50

Анонимен

преди 1 година

Прозрачни са действията на САЩ. Това, че са интелигентни злодеи, които противопоставят свой срещу свой, лицемерничат и обсебват за своите интереси целия свят е очевидно, много са добри, като транснационална мафия са и това прави ли ги честни, морални, етични, те доброто бъдеще на света ли са?!

49

Анонимен

преди 1 година

Да, 68, но искат ли ЕС европейците?! Хубаво, изтеглят американските граждани от Москва, САЩ ще ударят ключови структури на Русия, вече повредиха Северен поток. САЩ ще пречупят ли руския народ е въпросът?

48

Кори

преди 1 година

Този миш-маш, пелмени , квас, самагон, си е ваш - вие ще си плащате! Вие, руснаците си я забъркахте тази манджа. По конституция има два мандата, защо позволихте на едно милиционрече да се подиграе и с конституция и с народ.

47

Анонимен

преди 1 година

Мюсюлманите ще искат новите земи за халифат. Западът не може да функционира без мюсюлманите. Въпрос на време е културното пропукване да се случи. Това, което Османската империя не успя да направи, ще се случи чрез утробите на турските и сие мюсюлмански жени.

46

Анонимен

преди 1 година

САЩ изпращат още 18 системи HIMARS на Украйна

45

Тираджията Z

преди 1 година

Страхливци

44

цц

преди 1 година

Русофилите които харесват войната да бъдат мобилизирани. Веднага

43

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна и предшестващата в Сирия изби професионалната руска армия. Запасняците са хора конформисти независимо каква е националността им. Русия няма да има време да изстреля свои ядрени ракети.

42

Анонимен

преди 1 година

Всипки ще умрете, бе се препирайте, кой да е пръв. Оцелелите ще са вдиници.

41

Моралист

преди 1 година

Мамичката ви и медия лъжлива!

40

Гражданин

преди 1 година

Ами като иска, ти си вземи калашника, пък го обърни където трябва и напълни болшевиките с олово! Болшевизмът е фашизъм на квадрат!

39

Анонимен

преди 1 година

Той ако беше лунатик нямаше да е толково страшно. Той е психопат, а по-лошото е, че не знае какво е война, но е гледал много филми за ВСВ. Хрушчов и Брежнев са участвали във войната, видяли са с очите си ужасите. Те не искаха война и удържаха мира. Путин е подобен на Хитлер, който в края на войната казвал, че немския народ не е достоен за неговите велики замисли и затова трябва да изчезне. Путив пък си е наумил, че не може да съществува свят, в който Русия да не е господар на останалите.

38

Анонимен

преди 1 година

Тия крепостници какво хленчат?! СССР 2 изисква жертви. Ще влязат в Безсмъртния полк и един ден наследниците им ще им носят портретите с гордост пред мавзолея на вожда Владимир Ленин, пардон, Владимир Путин.

37

Пинокио

преди 1 година

"Един лунатик иска да убивам" Много точно казано. Много хора вече умряха заради този лунатик. Явно това не му стига и иска още и ще и още. Едино нищожество, жадео за кръв, един масов убиец, това е този лунатик. И докато самите руснаци не вземат нещата в свои ръце, той ще продължи да ги изпраща да умират, за да задоволи своето налудничаво его. Помислило се *** за шоколадова торта. Само руския народ може да спаси света от този лунатиук...

36

Анонимен

преди 1 година

НАМА ДРУГИ КАТО РАШКИТЕ - ЗАПОЧВАТ ВОЙНА И СЛЕД ТОВА БЯГАТ ОТ ВОЙНАТА.

35

Анонимен

преди 1 година

Хитлер поне е бил алфа мъжкар и е създал най-силната, организирана и високотехнологична армия в света докато кpeмълcкия oткaчaлник правещ се на Хитлер не може дори да въоръжи нормално армията си.

34

анонимен

преди 1 година

Ако всички тези бягащи от мобилизация сега и техните роднини бяха излизали на протести срещу тази война и политиката водена от техните управници, то този, който издаде тази заповед за мобилизация отдавна вече щеше да изтече в канала на историята и да освободи както собствения си народ така и света от своето омразно присъствие.

33

Джо

преди 1 година

"Всеки народ заслужава съдбата си" - Монтескьо

32

Анонимен

преди 1 година

до22"Каквото повикало такова се обадило"Крьговрата и законите на света.

31

Анонимен

преди 1 година

Иначе руснаците напредват ли след мобилизацията и референдума?