112

Крим не е руски

преди 2 години

аз на руснак не вярвам.. и на този също с тези театрални постановки.. Всички с руски паспорти-куфар,гара, сибир.. да си оправят *** и след 100г може да ги приемем в Европа.

111

Анонимен

преди 2 години

Този човек е единственния свестен руснак, но и той е убивал

110

Анонимен

преди 2 години

това ли е новата медийна звезда , за която ще има по 1000000000 статии.

109

Анонимен

преди 2 години

До116 то комай натам отива работата,требе да изгори Русия за за излезе после от пепелта като феникс преродена.

108

ШАШ - славяноубийци

преди 2 години

И подпомагащи те ги русофоби, които са и българомразци.

107

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Аз съм последния който ще защити Путин но има и по-лош сценарий ако напълно зомбираната шайка около шефа на ФСБ Патрушев вземат властта в Русия. Тогава е напълно възможно да стане ядрен конфликт. Именно ФСБ подведоха Путин и го въвлякоха в украинската авантюра.

106

Анонимен

преди 2 години

Кой знае колко руски солдати са избягали обаче за сега се крият.А остави че на 40х. отидоха фира заради джуджака.

105

Анонимен

преди 2 години

Богинята Атина да го благослови! Истински руски демократ, като Навални. Добре, че се е измъкнал цял от лапите на диктатора Путин.

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Тоя голямата свобода ще я усети след няколко дена, щом пристигне. Точно като убийцата на Дугина. Цели два дни изкара във Виена, преди да я убият със 17 удара с нож. Тези, които са и дъпали конците, не могат да допуснат да е жива, та да им се разкрият картите. С този ще е същото.

103

Натовеца

преди 2 години

Пълен лъжец и измамник е тоя ,продал се е !Предатели има навсякъде!Никой не го приема насериозно в Русия !Новият Пуси Райът!Гледа ли сме ги такива вече !

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Това за 9000 рубли военна пенсия за участниците в конфликат е лъжа! Така и не можа да го разбереш нали? Просто лъжеца ни счита за будали и пуска такива неща да ни вземе акъла.

101

Анонимен

преди 2 години

Тоя бегал ,па тогава лъже )

100

Анонимен

преди 2 години

Ами да му е честита на Павел голямата свобода. Сега ще я усети яко - вече употребен и ненужен на никого, най-добрата възможност, която го очаква е бодигард в някой треторазряден нощен клуб. И може би по някое интервю от време на време, в което да плюе по Русия срещу дребно заплащане. Но само може би. Нашите невъзвращенци едно време така преживяваха из Европа, при това в много по-добри за самата Европа времена.

99

Анонимен

преди 2 години

3000рубли пенсия,малеее на това са си 50долара.смешна работа,значи в Русия всичко е цъфнало и завързало,а аз се чудя що и нашите русофили не искат да отидат в Русия.Що било много добре.хахахахо

98

Анонимен

преди 2 години

Крил се по хотели? Да речем, че там на рецепциите не са го докладвали на издирващите.Ама как се е качил на летище за да отлети за Франция? Руските граничари компютри нямат ли? Полулегален ще да е бил май....

97

Анонимен

преди 2 години

Този човек бяга, защото клетата му родина не може да му предложи нищо освен мизерия и разруха. Там човешката душа е приравнена на цокало, в което мракобесният режим и неговите лакеи ежедневно се изхождат. Много е тежък животът в ПРосия. Глад, мизерия, бедност, алкохолизъм, пропаганда. Това е офертата на Путягата. Който успее да избяга, има шанс за нещо по-добро. Тези, които остават са обречени.

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен А, смени плочата, добре! Та какво да се интересуваме за Българите в Украйна бе? Нали там са светлите елфи от фашистките образувания??? Любими на САЩ, съответно задължително любими за нас. А това, че терорят ежедневно етническите българи в Украйна, тихо се замълчава. Вече нямат право да учат Български език, нито Руски, само Украински. Забраняват им български фолклор. Тоест претопяват ги, наши продажници сменяват имена на улици и площади в тяхна чест и в СОС им веят знамето.

95

Анонимен

преди 2 години

Дано все повече руснаци се осъзнаят и да провесят кървавото джудже нависоко

94

Анонимен

преди 2 години

Браво типичен руски патриот.А не като детеубиеца Путин.

93

Анонимен

преди 2 години

Разкрил дръжки, обикновен предател