137

Анонимен

преди 2 години

До Близ ГъсБраво Батка , да *** .Трябва малко операция на джуките ,одебеляване ,че са много тънки. Ще стане яка кифла професионалиска при жабуркането под вода на царевиците ,колкото и големи да са.

136

Анонимен

преди 2 години

Дайте за визията на Ади, искаме алтернативна история

135

Относно центрите

преди 2 години

Истанбул център на тюрките, Киев център на източните славяни, Варшава център на западните славяни, Рим център на католиците, Москва център на монгол

134

Анонимен

преди 2 години

Путин ги пече на бавен огън. А иначе бяха много самоуверени, много нагли - "адски" санкции ще налагат - срещу кой? - срещу руския народ, руснаците да страдат, да ударят руския народ. Е сега ще видите какво може руския народ.

133

Зозо

преди 2 години

Споко, скъпия долар работи всеки ден. Въпрос на време е Блатная пак да фалира. Няма мърдане :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

132

Анонимен

преди 2 години

Новият свят ще се изгражда в югоизточна, а може би и в източна Азия. Това е пространството където се съхрани реалната производствена икономика. А също така и в Австралия, която има ресурси, а технологии ще бъдат привнесени от САЩ. Не случайно беше създаден AUKUS. A ЕС вече е отписан, умрял съюз.

131

Наполеон на кон

преди 2 години

слънцето изгрява от русия - каза путин :)

130

Близ Гъс

преди 2 години

И аз съм чул че Тръс е царица на феддеросса и с тая голяма уста можемла да прави "капричо". За непосветените обяснявам - това е лапане на кууура с таааашаците с час от ануууса. А при леля Лиз - целия анууус.

129

Трудно е

преди 2 години

да станеш световна суперсила когато 60% от населението използва външен нужник....

128

Бъдеще

преди 2 години

Хамериканците ще бъдат занулени към земята от руският ток .

127

Владивосток

преди 2 години

Русия ще спре доставките на нефт и газ за страните, които въвеждат ценови ограничения, заяви президентът Владимир Путин. "Ние няма да доставяме нищо, ако това противоречи на нашите интереси, в този случай на икономическите", каза той. "Никакъв газ, никакъв петрол, никакви въглища, никакъв мазут, нищо." "Онези, които се опитват да ни наложат нещо, днес не са в състояние да ни диктуват волята си", каза Путин. "Те трябва да се вразумят."

126

Тоя луд ли е

преди 2 години

Азия вече си има център и се казва Пекин

125

факт

преди 2 години

един болен мозък , нарцисист с мания за величие , опитвайки се да убеди света че Русия е най великата държава , това е путин ! а 90% от руснаците мизерстват .

124

Зозо

преди 2 години

До сина.......хапченцата бързо :)))))))))))))))))) Визията на путин - С.Корея 2 :)))))))))))

123

Анонимен

преди 2 години

Искал е да каже, че трябва да има повече полюси в света, и дано да произведат някакъв ток!

122

Анонимен

преди 2 години

До Близ ГъсБлизалката я търсят за Групови мероприятия Лиз Тръс е сред най-издирваната дама в консерваторският свят на проституцията .Хаха

121

Star destroyer

преди 2 години

Така е, империята отвръща на удара.

120

Русия

преди 2 години

Няма как да е център на света, щото няма какво да предложат рашките.

119

сина

преди 2 години

Прочетете речта на г-н Путин от 2007 в ООН. Ще разберете защо днес се случват нещата в украйнините на Русия, защо няма газ, защо гейските "лидери" са обратни, рошави, с бабички, мъжки жени и т.н.Днешните ялови гейски "управници" са просто тутки, с тях не може да се говори, трябва сопата да ядат, за да бъдат изгонени от народа на Европа. Вече се почна - Чехия, скоро в Германия и други страни. Ние пък тук не можем

118

Лиз Трас

преди 2 години

-Как ще се почувствате ако се наложи да използвате ядрени оръжия срещу Путин? Лиз Трас: -Готова съм да го направя. -Как ще се почувствате, обаче? -Просто ще го направя.