187

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно, че русофилите са виновни за клоаката във форумите и соц.медии. Предимно са *** на заплата и почти изцяло са българи! Изобщо не е лесно да си русофил в днешни времена, а половината русофили са повече българи от Вас!

186

Евала

преди 2 години

Четете 80% от драсканиците по-долу и ще разберете, че в сайтовете ври от т.ро.ове! Готови да разпространяват всякакви руски лъжи.

185

Анонимен

преди 2 години

Реклама в украински сайт "Безплатно на море в България", с очите си го видях. Значи и аз съм ***, така ли? Истината няма 2страни,тя е една. Нахални, и с права са украинските бежанци. Що не ревяхте, крокодилски сълзи за сирийските бежанци. Лицемери сте си.

184

Анонимен

преди 2 години

Руските т.рлове ли карат бежанжите да са супер нагли и да плюят в ръката, която ги храни? ?

183

Анонимен

преди 2 години

Е, пак се изложихме... простотията българска край няма

182

Петър Иванов

преди 2 години

Аз съм ***. Не живея във ферма за *** в Кремъл, ***. И познавам много други като мен, които не одобряват случващото се в Украйна защото загиват хора, но са на страната на Русия. Не заради Украйна, а заради геополитиката на краварите. Това е най-вредната държава в света, причинила страдания по всички континенти.

181

Анонимен

преди 2 години

По-лошо е! Не са ***! Ако бяха *** поне щяха да са интелигентни хора платени за да пишат глупости. Тук говорим за русофили!

180

Кривата ракета

преди 2 години

Ако не е Кремъл, ще е Б.Б. Навремето Франция много бързо се усети и натовари българските *** на самолети да се връщат, след неуспешната им интеграция. Ние сега и самолети да им осигурим, пак няма да си тръгнат,те се спасяват от живота в Украйна, боевете са повод.

179

българин

преди 2 години

До: номер 211 Да така е, и според мен вината до голяма степен си е наша, на България. Липса на всякаква организация. И не са виновни "Кирчо и Кокорчо", които за няколко месеца кое по-напред да свършат? Къде да огреят? Виновни са от ГЕРБ които за 12 години създадоха този хаос! В съседна Сърбия, която изобщо няма никакво отношение към Украйна в тази война, са създадени бежански центрове още след войните в Югославия. И сега настаняват украинците в тях, а не в петзвездни ол инклузив хотели.

178

Анонимен

преди 2 години

Българина има чуство за самосъхранение ние сме миролюбив народ не може да бъдем на страната на агресора видяхме ясно лицето на имперска Русия и нейните желания не може да ни заблуди пропагандата няма братски народи след като водиш кървава война в 21 век в суверена държава

177

Шейтаня до 211

преди 2 години

А каква е разликата между сирийски и украински бежанец? Едните по заградени лагери ,а вторите по луксозни хотели. Нещо тук за ЕС двоен стандарт?

176

Анонимен

преди 2 години

А афганистанците не са ли хора,или сирииците,как се отнесохте с тях?

175

Анонимен

преди 2 години

Times вече започнаха и от България да разбират и да знаят настроението и нагласата. Само че никой не се решава на един референдум. Що така?

174

Анонимен

преди 2 години

В Германия настаняват част от украинците в хотели и никой не ги гони, докато са без дом!. В БНТ го чух в директен разговор с украинка от Германия. Не разбирам как германците не са настроени толкова злобно както в България, а хората помагат както могат. Истината е, че украинците у нас искат да са в хотели, защото ЕДИНСТВЕНО там има човешки условия. Бежанските центрове, общежития и пр. в нормалните страни са обзаведени както нашите "лукс" хотели - с всички удобства за нормален живот.

173

Анонимен

преди 2 години

Жалките русофили с извpaтените си мозъчета тълкуват всички факти, както дявола чете Евангелието... Ами няма да стане на вашата и на фашистка Русия. Това трябва да ви е пределно ясно.

172

Анонимен

преди 2 години

Руските *** са против България, това мисля, че е ясно на всички

171

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 196. Ако ти симпатизираш на този, който ти плаща повече, не съди за другите по себе си. А за твоето неволно откровение благодаря. Сократ е казал: "Заговори, че да те видя."

170

Анонимен

преди 2 години

Вече и дирниците беге също сапод руски контрол. Дневник станаха за жалост половин дойче веле. Засега този сайт не е завладян, но им липсва кометентност

169

Анонимен

преди 2 години

Нито са ***, нито са от Кремъл. Българският народ мизерства, а укрите ги местят от Слънчака в Боровец без влак, защото много трака.

168

Шейтаня

преди 2 години

Какви *** бе!? Украинците реално са си нагли! *** са тези,които искат да замажат и омаловажат този факт! Ами има клипове реални в нета какво им е и мнението на укрите за нас.