38

Мдаа

преди 1 година

Да благодарим на жьлтопаветниците за това както и на баце преди тях

37

81

преди 1 година

Като ги гледам по морето колко им е трудно, и към Гърция как едва смогват да отидат, и как нямат по 10 недвижими имота.Абе живи да ни оплаче човек нас българите.

36

Иванка

преди 1 година

Чуждестранните инвеститори не вярват на БГ държавата. Никой не вярва на БГ държавата. Правят едни и същи ченгеджийски номера от поне 30 години. Дълбоката държава освен кражби, източване, крадене на бизнеси, изнудване... те друго не знаят. И макар че са супер некадърни искат да управляват още 50 години. Доган и Пеевски си вярват че са безсмъртни.

35

Анонимен

преди 1 година

По данни на Съюза на работодателите 42,7% от трудоспособното население са без работа. Ако искате може и да не ги наричате безработни.

34

Анонимен

преди 1 година

За това младите ще бягат навън,в България няма никаква сигурност за нищо

33

Анонимен

преди 1 година

Само толкова ли?! Аз като погледна народа през западните си очи,станали сме по зле и от африките.Може ли да работиш 40 години за тая държава и да не можеш едни обувки да си купиш за зимата или да не можеш да си напълниш торбичката с нещата ,които искаш да похапнеш в оня момент когато по -голямата част от животът е минал.ТРАГЕДИЯ ,СТРАШНА ТРАГЕДИЯ

32

Петров

преди 1 година

Най-важното е че държавата не си е мръднала пръста от 30 години за тези бедни хора. На държавата не й пука че половината население избяга заради корупцията и руския модел на управление. Реално има феодализъм в България и даже на богатите не им се живее в това блато.

31

рН

преди 1 година

И това са само по открити източници, а колко се срамуват да обявят открито, че живеят едва свързващи двата края??? Милион при 100%.

30

Анонимен

преди 1 година

"Българската революция" - вместо бастилията се разбива фирмата за добавки на Кирчо и апартамента му. Него го *** многократно, а семейството му бой и заточение в "Чистота - София", да бачкат поне 20 години.

29

Анонимен

преди 1 година

Борисов ако се върне само с харизмата и аурата си ще върне всичко към нормалността.

28

Данчо от Елин Пелин

преди 1 година

Състояние от 1990год. когато рицарите на кръглата маса в БГ обещаваха,лъжеха и се бореха за смяна на социализма с "либерал" - демокрация...Интересна е и статистиката за бездомните в БГ

27

Гост

преди 1 година

има как ама никой него интересував Франция съм виждал евтини магазини където продават храни на които ще им изтече срока след 2-3 месеца а тук веригите ни ги продават с 30% намаление

26

Анонимен

преди 1 година

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

25

Анонимен

преди 1 година

Нормални цифри. Масовата картинка на крайно беден- или от малцинствата, или някой, който цял живот е бил пей сърце в сивия сектор без трудов стаж и 500лв. минимална пенсия, която категорично не заслужава. Вече има и бедни по документи, които уж взимат минимална, а дефакто всичко е под масата и само се осигуряват на нея, а на ръка взимат хиляди. Уж СРЗ в София е 2300лв., а дефакто само неквалифицирани касиерки и склададжии работят за толкова (за жалост и някои лекари и учители). Реално е над 5000

24

Анонимен

преди 1 година

До нищо ново"в това число влизат ли добрите роми ? всъщност те работят но нелегално" .... В градовете си работят съвсем легално към общинските фирми и в държавния сектор. И не са никак малко. Тези роми от добрите ли са или са някаква особена категория?

23

Анонимен

преди 1 година

Да им се помогне ли? Помага се на тези, дето сами си помагат. Тия дето чакат на държавата да им помогне по-добре да изчезнат като вид.

22

Станислав

преди 1 година

А ако бяха укри щяха много лесно да им помогнем.

21

Анонимен

преди 1 година

Борисов ще се погрижи да станем още повече бедни ако си го изберете така е като се пълнят чувалите с пари

20

Анонимен

преди 1 година

А Европа защо не го вижда това, цените ни ги изравниха с техните, а тук защо не реагират.

19

Анонимен

преди 1 година

Повечето села, са феодални владения на този и онзи. Работа там, ако не си партиен деец, няма да намериш. Местната оправа я боли фара за развитие, иска дамо да прилапа нещо. Ще продължаваме ли да се правим на ударени и да ръсим простотии в ефир?