320

Истината

преди 1 година

Жалък клоун наркоман. Фалира си държавата. Избива успешно народа си - до момента са загинали над 100 000 души, сред които и много българи.Успя и да изгони едни 5-6 милиона в чужбина. Какво я хвалите тая марионетка?!

319

Анонимен

преди 1 година

Долния говори за себе си. Той е виновен за войната.

318

Анонимен

преди 1 година

Ако путин беше преодолял Украйна щеше да продължи в сърцето на Европа! Велик Зеленски спаси света от световна война! Ние българите сме му благодарни! СЛАВА ЗЕЛЕНСКИ! СЛАВА!

317

Рамзан

преди 1 година

Пак се е нашмъркал

316

Анонимен

преди 1 година

Голяма, екзалтирана тълпа вaтeнки се е натрупала на грузинската граница и крещи "" СЛАВА ЗЕЛЕНСКИ! СЛАВА УКРАИНЕ! ГЕРОЯМ СЛАВА! ""

315

На практика

преди 1 година

Руснаците бягат точно от Злененски, защото ги е страх, че той и съюзниците му може да ги убият. Някак не върви според неговата статистика за убити руснаци да им дава съвети. Поредното жалко и лицемерно обръщение към руснаци и украинци. Путин се държи много по-достойно.

314

ЦРУ САЩ Ф-35

преди 1 година

Зеленски усеща че дъртия кpемълски кадебеец е пълен въздухар и ще натиска докато не победи!!

313

Анонимен

преди 1 година

Бягай, или предай оръжието заедно със себе си на укрите! ЗЕЛЕНСКИ Е ВЕЛИК ! СЛАВА!

312

Путин

преди 1 година

И да загубим аз знам че ще загубим но дано поне да успея да избягам като политически бежанец в лошата Америка репресират ме в Россия!!

311

Хахо

преди 1 година

Тоя някой слуша ли го?

310

Анонимен

преди 1 година

Тоя клоун още не проумява, че от територията му половината замина, а не се знае и как ще свърши. Дали въобще е излизал на улицата и да прогледне какво се случва.

309

Анонимен

преди 1 година

Русия не става като държава и никога не е ставала. Кратко продължи нейната авантюра - няма и хиляда години. Докато САЩ трупат точки, не е важно количеството, а качеството, дpугари. Китай е на колко - 3-4 хиляди години, но някой ще ги запомни ли с нещо?!? Aз дори вчера научих че китайците са дали 20 000 000 жертви през ВСВ дори не знаех че са участвали..

308

Анонимен

преди 1 година

Бягат подир вас, укрофашаги недни!

307

Анонимен

преди 1 година

Руснаците винаги са трупали точки само срещу шмaтки - това за тях е подвиг, срещу алфа мъжкарите бягат бързо :D

306

Анонимен

преди 1 година

Целят да използват конфликта за да оправдават въвеждането на кризисни мерки и да тормозят Европа. Нелогично е при толкова милиарди хвърлени пари в Украйна да не са се подготвили за руския отговор. След измислицата с коронавируса всичко може да се очаква от западните терористи.

305

Анонимен

преди 1 година

Раша била свикнала да командва :D Кой - бившите соц републики ли ?!? Сега Раша вече е панаирджииска мечка :D

304

Путин

преди 1 година

И като доносник и като пълководец чувствам едно и също - пълен нeкaдъpник съм!!

303

Фен

преди 1 година

До Алекс- Гледам го този истински мъж на снимката, пък и строен хубавец, строг но справедлив- и се чудя как е възможно да има хора които да не го обичат от цялото си сърце и да не са готови да умрат за него, пък ако ще и да е в съотношение 10 към 1 с враговете

302

Глух Пор

преди 1 година

Тоя докато не затрие цяла Украйна! Сега се е прицелил в цвета и бъдещето на Украйна- студентите. Издал е указ и за тяхната насилствена мобилизация, след като вече няма откъде вече да набира пушечно месо, като предвидливо е затворил границите за тях. За да не бягат!!!! Нито пък видим журналистически статистиики, колко от тях са е опитали да избягат. Нито ще чуем за гневни майки. А само такива които подкрепят мъдрия ход на Зеленски!

301

Алекс

преди 1 година

Добре е да го послушат,ако не искат да се срещнат с тези 55 000 техни сънародници,които HIMARS и "Джавелин" ги направиха на ГРУЗ-200.