169

СМЕХ БАКЕ...

преди 2 години

ТОШО АФРИКАТА--- "НАМАЗАНИЯ ПЕХЛИВАНИН" И ВИСОКОГОВОРИТЕЛ НА ЧАЛГАРО ......ЧУХ , КАК РОНЕШЕ СЪЛЗИ ОТ ТРИБУНАТА И ПРОКЛИНАШЕ "НОВИТЕ КОАЛИЦИИ".....ХА,ХА,ХАА.......КАКВА СЪРЦЕРАЗДИРАТЕЛНА ДРАМА ЗА ЕДИН ИЗМИСЛЕН "ЧАЛГАРСКИ ПОЛИТИК"...???!

168

Анонимен

преди 2 години

T.e. единствените които са срещу предложението на Макрон са психясалия чалгар, Костя Копейкин и Рундю Чорапа. Добре е е да се знае от всички.

167

Искрен

преди 2 години

До АнонименГоце Делчев е искал свободна Македония, защото е бил достатъчно прозорлив, за да знае, че Великите сили няма да допуснат тя да влезе в границите на България. иначе, разширяването на ЕС е политическо решение, а политическите решения имат тенденция да изкривяват и пренебрегват фактите, за да бъдат постигнати заложените цели, та, ако си мислите, че ЕС ще е гарант и му пука за нашия интерес, лъжете се. ЕС иска да присъедени РСМ. Толкоз.

166

Сега

преди 2 години

Когато трябваше да бъде свалено правителството дадена партия първа искаше оставката му. А същите когато се гласуваше френското предложение лицемерно се сдружават пред ЕС.После питате кой управлява България

165

Анонимен

преди 2 години

Стана това, което всички очаквахме. Интересно обаче няма ли сега да излезе някой да каже, че ГЕРБ, ПП, ДПС и ДБ са новата коалиция...или днес е по-различно от миналата седмица, когато Възраждане гласуваха еднакво с ГЕРБ? Много "обичам" двойните стандарти и лицемерието...

164

Анонимен

преди 2 години

Когато двама души се карат и единия прави отстъпка без другия да е направил същото се нарича КАПИТУЛАЦИЯ. Точно това гласуваха днес ПП, ГЕРБ, БСП, ДПС и ДБ - капитулацията на България и предателството към българите в Македония!!!

163

Анонимен

преди 2 години

КОМУНИСТИТЕ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАХА 45 ГОДИНИ, СЕ ОКАЗАХА ПО КАДЪРНИ ОТ СЛУГИНАЖА ИМ, КОЙТО ЗА 30 ГОДИНИ РАЗСИПА БЪЛГАРИЯ И ЗАВЪРШИ С НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!!!

162

Анонимен

преди 2 години

Проблема даже не е в решение, ако вярвах че са искренни. Но е болезнено очевидно, че това решение е взето само и единствено под натиск. Това не е грешка, това е робско поведение. Роби сте и ЕС се държи като роби с вас. Но ЕС се разпада така или иначе и нито Македония нито Албания ще го спасят.

161

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

АЙДЕЕЕЕЕ....ОТИДЕ СИ ОЩЕ ЕДНА РУСОФИЛСКА ДЪВКА --ЗА РС.МАКЕДОНИЯ.....ХА,ХА,ХАОТБОРА ОТ ЧАЛГАРЧЕТА , ДРУГАРЧЕТА И ДРУГИТЕ ЛЕВИ ЛА ""АРЧЕТА ЩЕ ТРЕБВА ДА Я ПРЕГЛЪТНАТ С ЛЕКОТА......ДА ИМ Е ЗДРАВЕ!!---БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ СТАНА -ОПРЕДЕЛЕНО "ЗАПАДНО ЕВРОПЕЙСКИ ОРИЕНТИРАНА"!!!!!!!!!!!!---РУСИЯ И ПУТИН --ДГД!!!!

160

ПРЕДЛААГАМ

преди 2 години

Макетата да влизат е ЕС, а ние да си бием камшика от тази прокажена ОПГ. Така всички ще са доволни :)

159

АнонимеН

преди 2 години

И БОРИСОВ И КОСТОВ ЩЕ ИЗТЪРГУВАТ БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ! СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА НЕЛЕГИТИМНАТА ПАРТИЯ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА КОЯТО НЯМАШЕ И 4% НА ПРЕДИШНИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ НО С МАШИНИТЕ БЕШЕ НАПРАВЕНА НА 25% ОТКРАДНАТИ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ!

158

Анонимен

преди 2 години

Хора, НИЕ плащаме заплати на тия, за да продават земята, за която са умирали дедите ни.

157

Анонимен

преди 2 години

Национални предатели и слуги на чужди посланници - това са гласувалите за падане на ветото! България дипломатически капитулира пред Македония, това е истината! Гърците се бориха 25 години и постигнаха своето, ние не можахме и 2 години да изкараме. Ето заради това сме губили всички войни до момента - заради такава некадърна дипломация!!!!

156

Анонимен

преди 2 години

герб+пп+дпс=внл

155

Пян_Гъ

преди 2 години

До Анонимен:"Ако македонската опозиция прави митинг против френското предложение, как точно приемането от българския парламент е национално предателство?" Пич, представи си, че си взел бърз кредит. Идва време за плащане, но ти се ослушваш. Пращат ти бригада (бухалки, боксове, фрактури), но ти казваш гордо: "Има 1-о френско предложение - почваме преговори, ще се договорим кога и колко да платя, в Брюксел гарантират." Това става докато летиш от 6-я етаж де...

154

Анонимен

преди 2 години

Няма такъв народ! Децата му ще вземат, и пак ще кротува.

153

toti

преди 2 години

Пълен срам-Тошко прочете СМС на дългия,който на всеки праща СМС и като роботи ги кара да гласуват,а се разбра че същия ,,цербер'' е и Копейкин където всички там са едни пионки на двама самупревъзгласили се за копой !!!

152

Анонимен

преди 2 години

трябва да им покажем как изглежда истински "спонтанен протест"

151

Анонимен

преди 2 години

До 142.Ти даже не може да им произнесеш имената.Кажи ги смело Аспарух,Крум,Симеон,Самуил ама май не можеш.И правилно не си достоен да ги кажеш за това ги наричаш изброените.

150

Анонимен

преди 2 години

Националното предателство вече е легализирано със закон. Тия ще продадат и майчиното си мляко.