404

смешни фекалнини

преди 2 години

На запад пак са се загрижили за Русия като лисицата за кокошките!

403

Анонимен

преди 2 години

До българин Съвременните хладилници също така са ИКОНОМИЧНИ и ХИГИЕНИЧНИ. Сещаш се, нещата, които са важни, когато си имаш работа с ХРАНА и охлаждане. Но другаря просто иска да гледа таблката с руския надпис - на него хладилника за това му е важен.

402

българин

преди 2 години

До: номер 422 Бе да си го ползваш със здраве като те кефи. Днешните хладилници са с WiFi и интернет. А когато в САЩ са имали хладилници и прахосмукачки, още преди войната до 1945 г., твоят любим "Саратов" още не е бил проектиран.

401

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 425 "Ъьъ купили са нашите политици за да им наложат санкции ходи да си пиеш лекарствата. " Купили са си нашите политици за да ни ркетират с цени на руските суровини. Никой не е забравил газовите договори на Румен Овчаров, или тройния шлем на Георги Първанов.

400

А????

преди 2 години

"Без тоалетна хартия и нови филми" То от новите филми автоматично ти се ходи на тоалетна - така че май проблема и решението са в едно ! :):)

399

Анонимен

преди 2 години

Обаче виждам , че по мое наблюдение, Америка*ската пропаганда Събота и Воскресенье Има голяма активност .. Кажете колпко $ ви плащат на час за да слагате минуси и да пишете глупости ? :)

398

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 422 "Смешковци, Саратовия ми от 1962 година ще ви надживее всички" Явно не си схванал каква е функцията на хладилника. Представям си каква храна ядеш, щом я слагаш в хладилник от 62ра година. Миризмата на стар хладилник не се забравя. Няма такава мизерия. Русофилите наистина живеят в някакъв кошмар.

397

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 424 Ъьъ купили са нашите политици за да им наложат санкции ходи да си пиеш лекарствата.

396

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 415 "За всеки случай Русия при всичките си кусури не ни е карала да налагаме самоунищожителни санкции" НЕ, те ни самоунищожаваха чрез купените от тях политици в България. По-мощно от всякакви санкции.

395

Анонимен

преди 2 години

До: номер 410 Знаеш ли, като зададе този въпрос ми стана интересно и ме накара да се замисля какво нещо имам произведено в Русия. И май нямам нищо. Баща ми имаше "Москвич" 412, който отдавна замина за скрап. Иначе чат-пат и сега виждам да се търкалят по улиците тунинговани съветски машини.Но и колата на баща ми беше правена в Ловеч, а не в СССР. На село имам един хладилник "Мраз", но и той е български. Работи, макар да е поръждясал и крушката му не свети.Нищо руско нямам.

394

Анонимен

преди 2 години

Смешковци, Саратовия ми от 1962 година ще ви надживее всички. :-)

393

Анонимен

преди 2 години

Естествено на мен ми трябват здрави и надеждни стоки не чупливи, че пак да купувам, ама то и еврогейския съюз се усети и уж вече ще гледат да правят по издръжливи неща заради зелента сделка, както уж ще махаме пластмасовите и найлоновите оклуцитоес като по времето на соца, тогава и обикновеното олио беше в стъклени бутилки, ЕС откри Америка и той ще става така хахаха.

392

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 413 "" Имам хладилник Саратов от 62 година ..... Никой не казва, че руснаците произвеждат всичко, ама каквото произвеждат повечето поне е здраво." Колко харчи "хладилника" и в къщи ли го държиш,или някъде по на хладно? Или у вас целогодишно е хладно? :)))))

391

не дърт

преди 2 години

До Анонимен 416 - много яко, че имаш руски хладилник на половин век. Сигурно и с телевизор Юность ще се похвалиш. Ехооо, светът върви напред, произвеждат се по-енергоефективни и удобни уреди. Никой, освен русофилите, не иска да живее в миналото и два века назад. Само вие леете сълзи и сополи, и сте готови и в землянка да живеете, само да се върнете в младостта си. Да, просто сте били млади и затова ви липсва, не, че е било хубаво. Сега просто ви е яд, че сте одъртели и всичко ви е криво!

390

Мери от Меричлери

преди 2 години

Русия е като Белене, един голям гьол. За който се плаща на бедни пенсионери да го възхваляват, че е величествен Байкал.

389

Анонимен

преди 2 години

То бива бива да бълвате проституя чак не се траете..При една моя бърза проверка в момента точно сега ! Онлайн магазин за стоки в Русия4-рола тоалетна хартия са 56рубл - 1,50 за Бг пазара или по точно за Русия 56-Копейки което е смешна цена на заплата минимум 55 000 рублТо бива бива пропаганда ама вашето няма граници !

388

Моквич

преди 2 години

Скоро Москвич и Веф ,ще бъдат признак за престиж.Тоалетна хартия вестик Правда :))

387

Анонимен

преди 2 години

За всеки случай Русия при всичките си кусури не ни е карала да налагаме самоунищожителни санкции и зелени сделки.

386

Анонимен

преди 2 години

Доскоро всеки от нас имаше в дома си неща произведени в СССР, но след 1989 година спряха да внасят битови стоки от Русия, за да станем пазар на западните стоки, макар и много мижав. След 1989 година от Русия се внасят само суровини като нефт, газ и т.н. Отскоро отвориха веригата Берьозка, но там са само хранителни стоки.

385

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 413 Имам хладилник Саратов от 62 година, никога не съм го ремонтирал и работи нонстоп на студ и пек под навеса. Никой не казва, че руснаците произвеждат всичко, ама каквото произвеждат повечето поне е здраво. САЩ какво произвеждат освен скаппани филми и ваксини?