599

еБаси

преди 2 години

Слави Трифонов(Кукуто) излъга във скъпо платената си кампания наивният и неграмотен отчаян народ,и след като спечели каза че не искал да управлява,заради него в България нямахме избрано правителство.Сега само половин година след избирането на законно правителство,същият този интригант ще разтуря и това правителство.От както е в парламента файда никаква от него.Само шантажи и интриги във обратна посока.С такива хора не се ходи дори и до тоалетната.Не се доверявайте на егоцентрични хора като него.

598

Анонимен

преди 2 години

До До 648/658 Много добре знаят, че ИТН нямат НИЩО ОБЩО с ДПС и ГЕРБ, и ВСИЧКО ОБЩО с Радев. Все пак два пъти директно му дадоха властта, а сега се опитват да го направят за трети път!!!

597

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 656 Руските мегафони се върнаха към реториката от лятото на 2020 . Това го поргнозирах още щом разбрах, че руския слуга Слави е бойкотирал Правителството. Все пак, сега пак трябва да се пробутва, че ГЕРБ на проблема, и че Радев чрез посочения от него месия, е "спасителя". Нали така, другаре? Митрофанова веднага ви раздаде листчетата?

596

До

преди 2 години

Тиквун и чалгун мирно пред сокола .Всички сме от едно котило.

595

До 648

преди 2 години

Щом е бил проект на ГЕРБ и ДПС защо тогава Трифонов не влезе е коалиция когато имаше мнозинство в парламента?Нещо много ти е къса паметта и хвърляш обвинения алангро!

594

Анонимен

преди 2 години

Бате Меди и вожда харесват това.

593

Анонимен

преди 2 години

Вожда пак е развързал чекмеджето!

592

Анонимен

преди 2 години

Славко за колко се продаде?

591

ОСТАВИ ИМЕТО СИ В ИС

преди 2 години

СЛАВЧО - СПАСИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ! ОЩЕ МЕСЕЦ ДВА И ДЪРЖАВАТА ЩЕШЕ ДА Е В ПЪЛЕН ФАЛИТ! НЕ МИ Е СИМПАТИЧЕН, НО ЗА ТОЗИ АКТ СЪМ МУ БЛАГОДАРЕН!

590

profetey

преди 2 години

Най-накрая едно отговорно поведение на ИТН. Според мен повече няма да са във властта, но поне приключиха с антибългарското правителство на Петков.

589

Анонимен

преди 2 години

Стига с тая мантра, че давал властта на Радев, тоя си е точно проект на дпс и герб.

588

Анонимен

преди 2 години

Е поне гледахме цирк 6 месеца. От тука нататък ще е магла и пак магла

587

Анонимен

преди 2 години

Тези така се оляха, че даже толупът изглежда нормален. *** народ

586

Пич

преди 2 години

Гласувайте отново за Славчо за 4-ти път на предстоящите избори! За да може после да отидем още веднъж на избори пролетта и да гласувате за него 5-ти път :)

585

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 646 "Проекта на дпс и гроб успя!" Кой е бил "проекта на дпс и гроб"? Да дадат властта на Радев ли? Защото ИТН само това правят откакто влязоха в политиката.

584

Анонимен

преди 2 години

Жалко че не арестуваха Бойко Борисов за постоянно...

583

Анонимен

преди 2 години

Троянския кон славун изпълни целта си! Проекта на дпс и гроб успя!

582

Предател

преди 2 години

Във Омировата ,,Илиада" ли имаше един дървен кон който беше вкаран във Троя като приятелски подарък,а в него имаше скрити войници които избиха хората във градът и го запалиха и унищожиха?

581

Анонимен

преди 2 години

"Депутат российской Госдумы Евгений Федоров предложил отменить постановление времен СССР о признании независимости Литвы." Ето ви новина! Мислите ли, че ако стигнем до нови избори България няма да затъне в тресавището на разпадащата се руска империя и няма да оперем пешкира, да настъпи хаос и дори глад и безработица ако всички тези закани на троянския кон в коалицията се осъществят?Помислете си какво ни чака - ще разберете как се чувстват украинците щото ние сме следващите!

580

xoxo

преди 2 години

Aми за какво са ги дали 9 милиарда...2та танкера с евтиния газ сигурно,за газова независимост ;)