40

Анонимен

преди 1 година

Култур, култур! Напред след Кукубенд Парламент! Криворазбраната цивилизация чели ли сте?

39

Анонимен

преди 1 година

Обаче защо медиите пускат такива заглавия?Това не е само в България да не четат,а навсякъде.По-лесно е да отвориш браузъра отколкото книга.Прилича ми на пиар акция да ни втълпят колко сме зле.Това започна от ковид пандемията.Преди така не беше.Да видят американците...те там не знаят даже колко на брой щата имат.

38

Анонимен

преди 1 година

И кво от туй - ей го наш Бойко една книга прочел, ама 12 години управлява България. Това какво ни говори??? А?

37

Алооо

преди 1 година

Личи им. Като гледам културата и езика на хората на какво ниво е... Пагубно. Нищо не ги интересува само да се наплюскат, напият, нае.ат и да лежат и да мрънкат.

36

Бойко Борисов

преди 1 година

Добре,че прочетох Винету.

35

Анонимен

преди 1 година

откакто спряха изданието на "Устава(манифеста) на българската комунистическа партия" съм на сухо откъм книги - дано Радев върне славните някогаш времена и възроди тези издадния

34

Митака

преди 1 година

E аз съм на 45, прочел съм много, много книги. Даже съм написал една преди години. И каква е ползата? Прочетените книги нито те правят по-щастлив, нито по-здрав, нито по-богат. Професионално не съм успял - едвам 3000 лева изкарвам на месец на някаква *** работа. Имам тъкмо 2-*** близки приятели - от деца бяхме в една компания - сега са мултимилионери. Една книга не са прочели през живота си. Това е истината - другото са празни приказки.

33

Анонимен

преди 1 година

И как да четеш книги има хора като бившия премиер дето не са, прочели и една книга през живота си станаха милиардери а професори ровят по кофиге за отп.. адаци

32

До кухия долу...

преди 1 година

15 лева ли ти искат в библиотеката? В Индия ли живееш??

31

Анонимен

преди 1 година

До 24 нали има библиотеки. Ако имаш желание ще четеш книга, а когато желанието липсва ( очевидно и други неща, като мозък), ще намерите и 1001 причини, за да не прочетете и една книга.

30

Анонимен

преди 1 година

Последният ни министър председател е един от тях. А по-предният е прочел една.

29

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ЗА КОЙ БЪЛГАРИ СТАВА ВЪПРОС. ЩОТО ИМА БЪЛГАРИ ИМА И БЪЛГАРИ

28

Анонимен

преди 1 година

А аз ко да напрая, че нещу дет ни са пий и иде - не чета

27

Българин

преди 1 година

Добре, че падна комунизма да дойде капитализма поне да живеем добре като богати капиталисти да си купуваме западни битови стоки. Важното е че сме богати, четенето лесно ще го научим.

26

Чиновник

преди 1 година

Не са чели, защото няма нужда. Те знаят всичко и затова мъдро избраха Радев, Кирчо и Кокорчо да им правят ПРОМЯНА.

25

Анонимен

преди 1 година

За сведение 98% от западняците четат по 2 книги заради нас.

24

Анонимен

преди 1 година

Чалгария Култур! Оркестър Кукубенд Парламент! Ориенталска Иновация в политиката и музиката!

23

Анонимен

преди 1 година

И как да я прочете дори и да иска след като един екземпляр струва минимум 15 лв. ? дайте възможност поне на тези които все още четат да продължат да го правят като им увеличите заплатите и пенсиите а не само да ги заливате с помия че това или онова ще се увеличи. Имам предвид ток газ храна ( не духовна) Може вече да не е актуално но е вярно - битието определя съзнанието. дали мизерстващите в Индия четат? Едва ли. И ние сме се запътили натам, уж европейци. Това са трагичните факти.

22

Анонимен

преди 1 година

Когато у нас лъжата е станала нещо нормално и като четеш книги и научаваш истината това, води до душевна депресия

21

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

След 30 годишно тотално,агресивно и повсеместно опростачване на нацията, чрез изпълнението от СДС-Шайката на "План Ран-Ът" - какво очаквате да видите в англо-краварската колония,освен простаци и дрогиращи се ***!?И още по-страшно ще става!Това е началото на падението.