21

Аноним

преди 1 година

ВАСИЛЕВ КЪДЕ СА ОНЕЗИ 8 МИЛИАРДА ТЕЧОВЕ ИЛИ ПЪК ОНЕЗИ МИЛИОНИ ОСТАВЕНИ ЗА ХЕМУС ИЛИ ПЪК КОМИСИОНЕРСКИТЕ МИЛИОНИ ЗА ГАЗ И ОЩЕ И ОЩЕ РУШИТЕЛИ ГЕШЕВ СЪБУДИ СЕ

20

Анонимен

преди 1 година

Това че и Борисов и Радев (отскоро) критикуват Василев и Петков не ги прави нито дует, нито роднини. Крайно време е да се престане с това говорене че когато някой са на едно мнение са дует, коалиция или близки приятели. А този пухкав убавец на следващите избори ако от Козяк не го подпрат с машините, може и въобще да не влезе в НС.

19

Зозо

преди 1 година

Хахааа, няма никакъв дует, ама Асан обича да свири на кларинет :)))))))))))))))))))))))

18

Анонимен

преди 1 година

Имало "дует" между президента и Борисов. Абе, ненормалници - кой ни набута резидента за втори мандат? Нали точно вашите хубавци Бойкикев и Атанасов. В Дневник месеци наред оплюваха собствения си кандидат и величаеха Радев. Сега вече не го били обичали. Знаете ли изобщо какво искате?

17

Анонимен

преди 1 година

Тоя ми е по-противен дори и от Бойко Борисов и Киро умното взети заедно.

16

ПАК Е В МЕН. ЗИС

преди 1 година

АБЕ ПРОМЕНИХА СЕ ХОРАТА..

15

Анонимен

преди 1 година

Къде видя дует и завера бре несреетник продажен,нали същият Радев развали рахатлъка на Лоестият крадец?Нали Радев ви издигна теб и другият нахилен пооплювко,двама никому неизвестни анонимници във власта,грешка за която сега трябва да си носи кръста!

14

Анонимен

преди 1 година

Всички пеете в един хор.На Америка.В момента социалист ,Карадайъъъъ и Янев са в Америка ,да им спуснат инструкции.Вие сте изключително смешни ратаи.Хора безлични,които се продават за пари на чужди държави .

13

Зозо

преди 1 година

Асан ще бъде първият щастливо осъден и вкаран в затвора БГ политик. Е там ще си падне на ГЗ от кеф :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

12

Радев+Боко=ЛЮБОВ

преди 1 година

Боко и Радев са reйmaшка двойка. Боко го играе жената.

11

Зозо

преди 1 година

Хахахахааа, ПП-тата са хванати на къс пас между Рундю и Боко. Ритат ги като футболна топка, не знаят къде се намират въобще :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

10

Анонимен

преди 1 година

На снимката един мошеник който измамил сътружниците си и оставил дългове за 8.7 милиона паунда в Англия. Ококорената Асенка и простото Киро измамиха, излъгаха и ограбиха всички нас заради загубените и заблудените хора които гласуваха за ПП.

9

Хаха

преди 1 година

Що бягате от неудобни репортери, гледах няколко клипа и се пукнах от смях. Гонят Кокорчо а той истерипно "Ти си с ковид, на два метра от мен"

8

до коала

преди 1 година

И да провалите за пореден път управлението както правехте две години търкляйки се пред президентството и налагайки смахнатите си приказки не се заблуждавайте - на следващите избори не 6% - и 2% няма да вземете. От три години вече с идиотското си поведение ни набутахте в блатото.

7

Омръзнахте ми

преди 1 година

вече и слепите виждт какви сте некадърници и измамници и това е факт.Ако няколко човека виждат че си некадърен, не са виновни те че този факт съществува.Само *** от София които поради незнайна за мен причини все още се наричат десни докато гласуват а тези леви популисти, не виждат истината, а са зомбирани с анти герб. Това си е чиста проба болшевизъм ако не вие ясно ***

6

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно когато някой се е изложил, ама качествено и после с "огромна изненада" установява, че хора с различни възгледи и разбирания му га казват. Това, че имат разлики във вижданията си не значи, че не могат да видят истината

5

Съюза на слепите

преди 1 година

Не сме видели такова нещо.

4

Маймунката

преди 1 година

Боже отърви ни от това недоразумение

3

коала

преди 1 година

До Анонимен 1Не, няма да стане това, което така силно желаят ББ/РР.

2

Абе,

преди 1 година

този тали в едно интервю каза, че трябвало да ги избесим по уличните стълбове, като се провалят? Защо още не е обесен?