60

:)

преди 2 години

Голям отпор срещу про-ЕС и про-НАТО настроения Киро. С Асен бръкнаха в г*3ъ на руските изтъркани подметки и ги притиснаха в ъгъла. Изгониха им дипломати, спряха газа, вкараха алтернативни доставчици на ядрено гориво в АЕЦ, пресякоха кражбите на Кап.Андреево. Дори само за едно от тези неща, мафията порязва безмилостно... за комбинация са готови на всичко, за да ги спрат. И това го виждат всички.

59

Анонимен

преди 2 години

Не се притеснявайте, юли и август ще има много арести на български политици и прокурори, заповедите ще дойдат от Съда в Люксембург.

58

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от промени.Тоя захиления иска да ни скара с Русия.Забравил е като го замяраха със снежни топки.Народната "ЛЮБОВ" към него ще продължава да нараства заедно с инфлацията,дето според него я нямало.Ще има още снежни топки,но дървени,или метални на есен.

57

До 63

преди 2 години

Само за царя не позна! Останалите са за да се наядат на гърба на народа.

56

До 58

преди 2 години

Не успяха да арестуват никой понеже не става без доказателства. Арести без доказателства граничат с анархия. Паднаха сами от некадърност и некомпетентност. Но, невежеството поражда увереност и за това са така уверени, но само на обещания и лъжи. Иначе за другото съм съгласна.

55

Анонимен

преди 2 години

И те така, юли месец твоят герой ще бъде окошарен.

54

Гроб

преди 2 години

С вожда напред и евротролове след него. Ще цъкаме, ще пръкаме всички еврофили само Бойко да се върне че що народ го чака в общините и административните хранилки.

53

Харвардски Тарикат

преди 2 години

Един измaмник политик се разобличава за 3-5 години. Царя за 2 г, Христо иванов 4 години, Нинова 3 години, Борисов беше най хитър, 6-7 години лъга преди първите проблеми. Петков лъсна още като излъга за гражданството. Василев вече беше с досие в англия за измами.Както Кеворк Кеворкян отбеляза " управлението на кирил петков продължи колкото курса му в харвард'.

52

ББ

преди 2 години

До Анониментотално изтрещя...а не е започнало,знаем че костя предава България на рашите за копейки!че борисов лавира и лъже и путин и ЕС и граби ама граби и от двата Свята...скоро и путин ще тръгне след него!,знаем,че доган е агент на ДС и КГБ...няма Бог...само его и власт иска...заради парите,турският етнос са роби по Света,обещаваше им Швейцария...,те със сарай,гласуващите за тях...роби,само факти... да ме лъжеш като доган-борисов...и болният костя...няма начин!!!дерзайте с минусите балета

51

До 19

преди 2 години

Не.ПП ПП гласуваха против увеличението на учителите заплатите на 16.06.2022г. В бюджета за доп.пари за отопление и заплати ПП гласуваха с против. Сайта на НС не работи сега. Може да се провери.

50

Анонимен

преди 2 години

Долу жълтопаветната диктатура на лентяите от Орлов мост!

49

Евроатлантик

преди 2 години

Нося цяла торба с промяна от Канада. Не знам какво става в България но ще ви европроменя. Нищо че взимате по 700 заплата лв и 400 пенсия ще ви направя европроменени с новите цени.

48

Анонимен

преди 2 години

Ти ли ще им направиш ли нещо, та вие даже и не успяхте да арестувате Бойко Борисов за повече от един ден та главен прокурор ли ше свалите?Истината е, че нямата подкрепа нито в парламента, нито в съдебната система, нито сред народа и затова паднахте от власт.Наесен ще го разберете по-ясно.

47

и те така

преди 2 години

спокойно бе кико , за истинската промяна има човек и се казва Гешев . ше ви изчака до есента и ви почва , тогава ше видите кон боб яде ли :)

46

Анонимен

преди 2 години

Дано изгонят още 70 руски негодяи от България!!!

45

Анонимен

преди 2 години

Петко ти си един бивш човек. Никой не те бръсне за нищо, ще те запомнят с повишените цени на горивата и храните и с парапета, на който опитваш говорутелката на правителството си.

44

До 41

преди 2 години

С 30000 гласа се вкарват 3 депутата в НС. Малко са 30000 гласа. За софтуера не е проблем. Примерно ако всеки втори глас се отклонява за тях, те могат да си вкарат 121 депутата през машините. Както Мадуро печели с 93% точно с тази схема и същите машини. Въпрос на време е дали ще успеят.

43

Анонимен

преди 2 години

Горките 16 престъпника

42

Боко Борисов

преди 2 години

" давам всичко- и оръжие на Украина и Българска земя" аз съм велик евроатлантик и Българомразец и ще пратя Цецо Пелета на молитвена закуска и ще ви подпаля чергата само да си получа ошфорките, че американчето ми ги блокира

41

16:2

преди 2 години

Ми, той главният прокурор вчера ви би с 16:2 за пореден път.