77

БОЛНИ МОЗЪЦИ

преди 1 година

В Кремъл са неизлечими....време е за депутинизация

76

ЛЕЕ СЕ РУСКА КРЪВ

преди 1 година

Заради домогванията на болните мозъци в Кремъл....

75

ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА

преди 1 година

Да натрием носа на руския агресор и сатрап...

74

Анонимен

преди 1 година

До 94....пресели се в Русия да живееш.И там ще се чувстваш свободен от украинци Какво дириш в Донбас Това не е твоя земя.Щом не ти харесва да си гражданин на Украйна и се чувстваш роб.Имаш Русия.

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. Не знам дали е наркозависим но е нацист. Можете да чуете гласа му по радиото всеки ден в обедните новини. Откровен нацизъм тип хитлеризъм все едно чувам гласа на Хитлер и Гьобелс от кинопрегледите

72

ПУТИН В ШОК

преди 1 година

70 000 руски трупа гният в Украйна....и кво...стигнах до Донецк....сега са окопаваме здраво, че под ударите на щатското оръжие гинем като мухи...

71

Анонимен

преди 1 година

До 85 клоун всички държави дават тежко оръжие на Украйна. Да си видял някоя страна нападната от русиките оркиии? Защо създаваш паника и лъжи ? Трябва службите да те приберат на топло малко да се съвземеш, че вече не е 80та :))

70

Анонимен

преди 1 година

Преди скапаната война тук в България тази Русия нямаше влияние.Домъкнаха се укри и ни окупираха даже и медиите.Махайте се!!!!Вие ако сте били под руски ботуш ние не сме били... ама под вашия няма да стане!

69

Анонимен

преди 1 година

До 93:Сега сме роби!На укрите!!!!!

68

Анонимен

преди 1 година

До 85.... По добре да изгорим , но никога повече роби.Ти живей под руска окупация щом ти харесва Пресели се в Русия и освободи мястото си на българин .Защото в този час България няма нужда от предатели.Живей жалкото си съществуване под руския ботуш.Ти и твоето поколение.

67

Анонимен

преди 1 година

Проклети да са от укро пропагандата,която ни зявича държавата в мизерията и се опитва да ни вкара в чужда война!В ада ще горите!!!

66

Анонимен

преди 1 година

Жертвии има още 2014 година. Но фашиста нацист бандеровец мълчи за жертвите в Донбас 2014 Мълчи за избитите от украински огън мирни жители на Донецк 2022 !

65

Анонимен

преди 1 година

До 85 точно така смел съм. Както са били и нашите мъже преди век. София е на прицел, както и Москва. Нато има доста по сериозни и модерни оръжия. Всичко е личен избор .

64

Анонимен

преди 1 година

До 79:Кои всички?От укро пропагандата ли?Я виж времето навън.Даже облаците протестират с нас срещу даването на оръжие и въвличането на България във война.Когато решиха това в парламента беше един тъжен ден за нас.

63

Анонимен

преди 1 година

Ами не губи Русия.Няма как да я победите.Като наливате масло в огъня става по-зле.Защо 8 г. украинците тормозеха свои?Настроиха брат срещу брата.Русия им била виновна,че те имали корупция...докато са обвинявали Русия си ги крали яко техните политици.А сега покрай оръжията кой знае каква далавера пада.

62

Анонимен

преди 1 година

Абе Днес бг стига с тоя нациски поздрав бе Бандееовския и каква е тая прослава на нациска държава. Това не е нормално. Получихте обратен ефект. Омраза .

61

Анонимен

преди 1 година

До 75...Войната е факт...Само в заблудените ви русофилски мозъци война няма.А Запада ще я подпали.Само във вашите представи Путин е нападнат.До сега той нищо не е извършил.Но Запада ще подпали война.Която реално вече я има У даването и подпомагането на жертвата е в правото и човешкото.То от вас комунистите никога не е имало човешко

60

Анонимен

преди 1 година

Всички са ЗА даване на оръжие. Там е пълно с Българи и ние сме пряко засегнати от конфликта. Второ комунистите спряха газа първо на нас с цел дестабилзирсне на страната ни. Но благодарение на всички Българи , които вече са умни нищо непостигнаха. Всеки му е ясно вече,че газа е оръжие използвано срещу България. Но се провалиха.

59

Анонимен

преди 1 година

Точно обратното е положението. То битби е..н не си признават. В Телеграм всичко се показва

58

Анонимен

преди 1 година

Русия губи и се готви за окопна война.Нещо , което за руската икономика и състояние е капан.Времето работи за Украйна.Но не и за Путин.С всеки изминал ден руснаците се опомнят .Истината надделява над лъжата.А това разчиташе Путин.Дс краткосрочната лъжа която подведе мнозина руснаци Сега го постига съдбата на Хитлер.Отстъпление и колапс