32

Зозо

преди 1 година

Мицкоооо, а какво ще кажеш за един "руски референдум" е да ви делнем с Албания, а? :)))))))))))))))))))))))))))))) Ама не ни трябвате, ама хич.

31

Лена

преди 1 година

гледай накрая вЕрно да не ви организиваме един референдум и вместо с беларус нещо с гърците да се разберем

30

Нане

преди 1 година

Защо ни занимавате с тоя кукумицин... Дреме ми и за него и за сите макета... ===)))

29

Анонимен

преди 1 година

До Кух профилСърбите имат наследствен страх от нас, нормално е да провокират :))

28

Анонимен

преди 1 година

Ами ние нямаме албански език за национален (ФАКТ)! А ония се плодят като плъхчета и бачкат яко по Германия... та... България си е тука. Не признавате българския език като прародител на тая безумна селящина, която наричате македонски език?!? Понеже сте жалки - ще напомня. 1945 година ви е направен този език! Аз съм от Родопите и през ума ми не минава, че Орфей е таковал някоя от бабите ми. А вие Сашо Макето... Лошо... Щото е бил обратен! ХЕ! Ама не знаехте ли? То мъж да роди - македонец ще е!

27

Кух профил

преди 1 година

Тоя селинджър даже и не знае, че договора е двустранно споразумение и не може *** ми-дойди ми да го променя самолично. Даже и със жена ти не става така лесно тая работа, ако изобщо си женен и не си типичен европейски хомо лидер.

26

Анонимен

преди 1 година

България ги призна първа, като държава навремето, което се оказа голяма грешка. А тези не благодарници и хапят ръката, която ги храни. За съжаление в България политиците служат не на българския народ, а на американският и очаквам да се съгласят с всичко, което им се каже

25

Анонимен

преди 1 година

Щом искаш да ви изметем, ще ви изметем, само това чака българина, тоест да има цел :)))

24

Имаш много здраве

преди 1 година

Приликите между Украйна и Северна Македония са ,каквито са между орел и бълха!От историята се знае за Киевска Рус,за въстанието на Богдан Хмелницки в 1648.За това,че той и неговите съплеменници са искали да имат представителство в сейма на Жечпосполита,а не им се е давало и за това са се обърнали към Руския цар за закрила и суверинитет и т.н и т.н за да стигнем и до Запорожката сеч,за прословутата картина на Иля Репин - "Запорожци пишат писмо до Турския султан"......А за Македония?...НИЩО!

23

Зозо

преди 1 година

Мицкооо, учиш ли албанскиот? Учи, че след 5-6 години ще ти трябва :)))))))))))))))))))) Ще стане работата, дето казваха 1991г.: "Да живее българо-албанската граница" :)))))))))))

22

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости, с такива измишльотини подвеждат населението там! Никакъв ЕС за тия, да си седят в ко4и ната!

21

Анонимен

преди 1 година

В Македония са признателни за помоща ,която я е правила България през годините,но това не дава право на нашите политици да се подиграват с тях и да си играят буквално.Бойко започна с Каракачанов и другите продължиха ,а върха на наглоста беше да се открият културни центрове с имена на хора свързани с Хитлер и Мусолини.Без значение какви хора са били в България и какво ни казват тук,в Македония не са добре приети.Не може нарочно да създаваш омраза.

20

Много е задръстен

преди 1 година

Русия признава 1800 езика и етноса на своята територия. Украинският е официален държавен език в ЛНР и ДНР. Докато Украйна забранява руския език и преследва руснаците на своя територия. Също като Македония, която малтретира българите и българския. Това са фактите. Всичко друго е де билна пропаганда. Мицкоски трябвада бъде обявен за враг на България и да му бъдат наложени санкции.

19

Анонимен

преди 1 година

Ние сме ограничени в 111 000 квадратни километра, ако почнем да предявяваме претенции, докъде ще стигне работата ? Замислял ли си се маке по този въпрос ? :)))

18

Анонимен

преди 1 година

А бря тия бяха казали че Обама е македонец ,вероятно и Байдън е македонец )

17

Анонимен

преди 1 година

Няма общо с Костадинов и с Ръщусия.Той беше един от първите ,който подкрепи даването на оръжие на Украина в Македония.Освен това неговата партия призна Косово.Наистина в България има структури,които целенасочено създават омраза с Македония.Кой плаща не се знае.Да и тези от Македония ВМРО не си поплюват,но те просто се възползват от политиката на България за да се докопат до власт.Това е

16

Анонимен

преди 1 година

Преди 20 години в РСМ имаше гражданска война. Сърбия изтегли тежкото си въоръжение. България изпрати на РСМ безвъзмездно танкове и оръдия, които македонските военни да използват срещу отцепниците. Митковски има къса памет. Също така сръбски партии искаха да правят автономни области в РСМ.

15

Анонимен

преди 1 година

Пригответе се за дъъъъъъълго влизане в ЕС....не може да сравняваш Русия с България...Ако...решим да Ви анексираме....тогава имаш право...

14

Анонимен

преди 1 година

Не е смешно.Нашите медии са като в Русия,контролирани от определени политици и "бизнисмени".На външен вид изглежда добре,но сме си същинска Русия като форма на управление от над 14 години и даже в последните две с служебното правиттелсвто продължава същото.В Македония медиите имат поне свобода и не се спират определени неща ,а други да се пускат.Ако погледнеге медиите там има основно критика за управляващите,а тук с ГЕРБ беше като при Путин.Или добро или нищо.

13

Анонимен

преди 1 година

Ние без проблем ще ви вземем територията, щото там сте си българи, не требва насилие като при рашките :))) Също защо като толкова сме слаби, само за нас говорите със сърбежите, некакъв комплекс за малоценост ли ? :)))