10

Тъжни опоркаджии

преди 1 година

Стигнаха до гьобелсовите измишльотини към края на хитлеристкия режим - как с приказното "вундервафе" германската армия ще постигне мигновена победа. И кремълските изтривалки вече мънкат за някакво анимационно чудо на джуджето Вова. Дали поне още им кихат по някоя копейка за разтуха? Но това не може да ги компенсира за принудата да се излагат постоянно. Е, путинофил срам няма, както се знае отдавна.

9

Ф.С.В.

преди 1 година

Мисля че Зеленски заслужава всички Оскари -защото той си мисли че в момента участва в някакъв филм - само че това ще е най скъпият филм в Новата история на Света!! реално ако му стиснат пръстчетата на някое менгеме -ще плаче като новородено

8

До бай Ганьо

преди 1 година

И ГФР, и ГДР бяха окупирани! В 2 зони...

7

Анонимен

преди 1 година

Всички умни хора по света дълбоко в себе си подкрепят Русия но не посмяха да го кажат на глас заради вопиюща цензура. Е най сетне дойдоха добри дни за Русофобите. Те спечелиха войната. Техния идол Зеленски тържествува. Взеха и властта с помощта на идола победоносец. С гордост веят украинското знаме.Слава на бегеукрите

6

Анонимен

преди 1 година

Абе вие на беганьето изтегляне ли му викати ? А ?

5

БАЙ ГАНЬО ЖУРНАЛИСТ

преди 1 година

е проблема е, че Украйна и от двете страни на фронта е окупирана страна, така че ако се намалява руската се увеличава американската окупационна зона хахахаедин ден ще бъдат съдени подпалвачите на тази война и Зеленски ще е от тях ако не от човешки от всемогъщия божи съд.

4

Дядо Соци

преди 1 година

И Хитлер си е мислил че може да завземе Европа че и Африка , но се оказа че не може да се бори с целия свят. Работата с Путин е същата.

3

Анонимен

преди 1 година

Бе тя Укрия,не е ли вече е Москва? Пропаганда!!

2

Анонимен

преди 1 година

Изтеглят се - напредват...абе *** йн ата им. Важно е да МИРЯСАТ най после и обикновенните хора да живеят в МИР!!!

1

Бай Дрън

преди 1 година

Зеления *** пак се изказа неподготвен. Сега вече вярва на руски карти, хаха.