50

Км

преди 1 година

В черепната кутия на г-жа Орисия със сигурност вместо мозък има гъста боза.

49

Силна била Русия

преди 1 година

Татул, армия, отдавна която не може да жертва не може да е силна. Заради 26 хаймерса загубиха Херсон. Не могат да ги унищожат лесно, защото са подвижни. Но могат да ги и унищожат трудно ако направят десант там,.където стрелят. Със стотина души биха ги унищожили. И преди това със жертви можеха да стигнат и до Одеса. Да не говорим че с олигархична политическа система не може да има силна армия. Като разкъсани феодални имения са.

48

Анонимен

преди 1 година

Украйна печели външен дълг, който в близките 100 години няма да може да върне. Сащ реално им плащат заплатите на администрацията, а за оръжието, дето пак е заем няма да коментирам.

47

Ммм

преди 1 година

Херсон само показа че Путин е много зависим от групи като Вагнер, чийто живот е по-ценен от унищожаването на 26 хаймерса и от олигарсите около него (не удря мостове на Днепър и гари поради роднински връзки с олигарсите). И че на Путин му е през оная работа и руснаците, които оставя, и територията и общественото мнение, пък и дори това какво мисли редовната войска.

46

Татул

преди 1 година

До 31. Да силна им е армията на Руснаците. Цялата наглосаксонска клика воюва срещу тях. Срещу триста хилядна армия. И пак не могат да я съборят. Представяш ли си колко би издържала Украйна, ако не я поддържаха от цял свят с оръжие. И дано не се дигнат на свещена война, че тогава и нас майка ни жална, с тези продажни и некадърни политици дето имаме.

45

гг

преди 1 година

Европейския парламент гласува "ЗА" обявяването на Русия за спонсор на тероризма. На Рундьо му е лошичко съвсем вече, няма накъде да се върти повече.

44

Анонимен

преди 1 година

До АнонименУкрайна е руска територия, украинците, също са руснаци по произход, де факто Русия воюва на своя собствена територия, де факто това е гражданска вътрешна война, в която се месят и други държави, пращайки оръжия!

43

Зе

преди 1 година

До Анонимен 47Чемодан, вокзал, Киев и от там на фронта да станеш украински херой.

42

Анонимен

преди 1 година

Всяка страна има право да защитава националната си сигурност. Русия не може да допусне на територията на бивша УССР съществуването на терористично образувание което застрашава националната и сигурност.

41

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЧуваш ли се какво говориш? Повтарям за неразбралите - УКРАИНЦИТЕ СА РУСНАЦИ, те са руснаци по произход, украинците не искаха да воюват срещу Русия, в началото през Майдана, цели военни украински отделения заедно с техниката , които бяха пращани да воюват срещу руснаците, минаваха на страната на Донбас и руснаците! Украинци не е нация , а се отнася за местоположение, у-краи-нци - хората от по-край-нините, у-края(на Русия)!

40

Анонимен

преди 1 година

Що не пуснете клипчетата от Херсон, в които укрите гребат вода от Днепър, ззареждат си телефоните на площада и си варят макарони на огън пред блока? А клипчето с укрито в Херсон, което вдига копито за нацистки поздрав? По западните телевизии го показаха.

39

Анонимен

преди 1 година

ЛИ ЗАЧ ИТЕ на ПУТИНСКИЯ БОТУШ може да посивеят от яд, НО УКРАЙНА ПЕЧЕЛИ И ИЗХВЪРЛЯ ПУТИНСКИТЕ ХУНИ ! СЛАВА НА УКРАЙНА !

38

Анонимен

преди 1 година

Ако Путинските Хуни не бяха нападнали Украйна, нямаше да се случи това. ПУТИНСКАТА МАФИЯ Е ВИНОВНА. Шансът на украинците е да се превърнат в кошмарът за руските окупатори и като афганистанците навремето, да не им дават и минутка сън през нощта и през деня.

37

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАми когато руснаците са навлезли към Киев, са им звъннали по телефона да се оттеглят и руснаците се оттеглиха, а не защото военните са загубили там битката!

36

Педераския ЕС

преди 1 година

Вкараха в затвора Оскар Уайлд. Създателят на компютъра Алан Тюринг също го вкараха в затвора. В същото време в Русия никой не е закачал хомосексуалистите, нито са били упреквани - нито Чайковски е бил преследван, нито Гогол, нито дори татарина Рудолф Нуреев, който избяга на запад заради един банален скандал в Париж.

35

Анонимен

преди 1 година

Преди 8 години младата майка Кристина Жук и нейната 10 месечан дъщеря Кира се разхождат с количка в парка, в самия център на родния си град Горловка, когато пада първата ракета на укронацистите. 10 месечната дъщеря Кира умира на място а Кристина е с откъснати крака, окръвавена, умираща в нечовешки мъки лежи на зелената трева притискайки с усилия най-скъпото което има - нейдата дъщеря. Дошлите на помощ се опитват да и помогнат, а Кристина само шепти умирайки "Кира, моя Кирочка..."

34

БАНко

преди 1 година

ЖАЛЪК , ПРОПАГАНДЕН ПАСКВИЛ !!!

33

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЗащото през соца, вместо с грабежи или насилие, се занимаваха с това как да развият страната и я обновят, как да образоват населението и строят добра инфраструктура навсякъде, пристанища, машинистроене, производство, как да направят така, че да бъде добър живота на населението, наркотици също не знаехме какво е и т.н., ние бяхме почти перфектна система , система идеал за развитие на хората и държавите.

32

два мерта гарбидж

преди 1 година

Тая статия има ли смисъл? Някой чете ли я? - да каже!

31

Зе

преди 1 година

Въпреки безмилостните удари на Украйна, ДНР показва, че югоизточна Украйна печели срещу майданския терор.