията за Украйна!! Зеленски е във Вашингтон да плаче за още. Но НАТО няма повече излишно въоражение. Руската армия унищожи в Украйна, въоражение на НАТО за над 500 милярда! Вече почна да им се свиди..

375

Аз

преди 1 година

Тоз диктатор е за лудница.

374

Чаплин

преди 1 година

Премиерата на "Виликия Диктатор" е на 15 октомври 1940, една година след операция "Вайс" (нападението на Полша) и почти една година преди "Барбароса"- широкомащабната операция срещу Русия.Очаквайте и новия филм "Руския свят на диктатора Путин" в средата на март 2023, една година след "Военната му операция" срещу Украйна, и дано не е една година преди "Операцията " му срещу ЕС. Но фактите говорят, че се подготвя за нападение срещу Европа.

373

Анонимен

преди 1 година

Тоя кво и да каже вече на абсолютно никой вече не пука. Зеления го направи за смях пред целия свят за 9 месеца

372

С Русия в сърцето

преди 1 година

В речта си президента Владимир Путин отбеляза, че НАТО и запада са изчерпали вече всичките си военни ресурси, които могат да отделят като помощ за Украйна. Останало им е въоражение покриващо само минималното за защита техните страни. Затова и се оказва огромен натиск върху страни като България да предоставят и последното си оръжие. Затова и Зеленски е в САЩ. Да обсъдят кризата с оръжейни доставки за Украйна.

371

427

преди 1 година

Спешно на преглед!!!

370

Анонимен

преди 1 година

Путин и Лукашенко обсъдиха ценовите параметри в енергетиката на Съюзната държава, всичко беше съгласувано.

369

Анонимен

преди 1 година

Втори инцидент с F-35 за три месеца. Напрво се разби при вертикално кацане, спусна се плавно и после заби човката, а пилота катапултира докато самолета се влачеше и въртеше като пумпал на пистата. И тия cмешници ще се бият с Русия.

368

Анонимен

преди 1 година

Жал ми е за руснаците. Всичките ми заможни приятели избягаха отдавна от Русия посока ЕС, САЩ или Израел. Който има подобни приятели руснаци, знае. А да не говорим какво стана след затварянето на ИТ компаниите- всичко се разбяга. Неслучайно диктаторът забрани на ИТ спецове да напускат, но стотици хиляди бяха вече избягали. Говоря за ИТ, защото това работя, там имам компания, клиенти, приятели. Заможни хора, иначе казано.

367

Анонимен

преди 1 година

Лудостта на един самозабравил се диктатор ще бъде платена от целият руски народ.

366

Хмм

преди 1 година

Западняк 393, не знам някой си какво руско има, ама ти пък (че и Запада) какво западно имате - тайванско, китайско, южнокорейско или японско? Питам само :)

365

Бонго Бонго

преди 1 година

И президента на Муте ха ха ха

364

муспи

преди 1 година

Русия, както България е определена да остане след дългоочаквания Край, за да сэздаде Нов Свят. Нов Свят не е Нов Ред нещастници!

363

Битидаблю

преди 1 година

Битидаблю, а какво става с успешното контрананастъпление? Контранастъпва ли, контранастъпва ли успешно армията на Юкрейн? Бягат ли панически путинските окупатори? Защо няма новини за контранастъплението?

362

Анонимен

преди 1 година

Мниистърът на енергетиката: Природният газ през януари ще поскъпне с около 30%