62

Тия с претенциите си

преди 1 година

замяната на столипиновци. Само дето са по-малко на брой, но пък са нагли колкото тях.

61

Анонимен

преди 1 година

Поживяха,поплажуваха,хапнаха 8 месеца на хотел.Време е да си ходят! Неблагодарници,чак ще протестират.С какво сме им длъжни на тези търтеи.

60

Цецка

преди 1 година

През комунизма хотелите по морето бяха запазени за съветската-руска номенклатура. Сега през демокрацията пък хотелите са запазени за украинската номенклатура. Пък българите къш.

59

Анонимен

преди 1 година

"Много гну сно население са българите.Да идва трети украински фронт,а не първа путинска дивизия." - и кво като дойде бре калъфка? Виж, че не можеш да ги накараш 12,000 украинци да започнат работа повече от 10 месеца, да няма да избиват средната класа за да ни взимат работните места? Ще избият политиците и псевдо олигарсите туко-виж ни направили услуга. Укрите са най-жалката нация към днешна дата. Хем не работят, хем скимтят за пари. По-зле са и от рoмите в Столипиново.

58

ФАКТ

преди 1 година

ВСИЧКИ,КОИТО ПОДКРЕПЯТ ПУТИН И ФАШИСТКА РУСИЯ В БЪЛГАРСКИТЕ ВЕСТНИЦИ,ЖИВЕЯТ В НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ!

57

Анонимен

преди 1 година

Наистина, защо нямаме контрапротест?!? Искам парите да се разпределят справедливо и да се помага на всички нуждаещи се, а не само на украинци, които дори не могат да докажат дали бягат от война или са дошли на почивка! Вярвам, че и всички нормално мислещи хора искат същото! Да си направим контрапротест!

56

Анонимен

преди 1 година

да сте учили навремето gan40вци, а не да търсите евтини схеми и сега нямаше да завиждате

55

Анонимен

преди 1 година

Българският народ подкрепя украинския в борбата му за свобода срещу окупатора!

54

Анонимен

преди 1 година

П.ростаци - т.ролове - не се тревожете, на вас нищо няма да ви удържат, едва ли плащате данъци от жалките стотинки, които заработвате. Но вие сте истински г.нусари да се подигравате с човешката мъка и да настойвате други подобни на вас т.ъпаци срещу украиницитеСтанахме за смях на цяла Европа и света, научиха ни какви продажни политици имаме и колко злобни, завистливи и прости индивиди имаме (иначе шапка свалям на доброволците, герои са, добре че са те малко да ни отсрамят)

53

АК-47

преди 1 година

Няма по-нагли същества от украинците. Протести!!! С какво сме ви длъжни, айде обратно в Украйна. В западните части никой не обстрелва. Протести!!! Не мога да повярвам, как изобщо това се допуска. Има свободни места в бежанските центрове. В Каравелово българите ще зимуват във фургони, а тези нагли укри искат екстри в хотели.

52

До 55

преди 1 година

Явно фургоните са за българите които плащат данъци и се трудят за тази държава.пример Карловско,а за спинозните навлеци Ол инклузив

51

Анонимен

преди 1 година

До номер 40- тая е от бгмамите , дето лъже и в темата за ковида и в темата за Украйна. Стилът и на писане е разпознаваем. Платена *** е.

50

Анонимен

преди 1 година

И за какво ще протестират? Че са настанени по хотели, а те искат в лагерите за бежанци? Никога няма да го разбера, бягаш от война, приемат те в мирна страна, настаняват те в хотели по морето и тръгваш протести да устройваш за щяло и не щяло и претенции да вадиш. Не им харесвала храната......Ами, в Украйна може и да е по-добра, така че......

49

Анонимен

преди 1 година

Българския пенсионер рови у кофите за прехрана, нормалния българин едвам връзва двата края, а тия гашници протести за пари ще ми вдигат ....Да ви ***

48

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин девети месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки !Анатема!

47

Анонимен

преди 1 година

Нищо чудно Мая манолова да се появи там ! За да се докопа до депутатската заплата е готова на какви ли не глупости

46

Анонимен

преди 1 година

Много гну сно население са българите.Да идва трети украински фронт,а не първа путинска дивизия.

45

Анонимен

преди 1 година

Кви са тия бежанци по хотелите ? Там се настаняват почиващи, курортисти или туристи ...Що там не настаните например некой сириец или афганистанец или друг ? Долна *** !

44

Анонимен

преди 1 година

До 50 Да ги настаним във фургони. Ама не е същото, нали? Фургоните са за балъците...

43

Теодоро

преди 1 година

КАКВО ИСКАТ ТЕЗ ***...