281

До 336

преди 1 година

Тероризъм е английска дума!! Защото САЩ го създават!

280

Анонимен

преди 1 година

Как БСП против , ами по руските канали вече се изказват че ударите по инфаструктурата е нехуманно и не трябва да се прави , някой пак е пропуснал нещо.

279

Анонимен

преди 1 година

Който обича истински Европа, не иска тя да е нео колония на САЩ! И САЩ да диктува самоубийствени пешения на европейските народи чрез пионките си в структурата та ЕС!!

278

Анонимен

преди 1 година

Русия изнася тероризъм от 1917г.! Това е националнта й доктина! Помним доктрината за износ на революция, тъй че да мълчат копейките!

277

Гирманка

преди 1 година

ЕС е спонсор на нео нацизъм, защото спонсорират нео нациските баталйони в Украйна- Азов, Айдар, Днипро и тн!!

276

Гирманка

преди 1 година

Зеленски направи нео нацизма легитимен като направи АЗОВ част от националната армия!! ЕС и Урсула направиха нео нацизма легитимен в Европа като поддържат Зеленски и политиката му!!!Позор!

275

Анонимен

преди 1 година

Който обича истински Европа, е против унищожението в името на САЩ и неговите интереси!

274

Гирманка

преди 1 година

До 326 Хитлер напада защото Германия е икономически на края си след загубата в ПСВ!! Русия не е фалирала нито сега нито преди 8 месеца! Мотивите са напълно различни!Войната в Украйна е война на изтощение като ПСВ не като ВСВ! Ти си много неук относно Хитлер или ВСВ! Не прави необразовани сравнения!!

273

Анонимен

преди 1 година

Украинските престъпници добре се възползваха от "щедростта" на америка, страната им лежи в руини. Американската "щедрост" не е нищо друго, а корупция -- за тях е много лесно да корумпират една политическа прослойка и да започнат да източват милиарди от страната им. Което и наблюдаваме в цяла източна европа, там където преди 89 година не ядяха много банани. В западните европейски страни е по-трудно, затова ес е разделен на две.

272

САЩ

преди 1 година

Изсмукват ресурсите на Европа за да си оправят собствената затъваща икономика! Защото това точно прави една империя с колониите си! Европа или щесеосвободи или ще потъне в бедност! Но уви, европейските лидери всички са слаби и продадени!!

271

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Не е нужно "да получава факсове" човек, който знае как се е развила ВСВ, действията и речите на Хитлер за да направи съпоставка и да установи, че путин копира Хитлер във всичко, дори в повода за т.н. спец. операция. Само, че няма немската армия и въоръжение, има само рушняшки крадци, мюсулмански терористи и старо оръжие. Затова путин ще съсипе расия, което е много хубаво, не за 8 години, а за 10-12 месеца. Следва куршум в бункера за путин, разпад на РФ и край на руските имперски идеи

270

САЩ

преди 1 година

Отказват да обявят Русия за спонсор на тероризъм и да прекратят отношенията си с Русия! Мръсната работа е оставена наТъпите васали от ЕС!

269

Анонимен

преди 1 година

Осъзнай се, европеецо и удари американския прислужник, който бърка безсрамно в джоба ти !

268

Анонимен

преди 1 година

Сащ не може да командват какво става в европа, те са една бивша британска колония, еманципирала се по-рано от другите, например от индия или южна африка, по конкретни причини. Но са си бивша колония. Сега ще напишат и фалшива история, в която ще твърдят че великобритания е бивша американска колония и те са им сложили крал. Ха-ха, хи-хи !

267

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 324 Кои сте вие? *** или путинофили? Все едно, вие сте единици, платени или кухоглави, и не вярвате на нищо освен на лъжите на расссия и кървавия убиец путин. Ти лично, като отявлен путинофил още ли вярваш, че пишеш на азбука създадена от ленин, а кухоглавецо???

266

ощее

преди 1 година

До Война можеше да нямане забравяй и хессонска област...А, нали всички знаете, че в козлодуй всъщност се съхранява краве масло и бахур?! И от еп да обявят най-сетне *** за виновник за баташкото клане, за геноцида над индианците и особено за затриването на динозаврите!-лили иванова ще потвърди!

265

До 322

преди 1 година

Така диктува тоя дето му плаща!

264

Анонимен

преди 1 година

Много страни от ес купуват оръжие не от сащ, а например от южна корея. Американското оръжие не е задължително по-качествено от друго, но задължително е в пъти по-скъпо. Кой е казал на българските военни от министерството на отбраната, че трябва да пазаруват оръжие като в луксозен бутик. Парите от бюджета не са им бащиния и да ги харчат неизгодно.

263

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен321 "Толкова ли не се сещате, че Путин е преродениа Xитлep?!" Ти факсове ли получаваш или глас свише ти каза това???

262

Анонимен

преди 1 година

Защитата на българския бюджет трябва да е първостепенна задача за всеки българин, чуждите агенти искат само това -- да сложат ръка върху контрола на харченето на бюджета. Депутатите в парламента са безполезен пълнеж (с едно малко изключение, което е безсилно да предотврати кражбите) -- трябва да гласуват единно и безропотно за изтърбушване на българския бюджет от външните кукловоди. Това става чрез купуване на оръжие от сащ ?, чрез приемане на еврото и други хиляди начини = бедност за България .