140

до 152

преди 1 година

И днес ли громите САЩ? Това кой епизод е? Или този път вече наистина, честно. Нали? Хахахаххахах

139

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не са самоубийци и в Украйна те няма да взривят ядрена бомба! В очакване сме на обявяване на война и ядрена провокация от полуделия Запад.

138

Таня

преди 1 година

Като ги знам рашките, най-много да се гръмнат сами. И се надявам на този влак пушенето да е забранено :)

137

Адмирации

преди 1 година

Скоро ще има 2 нови пустини, Американска просторна пустиня и Европейска Руска пустиня. Време е за ядрено шоу, поръчано от запада. Който може, да хваща пътя за Нова Заландия и да жега с 200 от Европа.

136

Путин има топки

преди 1 година

Еееех ако на запад имаше поне един способен и умен политик с Toпки, както Путин, то светът щеше да е рай, щеше да има мир и разбирателство между народите за много години напред!!! А то брате на запад само ckлерози, жeHдъpи които ... обръгнати от вроден страх и безсилие стават злобни и агресивни!!!!В Европа и света има дефицит на качествени управляващи. Една велика държава като САЩ се управлява от демент. Канада от потомствен министър председател дето ходи по гей партита. Франция от лице което в медицината би определено като геронтофил. Във Великобритания беше един клоун, който дори не м

135

до мдаааа

преди 1 година

ще, ще, ще.... то много рабори щяха, ама за сега единствено се чу един голям руски "пръц"

134

Кори

преди 1 година

До Анонимен 135, Една седмица? Ами то аз оттук имам време да отида до там и да подпаля траверсите под този влак. Наистина ли не разбираш за какво ти говоря?!

133

Анонимен

преди 1 година

На това животно и семейството му пожелавам участта на Александър втори!!!

132

мдааа

преди 1 година

Hocтрадамчо:Руската Дума скоро ще потвърди присъединяването на новите републики само трябва да се уточнят границите и тогава на xoxльовете ще им се стъжни, ако не напуснат доброволно границите на тези републики и РФ ... ще полетят едни самолети, иckандери, тополи, кинжали и други спец пилета ... ще се упукат едни далекобойни и високоточни пушкала, абе всичко по метода на ЯНКИТЕ до ЛУНЕН ПЕИЗАЖ... а после, после след седмица ще минат и пешаците да направят оборка и отчет!!!ЗА това народа казва... ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО!!!

131

Стоян

преди 1 година

Очертава се най-великата руска загуба в историята на света. Десетилетия или дори столетия, никоя държава повече няма да пусне руснак на територията си, каквото ще да става. Когато децата са непослушни и не си учат уроците, майките им ще ги плашат с "ти какво? Да не би да искаш да станеш руснак?"

130

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, радиактивното замърсявяне след ядрения апокалипсис (което е крайният резултат на всяко едно използване на ЯО във война между ядрените сили) ще ви е най-малкият проблем. Надявайте се да умрете при ядрена експлозия, че другият вариант никак не е за предпочитане хахаххахаха

129

тестКит

преди 1 година

Чух, че за феновете на Путин не се полагат йонни таблетки ако нещо стане. Ама тогава пак да казвате, че сте русофили, а не да лъжете както попинцип. За вас казаха, че ще ви дават блокче йодирана сол да лижете, хем със затоврени очи да си представяте на Путин......

128

Анонимен

преди 1 година

На Пaткин усмивката му е ядрена, а също и погледа, ума и сърцето!

127

Кори

преди 1 година

До Анонимен 129 ,от статистиката на външен наблюдател : Брой на писателите в Украйна през 1935 - 240; брой на изчезналите украйнски писатели - 200. А какво ли е било преди 1935.

126

Играч

преди 1 година

Джуджето е слаб играч на покер. Когато и най-силната ти ръка е губеща и останалите играчи го знаят, фолдваш, а не се правиш на блъфьор. :)))))

125

Laravel

преди 1 година

Според вас дали Путин може да си навре целия влак отзад? Дали Зеленски вече го е разхлабил достатъчно или още малко сеанси са нужни? М?

124

Анонимен

преди 1 година

До Питам "Какво чака още нашето правителство че не снабдява населението с йодни таблетки ?" ----- хахахаха, друже ако мислиш, че йодът е универсален пенкелер, в голяма грешка си. Начинът, по който йодните таблетки работят е да спрат усвояването на радиоактивните елементи, които се усвояват от организма по същия начин като калция и след това се натрупват в щитовидната жлеза. Повтарям - йодните таблетки помагат при определено радиоакт. замърсяване, примерно авария в аец, но не и при ядрени бомби.

123

до 135

преди 1 година

Или най-накрая да изпарят дребното кремълско джудже и кликата му и да се свършва.

122

Таня

преди 1 година

Да позная ли, че ако Путин такова майката на половин Европа с ядрено оръжие, то ще е заради.... американците? Хаахахаххахах

121

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 129 Но имат сили да натупат Путин.Ха,ха..!