57

Анонимен

преди 1 година

Държи си на думата, да, особено като уверяваше, как няма да напада никого.Всичко е лъжа в Русия, цялата им история и псевдо величие е изградено на лъжи, лъжи и пак лъжи.

56

Анонимен

преди 1 година

Дано преди да ги пратят да са организирали някой фиктивен брак както е модерно за да има кой да намаже рублите обезщетение.

55

ФАЩ влезнаха

преди 1 година

в Хаити! Някой тук да писка за свобода за Хаити?

54

Анонимен

преди 1 година

Партизани ...

53

Над 600 дупки

преди 1 година

Над 600 дупки от артилерийски снаряди бяха освободени и заселени от укрофашяги. Някои от тях бяха интервюирани от ББС и казаха че най-после се чувстват като у дома си. Там където нацистите принадлежат. Под земята!

52

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН - KAПУT! Свобода за Украйна!!!

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55..Точно,те за това напъват за Донбас..да има *** на подводници и кораби...

50

Западът не осъзнава

преди 1 година

П-у-ти-н е най-доброто, което може да се случи на Запада. Умерен лидер, предвидим и си държи на думата. Освен това винаги е искал да е в добри отношения със Сащ и Запада. Замислете се, цялата тази криза в следствие санкциите които НИЕ НАЛАГАМЕ се знаеше че идва, защото Русия много ясно заяви какво ще стане и върви по план. Ситуацията в Украйна в момента Путин я начерта още 2008 година в Мюнхен на срещата на върха на НАТО, когато гръмко беше обявено че Украйна и Грузия ще се присъединят.

49

ХИЧО

преди 1 година

Джуджето да свиква-ще го скрият в бункер с торба памперси,консерви и бебешко гърне.

48

Анонимен

преди 1 година

Тренирали са момчетата как се мре на фронта кво толкова

47

АТОМът иде

преди 1 година

С тия решения дето ги взе народа на изборите, заслужаваме съдбата си. Ще се влачим, голи, боси, опърпани като червеи просяци без ГАЗ без МАС, без сиренце и хляб на масата. А когато настане войната и захвърчи АТОМа първо нас ще удари и изпепели.

46

АнонимеН

преди 1 година

2022-РА ГОДИНА ЩЕ СЕ ЗАПОМНИ С ТОВА, ЧЕ БЯХА ИЗБИТИ ПУТАНИТЕ ДЕТО УБИХА НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ ЗА ДА ИМ ОКУПИРАТ ЗЕМЯТА И ДА ДЪРЖАТ НЕЛЕГИТИМНАТА МАРИОНЕТКА БАШАР АСАД ЕДИН ГОВОРИТЕЛ ЗА ТАЗИ ОКУПИРАНА ОТ *** ТЕРИТОРИЯ! ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ МОРДОР Е НЕСПАСЯЕМ ВЕЧЕ, ЗАЩОТО НА ПУТАНИТЕ ИМ ПУКА САМО ЗА ЖИВОТА ИМ А ГОСПОДАРЯ ИМ ТОЧНО ТОВА ЗАПОЧНА ДА ИМ ОТНЕМА :D ,

45

Анонимен

преди 1 година

До 42...Свърши кюмюра,за това мируват...

44

Анонимен

преди 1 година

До 25 До 19 Иван Има си международни правила за водене на военни действия. Унищожаване на легитимни цели по легитимен начин. Ракетите, ики войскови отряди които атакуват конкретна цел с военно стратегическо значение е едно. Но да взривиш камион от разстояние без шофьорът му дори да знае. И в атентата да погубиш няколко семейства в коли наоколо. . . . Не знам къде си получил основите на ценностна си система, легитимни цели във война няма! А за взривяване от разстояние нови братя отвъд океана са о

43

Бесен

преди 1 година

Рашагите да свикват. Ще им се случва все по-често!

42

ХИЧО

преди 1 година

Това е само началото....джуджето ще нахлузва памперса, да не се уцапа.

41

Анонимен

преди 1 година

До Във Франция няма Кажи ми къде си чакал 3-4 часа за бензин или дизел. Че снощи зареждах и не видях такова нещо. Стачките спряха и се нормализираха нещата. Чакате апокалипсиса на Запад. И страхотна криза е - в Гервания намалиха температурата от 20 на 19 градуса н обществете сгради. А в руската щочина една трета нямат газ или половината болници, училища са пред разпадане, но чакайте Зарад да завръзне.

40

АнонимеН

преди 1 година

До 40 Зеленясалия терорист// ТОВА, ЧЕ СИ ЖИВО ОЩЕ Е КРАЙНО ОБЕЗПОКОИТЕЛНО НО И ТВОЯТА СМЪ-РТ СЕ ЗАДАВА СКОРО РЕДОМ С ТАЗИ НА ПУТАНОИТЛЕРА

39

HIMARS

преди 1 година

Не прощава.

38

Анонимен

преди 1 година

Спокойствието на кремълските плъхове е нарушено.