195

Анонимен

преди 1 година

Лагерите с фургоните нали са свободни? Който наистина има нужда ще е на топло и ще го хранят. Който е навлек ще си отиде. Толкова от нас, ако искат хотели да вървят в по-богати държави или гейропа да им плаща хотелите тука.

194

Христо

преди 1 година

Толкова време можеха някаква работа да си намерят,вместо да се правят на изненадани сега.Изглежда много неща и благинки са им обещавани от запада.

193

Анонимен

преди 1 година

Колко българчета и възрастни хора ще стоят на студено тази зима !!! Тръгнали да ми съжеляват тези кърлежи.колко време искат да стоят на хотел и да им сервират и от сервират.Безсрамници ! Да си ходят

192

Анонимен

преди 1 година

Наглосаксония и Говедария ви очакват,можем да ви осигурим чартърни полети дотам,да ама нещо не ви искат!

191

Анонимен

преди 1 година

Това лято в слънчака нямаше бежанци бягащи от война. Имаше само украински джипове големи колкото яхти.Това ли са ви бежанците. После няма изгонване и цените рефлектират върху нас после. В Елхово и Звездец.Станцията на МС е блокирана и българите не могат да я ползват. Това е позор!!!!

190

Браво!

преди 1 година

Настаняваме "бежанци" в лукс хотели и им плащаме от бюджета, а правителството тегли милиардни дългове всяка седмица!!!!

189

Абе

преди 1 година

Най-богатата държава в ЕС сме ние, щом можем да настаняваме в 5 звездни хотели на морето "бежанци" за сметка на нашите данъци от бюджета! Няма ли изоставени села с къщи и ниви наоколо, че поне "бежанците" да си платят с работата престоя?

188

Анонимен

преди 1 година

Да чистят улиците. За този труд никъде в България не плащат по 40лв на ден. Или да заминават в Брюксел, там да ги мислят.

187

Анонимен

преди 1 година

Лъжат много подло така нар. хотелиери. Искат лапачката и схемата да продължи и зимата.Не им вярвайте!!!

186

Анонимен

преди 1 година

Защо всички украинци искат настаняване в Слънчев бряг,Варна и държани събсидии ????.Защо не искат да започват рабобота ????Толкова ли сме богати ????? Има пенсионери работили и дали здравето си за проспиритет НА ДЪРЖАВАТА ВИ и живеят в нищета с по 15-20 лева на ден.Работят допълнително за да свържат двата края.НАМЕРЕТЕ ИМ РАБОТА НА УКРАИНЦИТ И ДА ЗАПРЯТАТ РЪКАВИ .

185

Black Sea

преди 1 година

Гледам доста отворковци пишат какво било в Европа и как там ги карали украинците да работят, а тук не работели. Явно пак руски сводки. Първо работят в Европа щото има работа. Те и тук искат да работят, ама държавата ги спира а и няма. Жените са с деца, често 2-3. Малки. Тях къде да ги денат след като не ги пускат в градините. В Холандия много украинки работят в хотелите, дадени им са стаи където децата могат лесно да бъдат наглеждани и контролирани. Обаче това са хотели 24/7/365. Бачкат нон стоп

184

Анонимен

преди 1 година

Време е да си изберем Възраждане.

183

Карагунис ЕВРО 04

преди 1 година

Муахахааа...найстина на 1 септември три села потънала в кал 10 метрас !!!..а гълъб БАЙ *** ДОНЕВ ДАДЕ ПАЛАТКИ И ЧУВАЛИ ЗА СПАНЕ НА ХОРАТА ТАМ..А НА НАЦИСТИТЕ ОТ УКРАИНА ===БЕЗПЛАТНИ ХОТЕЛИ В КИТЕН И СЛАНЦЕВ БРАГ + ЯДЕНЕ НА КОРЕМ , И ПАРИ ПО 1000 ЕВРО НА МЕСЕЦ ЗА ХАРЧАЛЪК...ЯСУУУ ВУЛГАРАКИИСС .!

182

Гиб Мелсън

преди 1 година

Да им дават нещо да работят. Не може само ол инклузив и лежане.

181

Това е бизнес вече

преди 1 година

Хотелите са замесени

180

Анонимен

преди 1 година

Те с този номер със сълзитеизкараха вече 7 месеца на Ол инклузив! До сега трябваше да са си намерили работа !!! Ще ми се разхождат по цял ден! Четох някъде ,че до сега са ни стрували само за настаняване 523 милиона! Без здравеопазване ,винетките и паричните помощи!!!! До кога ще стоят по хотели! Да си заминават.В половин Украйна няма война да отидат там на хотел да ги хранят

179

Сандо

преди 1 година

другите бежанци в контейнери и в разпадащи се държавни сгради а украиниците по хотелите на 1ва линия ... ти да видиш

178

Анонимен

преди 1 година

да се върнат в Украхна нови избори да свалят Зеленски и ще има мир и да почват да бачкат

177

мда

преди 1 година

Да отиват по изоставените къщи в селата и да почват да работят. Да гледат крави, зеленчуци. Работа има колкото искаш. Държавата да не стимулира ***.

176

БС

преди 1 година

А бе вие станахте много богати щом слагате бежанци по хотелите. А все ревете, че България е най-бедна от EU. Значи това не е вярно.