15

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама данните, които Шойгу представя, може и да не са чак толкова "смехотворни"....

14

Анонимен

преди 1 година

Либералите и тролоове нали отписахте Шойгу. Какво стана?

13

анонимен

преди 1 година

Единственият начин е Русия да вземе Донбас и да и оставят Крим, а самата Русия да остави останалата част на Украйна на мира и тя да влиза в ЕС. Всичко друго са половинчати решения, които ще доведат рано или късно до нова ескалация и като нищо до ядрена война. Светът трябва да се примири, че хората ще се самоопределят, ще се присъединяват към по-големите си събратя и ще мине доста време, докато се премахнат националните държави.Това може и у нас да стане, ако продължават да се изнасят от тук....

12

ДжО1984

преди 1 година

Жертвите със сигурност са неверни!!! Уможете ги по 10, включително и за Украйна, руските предплагам са само руснаци, без тези от Луганка и Донецка република, но и те скоро ще станат руски.

11

Анонимен

преди 1 година

правете каквото трябва, а запада да му мисли

10

Анонимен

преди 1 година

Леле, представям си московчанчетата в лъскавите им офиси докато пият кафе и ядат традиционен руски кроасан, им се обадят и ги уведомят че, утре трябва да са с чифт *** и чорапи в 4часа през нощта на московската гара за извозване към мобилизационен център. И че ако не се явят ги чакат 10г затвор. Не знам какво ще им се дръпне. И всичко това за матушка.

9

Анонимен

преди 1 година

Уважавам отношението на Путин към международното право, но намирам за смешни ограниченията, които Кремъл налага върху своите действия. На никой на Запад не му пука за никакво право - вижте атаките на САЩ, НАТО и Израел срещу други държави. Кремъл, най-после осъзнал, че е в състояние на истинска война и я привежда във формата Русия срещу Украйна и всеки друг,който е замесенАко Русия продължи да e нерешителна, резултатът вероятно ще бъде глобална ядрена война,предупреждава Пол Крейг Робъртс.

8

Анонимен

преди 1 година

С 200 000 армия от 0рки не стана работата....сега ще праща нови 300 000.....защо си мисли, че ще стане???

7

Анонимен

преди 1 година

"'По думите му Украйна е загубила половината си армия - убити са 61 207 киевски войници, а Русия е загубила в боя едва 5937 войници.'" ------------------ Даааам, сигурно е така, само дето, от 200 000 руслямска армия преди 7 месеца, вече се налага да се допълни с нови 300 000! ЗАЩО???? Щото 200 000 армия от 0рки е зачезнала??????

6

Олег Обретенов

преди 1 година

Убийци. Това сте вие путинците.

5

Запад трябва да реши

преди 1 година

Дали иска това, ако натиска - значи желае война. Ако и запада утихне сега не иска война. При военна операция няма право да се ползва ядрено оръжие но при война да има право уран муран както при войните преди в пустинята се ползва всичко.

4

Анонимен

преди 1 година

Щом трябва...

3

Анонимен

преди 1 година

'По думите му Украйна е загубила половината си армия - убити са 61 207 киевски войници, а Русия е загубила в боя едва 5937 войници.' --- войче зеле каза че са убити точно толкова руски

2

Атом

преди 1 година

Плачат за Щатска и НАТОвска радиация. Ще им помогнем.

1

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече е загубила половината от армията си: 61 207 загинали, 49 368 ранени, руските въоръжени сили имат 5937 загинали и почти 90% от ранените са се върнали в строя, заяви руския министър на отбраната Сергей Шойгу. Според него цялата сателитна група на НАТО работи срещу Руската федерация в Украйна.