52

рибока

преди 1 година

Хм,Русия от векове прави политика по един и същи начин - повтаря до безкрай и без оглед крайния изход първоначалните си предложения.Казват ще го обмислим и на следващата среща отново старите предложения,но този път ми се струва,че това е еднократно предложение.Поне пак ще сме първите както с газта.

51

Обективен

преди 1 година

По-голям глу_пак министър не сме имали. Киро Простото защо не изгони дипломатите на краварското посолство,които са повече от руските?

50

Анонимен

преди 1 година

Пълна реципрочност!! Колкото има БГ, толкова и Русия. Стига са лъгали, че е заради туристите. Какви ги вършат на туристите? Туристите нямат нищо общо с това. Това е произвол от страна на руснаците. Ето защо са мразени и те и матрешките им в БГ. 80% от българите мразят руснаците _ нахални и безпардонни!!

49

Анонимен

преди 1 година

Искам да го видя как отива първи на фронта да се бие с руснаците. Защото ще ни вкара във война. Но съм сигурен, че вместо това ще е първият дето ще замине "по една работа" за Канада.

48

Анонимен

преди 1 година

Време е тоя малък продажен тъъъпънар да бъде просто изритан не само от власта а от България!

47

бг е под

преди 1 година

7 милиона, а Русия около 140 милиона или 20 пъти повече население.Нормално е да имат руснаците да имат повече дипломати въпреки че нас това не ни грее.Ще ни грее ако бг парламента е намален поне на 120 дуппедатИ взимайки за пример държава като германия която е 12 пъти повече население а имат няколко стотин в бундестагаНо Будата като си дойде пак на власт ще ни дооправи..

46

Анонимен

преди 1 година

Митрофанова обяви България за неприятелска държава. Спряха ни газа. Какво са очаквали? Прилагаме съразмерни и несъразмерни мерки към агресията на Русия към нас.

45

Нане

преди 1 година

шорошоидната грантаджийска пъсмина съсипва България 32 години... Затова сме на тоя хал... Орбан ги изгони и Унгария просперира, а ние тънеме в калта заради тях...)))

44

Българин

преди 1 година

Не се влиза в риторика с персона нон грата дето непрекъснато обижда Българите! Да закрива посолството...така ще пребориш и голяма част от изтичащите пари от страната ни!!!

43

Анонимен

преди 1 година

Днес,най големият враг на Европееца е Англосаксонската дружинка! -:(((( Ще вденеш и ти българино! Дано не е само късно! Готови са да разпалят истинска война в Нашата Европа!!!! Не бива да им позволим това!!!!!

42

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че е време да се вземат мерки котилото на путлеро-фашистите да си плаща за социалните разходи - училище и детски градини в рубли. Децата на активните борци против путлеро-фашизма е необходимо да бъдат приемани навсякъде без никакви разходи от тяхна страна и назначавани за директори на агенции и организации у нас и в чужбина, независимо дали и какво са завършили. Тези на ятаците на активните борци против путлеро-фашизма да се назначават за журналисти.

41

Анонимен

преди 1 година

руските лакей и калинките са като бесни кучета! само така! пенете се!

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26, напротив в момента има много повече, нямам пред вид само български граждани, а и етнически българи в окупираните територии, в Бердянск специално има много голяма българска общност, и точно затова Кирето требва да пипа тая материя много внимателно, а по възможност и въобще да не я пипа, а да си я остави на хората с дипломатически опит

39

Анонимен

преди 1 година

Тоя спешно трябва да бъде затворен в клиника

38

дърт

преди 1 година

До Анонимен 16 - С такива "приятели" врагове не ни трябват.

37

Киро

преди 1 година

Мразим те безплатно.

36

ами

преди 1 година

Затваряй

35

Роко

преди 1 година

Оставете я само с чистачката!

34

Анонимен

преди 1 година

закривай а Петков изгонен от бг

33

Анонимен

преди 1 година

Кириле, по-добре млъкни и остави тия неща на Външния министър, щото с Лена хептен ще омажете нещата