296

Българин

преди 2 години

За сичко е виновна съдебната система, требе да се реформира съдебната система.

295

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо толкова плюете по Слави, при условие че се оказа единствения на който му стиска да искрещи че царят е гол. Факт, който всички виждаме ясно. Кире не е изненада за никой нормално мислещ човек. Когато идваш на власт с лъжа и противоконституционно действие, не може да продължиш по друг начин освен с лъжа и потъпкване на Конституцията. Защо сте изненадани? Мен повече ме дразни това, че се върза на Петков и сега логично ще го отнесе покрай него. Даже се чудя защо толкова късно реагира Сла

294

Анонимен

преди 2 години

Тези хора от ПП не ставали да се занимават с власт? Какви обобщения! Вкичките ли не стават?

293

Анонимен

преди 2 години

Тоя Чалгар плевенски е креатура на Москва и Доган.Толкова е очевадно че само дебилен индивид не би го разбрал.

292

Българин

преди 2 години

Кирил Петков трябва да удари последе шут на комунистите и русофилите преди да си тръгне - изпращаме тежки въоръжения на Украйна и вдигаме ветото за Македоноя. А после да си пищят колкото си искат комунистите.

291

Анонимен

преди 2 години

УжасТ!

290

Анализ 1

преди 2 години

Продължение. И така основно поради огромното геополитическо напрежение българските политици бяха склонени да съставят кабинет и да има уж работеща политическа. Но с лекото успокояване на нещата, Славчо запя старата песен и го направо по съвършения за него начин. Още с влизането си в коалиция Славчо знаеше, че ще излече час по скоро и за пореден път ще вкара България в безвластие и безвремие. Както е угодно на Москва и мутрите по Българскате територия.

289

Анонимен

преди 2 години

Кирето е чао. ДПС,ГЕРБ,Слави,Костадинов ,Корнелия ще извадят ПП и ДБ от власта.Всичко е съгласувано.

288

Анонимен

преди 2 години

306 а ти чия подметка си, с тия явни правописни грешки? Че Слави е чалгар, факт. Но да знаеш, че дори и чалгарите в България знаят, че имената се пишат с главна буква. Да го предадеш на учителката дето те е учила в неделното училище в чужбина.

287

ИСТИНАТА

преди 2 години

СЛАВИ ТРИФОНОВ Е КРЕМЛИНИСТ!

286

Анонимен

преди 2 години

За сичко е виновно десе! Слави Трифонов е агент на десе!

285

Анонимен

преди 2 години

Мумията Трифонов по добре да не се показва злобен и жалък ще си платиш за всичко което ни причиняваш тия пари за който ни продаде дано да фалираш и да не чувам за теб и твойта шайка безумци

284

Анализ 1

преди 2 години

България е парламентарна република, а вече повече от година Славчо доказва, че единствената му цел е да няма работещ парламент. Повече от година ви го говориме, но вие продължавате да гласувате за този. Не обвинявайте Кирил Петков и Василев, след почти 2 години безвластие се съгласиха да направят правителство, да не забравяме, че им подшушнаха също така. Службите на САЩ знаеха че ще има война още по Нова Година че и преди това, та оттам явно подшушнаха че не трябва да оставаме без правителство.

283

Анонимен

преди 2 години

Всичко е съгласувано. ГЕРБ,ДПС ,ИТН ,БСП ,Възраждане.ще извадят ПП и ДБ от управлението на държавата в този парламент. Ще има здраствуйте братушки.

282

Убиват ни

преди 2 години

България се превърна в клоака, МВР и ДАНС изтезават зверски Българи!

281

Анонимен

преди 2 години

искам да свърша работа.От дивана и навъсен :))Чалгамен в има, я няма 10 депутата другия път. На всички е ясно, че Доган дърпа конците

280

Анонимен

преди 2 години

Слави се оказа една обикновена пподметка на доган и бойко.Ако искаше да се бори срещу тях да беше гласувал и съдебната реформа и новото кнкомпи и да беше стоял във властта да им спре корупционните канали.Както и да ни го обвива в лъскави и високопарни думи...той се оказа един предател.

279

Анонимен

преди 2 години

Вие забравихте какво правиха на предишните избори какви циркове бяха това си е нормално за тях което сътвориха сценаристите и шоумена циркаджии кой за какво му плащат

278

към 285

преди 2 години

янев не е докарал кирчо, а радев, и после трижди съжалява! киро махна янев защото го е страх от него, вижда че е много над него, а наш кирчо е най-алчния за власт в нашата история!

277

Чалгар

преди 2 години

Жалко ..... Мутра ....