52

Анонимен

преди 1 година

БОЙКО БОРИСОВ СЕ ДОКАЗА КАТО СТРАХЛИВЕЦ, НЯМА СМЕЛОСТ ДА СЕ ПОКАЖЕ ПРЕД ХОРАТА А УЖ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ.

51

Маймундур Паси

преди 1 година

Аз съм пълно олицетворение на "теорията на Дарвин", живото свидетелство, че човека е излязъл от маамуната;))) И сега ще ви каа, защо ще ви напраа првителство, аз австралопитекът! ;))) За да скопя Лъвът на България! И знаете ли, защо мие този скопен бълагрски лев? Не просто, за да не прай българчета,а да прай българчетата така, че от малки д аискат да воюват срещу Москва! Щом чуят "Москва" и веднага да земат пушкатала и на фронта! Да живее НАТО, ЕС и моят "Евреотлантически клуб"!;)))

50

Анонимен

преди 1 година

ше лобира да сложим ядрени ракети във Варна, помнете ми коментара, да нес е изненадате, по-лош сценарий и от Украйна ще е , искат от православна към православна, тва е , много ги търпите там софиянците , най-заспалите роби сте

49

Герб-жени

преди 1 година

Умните имат планове, другите имат мечти.

48

Предложение

преди 1 година

Имам предложение в Контактната група да е Емил Каменов. Наскоро го изгониха от сръбското "Задруга" Мисля, че това е нашият човек! Сплотява колективи бързо!

47

Анонимен

преди 1 година

ПАСИ ЩЕ ТОРМОЗИ ХОРАТА

46

Ха ха

преди 1 година

Баце погаври яко матряла ако - паси стане премиер ще скопяват ли львьт на знамето

45

Augusto Pinochet

преди 1 година

СРАМ ЗА ЕВРЕЙСКАТА ОБЩНОСТ - ПРОДАЖЕН *** И АБСОЛЮТНО АНТИБЪЛГАРСКИ НАСТРОЕН *** НА НАЙ-ДОЛНИТЕ АНГЛОСАКСКИ ИНТЕРЕСИ ДОРИ И В ЕВРО ПАРЛАМЕНТА НЕ ГО ТЪРПЯТ. НЕГОВИТЕ ПРЕДСТАВИ ЗА СУВЕРЕННО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО Е ЕДНА БАРАКА В ДВОРА НА "КОЗЯК" И ЕДИН ПРЕМИЕР(КУРИЕР) КОЙТО ДА ТИЧА ДО ЦЕНТЪРА И ДА КАЗВА КАКВО СА МУ КАЗАЛИ ДА ПРЕДАДЕ.

44

Анонимен

преди 1 година

ЕС - еврейски съюз

43

Демократ

преди 1 година

Пасито ще ни оправи!

42

Ха ха

преди 1 година

Как ви се струва соломончо дето искаше да скопява бьлгарският льв като - премиер в новият кабинет с мандата на - гербНали знаете кой води преговори за правителство

41

Анонимен

преди 1 година

цру ли охранява този папагал?

40

ПроСоТо

преди 1 година

да,тъкмо щех да отбележа:..-МРЪСОТИйКАТА на Тиквата е СЪЩАТА,с която се опита да пробута Цецка за "президентин"...И знаете ли каква е целта му?..-Ще ви кажа:..-Това съществително /БанкянскияКрадец/ НЯМА интерес да има стабилно управление,за да не си позволи някой да разрови далаверите му...За това едно си знае:..-"Пласирай НЕПРИЕМЛИВИ персони,а като се пробие балона,да каже:-Ами ето,аз исках стабилност,ама вие отказахте"..Както сто пъти споменах:-МРЪСОТИЯТАМУ е ЧУДОВИЩНА !!!..Обаче минава бе!!

39

Охооо

преди 1 година

Буци, защо само този и Плевньо? Извикай направо всички "герои" от прехода - Кунева, Дянков, Софянски, Стоянов, Божков, Бакърджиев, Станишев, Царя, Муравей, Хубавото Наде, Бонев и разбира се, да не забравяме Височайшия Командир .... айде няма да му изписвам името..... Да се съберат всички в тези тежки времена да спасяват България. Все пак са "утвърдени имена" нали това беше условието?

38

ЗА 36

преди 1 година

До АнонименНЕ, РУСКО-ТУРСКИ КЛУБ Е ФИРМАТА НА МОНИ

37

Анонимен

преди 1 година

Това еврейче работи за чужди интереси, щял да съдейства, не смешно, а жалко.

36

Gogo

преди 1 година

Няма по-опасна, по-срамна, по-заразна и по-смъртоносна болест за България от герберастията!!! Който наш политик влезе на разговор с банкянския диктатор става същия предател и родоотстъпник като тиквата!!! Конфискация на кюлчетата, пачките в чекмеджетата, имотите и Мутрата на въжето!!! Смърт за предателите!!!

35

аз

преди 1 година

Тоя пък кой го избра?

34

Анонимен

преди 1 година

Соломоне, Соломоне, много си далече от мъдростта на ЦАР СОЛОМОН.

33

Анонимен

преди 1 година

АБЕ КАК СЕ КАЗВАШЕ ФИРМАТА НА СОЛОМОН ПАСИ? ЕВРАЗИЙСКИЯ КЛУБ ЛИ БЕШЕ?