99

Анонимен

преди 2 години

Русия ще спре като изпълни задачите си а те са -денацификация ,демилитаризация и НАТО се изтегля до границите от 1998 иначе европейските ***-д.е.р..си ще я-д--а--т ба---х-у--р-а .Това е истината точно и ясно

98

Анонимен

преди 2 години

Не знам, кой набута Украйна в този конфликт, знам, че стоят отстрани, като на гладиаторски борби и гледат сеир. Грозннно, много грознно.

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 "в ЮАР вчера войската връчи нареждане на френското посолство да напуснат държавата" Хахахаха. Руските мегафони съвсем отнесоха плувката. Вече лъжат на кило, даже не мислят какво драскат - важното е да се бълва. Другаре, усещате, нали? :)))

96

анализатор

преди 2 години

До: Екзодус (номер 95) Нали? Показателен е факта, че дори огромната дълга маса на която седеше Путин и беше заврял Макарона в другия и край е по поръчка от Италия! Тук няма значение колко пари струва. От значение е, че Русия не произвежда почти нищо, освен ракети, танкове, кораби и подводници.Дори якето на Путин се оказа май италианско!

95

Анонимен

преди 2 години

Цяла Европа падна под ботуша на САЩ. А с това и реномето на Европейските държави в световен план. Африка гони Франция. Президента на Гана от Франция да им върнат културното наследство, в ЮАР вчера войската връчи нареждане на френското посолство да напуснат държавата. В Конго миналата седмица шествие в чест на Путин, в ЦАР също, Судан, Ангола, Либия също изхвърлиха Франция и плащат за протекция на Русия. Зимамбве нарекоха Запада заплаха за сигурността на Африка на асамблеята на ООН.

94

Анонимен

преди 2 години

Ура, украинците са стигнали до Москва.

93

рибока

преди 2 години

Ако САЩ имаха жена президент на 40 години Путин можеше и да пристане,но сега няма как да стане.

92

Човек съм

преди 2 години

Знам едно не искам да умират млади хора не виновни за злобното мислене на военни хунти и богати политици със военни заводи .

91

Анонимен

преди 2 години

До до 80/94 "пък Украина изгради блиндирани военни съоръжения в три ешалона," Напълно неграмотен коментар. Позиционната война в Донбас не е преставала нито за минута за тези 8 години, като украинските позиции са ориентирани спрямо тези на "сепаратистите" (реално руската армия вкарана без опознавателни знаци в района). Няма никакви "блиндирани съоръжения" на руско-украинската граница, камо ли "в три ешелона".Впрочем, ЯКО си противоречиш: никой, който мисли да напада, не се окопава "в три ешелона"

90

Българка

преди 2 години

Защо все се премълчава, че в Украйна на законния президент американците спретнаха преврат, чв не им беше удобен!? Инсталираха шута Зеле и синът на Байдън заграби бизнес за милиони.

89

Анонимен

преди 2 години

Описанието на заглавието не отговаря на това какво говори немския генерал. Немския генерал казва че генералите на Путин са много зле и не знаят какво правят. Немския генерал казва че Русия има избор да седне на преговори, но не го прави поради грешна преценка. Генрсла също обяснява че Украйна има вяра в силите си и вярва че окупационни войски в Крим представлява опасност за региона.

88

Некъф

преди 2 години

Дайте оръжие на украинците пък да видим дали няма да истласкат пияните рашки грабещи перални и телевизори!!!

87

анализатор

преди 2 години

До: номер 88 Бе чакай бе, много бързаш! Има време, няма и три месеца война! Украинските Въоръжени Сили още загряват! СССР по времето на Брежнев затъваше в тресавището Афганистан цели девет години!!!

86

Екзодус

преди 2 години

До 82 Виждам, че силно те тресе носталгията по съюза. Това, че една уж велика сила се нуждае от чужди перални за военнопромишления си комплекс е забавно и човек може да бъде оригинален и без да му плащат. За твое съжаление РФ има технологии, но няма капацитета да ги произвежда в съществени количества. Бедни, корумпирани и силно комплексирани са съвременните руснаци.

85

до 80

преди 2 години

чудно как Русия 8 г е финансирала ЛДНР пък Украина изгради блиндирани военни съоръжения в три ешалона, ако въобще ти е ясно какво знсчи три ешалина, мсй Укр се е готвила 8 годину за веролимния щурм на ЛДНР, но пък Путин взе че ги изпревари и разнесе фронта чак до Киев и урките се секнаха. Вместо мълниеносен щурм на Донбас минаха в позиционна отбрана от Киев до Николаев. Тотален срив на първоначалния замисъл.

84

Анонимен

преди 2 години

Та значи, Днес. РУ и дума не обелват за тоталния крах на първоначалните планове на П.У.ТЛ.ЕР и отстъпление по всички фронтове. Но затова пък блябосва за това как украинците няма да успеят.Дерзайте *** от ДНЕС.РУ. вашата майка Риа Новости е със вас.

83

pronto

преди 2 години

"Готова ли е Русия да отстъпи?" - По-важния въпрос е дали Украйна е готова да отстъпи, както и предлагаше Кисинджър например.

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86 "кво значи, че ги финансира, образовай се малко" Значи че вкара "сепаратисти" там, че ги снабди с тежко оръжие и танкове, че ги снабди с ръководство от руската армия и продоволствие и пари от руския бюджет. От 21 области в Украйна, 4 има с ресурси за трилиони долари и тежка индустрия, и точно в тях се появиха (според Кремъл) нацисти и "сепаратисти". Сега разбра ли?

81

Ден на Победата

преди 2 години

Украйна ще успее да изтласка руските войници. Първата причина е че те да окупационни войници, които след като награбят перални искат да се върнат у дома си. Украйна не е тяхния дом. Втората причина е разпознаването че Украйна е техен дом на окупираните територии. Третата причина е умелото водене на бойни действия и ефективна администрация. Мотивацията на окупационите сили намалява, и с това идва деня на Победата, когато един фашистки режим отстъпи пред гордите украинци.

80

Анонимен

преди 2 години

Ама, вие да не очаквахте, че Украйна ще победи?Наивници,наречени демократи и либерали. Употреби ха си Украйна, като стой, та гледай. Такава съдба чака, всяка една нация, която не в един определен кръг.