23

Анонимен

преди 2 години

Ехааа, какви са тези статии за възможна загуба на славауссраина??? Това е навъзможно! Великата укро армия с помощта на западните оръжия всеки момент ще превземат масква!

22

Анонимен

преди 2 години

Никой не отговаря на въпроса как си представяте взаимоотношенията след войната между Русия и Запада ако Путин спечели?

21

Анонимен

преди 2 години

Аз вярвам само на DW

20

паралелепипед

преди 2 години

До ЕС ценности - Това от кое видиву го изкопа, бре колега. Ти мислиш ли, че всички хора в 21 век ядат яйцата с черупките и кокошките - с перушината. Я се събуди.

19

Мечтайте си

преди 2 години

Мечтите са БезИнфлационни - има само 1 Спенарии - Путин Закрива не само Украйна, а цяла Европа, напълнила се с Фашаги!

18

паралелепипед

преди 2 години

Важното е какво ще решат НАТО, респективно САЩ. Останалото са въздухарски раздувки. Путин, дори и да перкрати огъня, укрите няма да го оставят на мира - партизански войни, подривна работа по ЖП линии, аеропортове, избомбвания и прочее акции срещу които и Русия и САЩ са беззащитни.

17

ЕС ценности

преди 2 години

На 4.06 ВСУ при отстъплението си от гр.Святогорск са подпали ли православният манастир "Всички свети земи" в резултат на това манастира е изгорял по свидетелство на месните жители подпалвачите са говорили на полски език...

16

рибока

преди 2 години

Някой трябва да отстъпи,а за да отстъпи Русия,не само приходите от износ трябва да спаднат поне 3 пъти,ами и да затвори оръжейните си заводи и да остане без техника.Да но санкциите и качиха приходите от растящите цени,от 22 000 танка само 6500 са в армията,останалите са на склад,защото в ЕС без Тюркия НАТО има 6200 и очевидно бремето ще стане неприемливо за Запада с времето,което работи за Русия с или без Путин все тази.Ако го сменят ще с някой още по-войнствен и неотстъпчив.И царе са сменяли.

15

Краят идва

преди 2 години

Авторът на статията вероятно и в училище е бил слаб по аритметика, а като журналист съвсем я е забравил. Простата сметка показва, че при тези жертви (100 убити и 500 ранени на ден, по думите на самият Зеленски) до една година от украинската армия няма да е останало почти нищо. Така че е ясно и кога ще дойде краят на войната. Това разбира се е т.н.горна граница. В интерес на украинците е да сключат мир по-рано - ще има по-малко жертви и загуби.

14

Анонимен

преди 2 години

Русия побеждава, Запада почва да и ръкопляска и ближe подметките на Путин. Дори му дава всички държавни резерви само и само Путин да им даде няколко капки газ е една торбичка пшеница???

13

Анонимен

преди 2 години

Вашингтон, Париж, Берлин и Рим не можаха да измислят нищо по умно и сложиха своите плоски фантазии в устата на Президента Путин, който щял да си зададе въпроса " защо да продължаваме войната, време е да сложим край на световните икономически проблеми, нека потърсим примирие". Той щял да сложи край на колективнозападните икономически проблеми, да пожали и да спаси колективния запад, който наложи на Русия 10 500 различни санкции.

12

анонимен

преди 2 години

Само пет ли виждате,излагате се

11

Росен

преди 2 години

Сценария е само един ! Путин го каза месец преди инвазията ! Ако Украйнската армия и нацистите от Азов не престанат да убиват невинни граждани и деца в Донецк и Луганск , тогава влизаме и няма да има вече такава държава Украйна , така и става , до момента всичко върви по план и не само Руски план а и Американски и Полски и Румънски план Зеления наркоман е национален предател за Украйна, трябва да бъде осъден на смърт от собствения си народ ! Заради наркомана бяха убити хиляди Украинци и Руснаци

10

Анонимен

преди 2 години

Украйна няма да победи в тази война.

9

Анонимен

преди 2 години

Западът продължава да подчертава, че въпреки предишните неуспехи Русия все още не се е отказала от плановете си да превземе Киев и да подчини голяма част от Украйна.>>>>>ТОВА Е ПУТИНОВАТА ДЕНАЦИФИКАЦИЯ!

8

Сит

преди 2 години

Жалки плебеи, кои сте вие, че да прогнозирате за възможни сценарии? Сценариите ги пишем ние, членовета на Върховната ложа. Защо си напрягате нискочестотните мозъци с неща, за които си нямате и бегла представа? Но трябва да я има cгантa като вас, защото главите ви са твърда основа на която сме стъпили ние - вашите господари. След Украйна ще ви включим на режим маскии два метра дистанция.

7

Истината

преди 2 години

Всички специалисти и анализатори в частни разговори говорят че грешката на Русия е че е търпяла този фашиски тумор Украйна много дълго и ето плачевните за Европа последици.

6

dmx

преди 2 години

Сценарият е един: Русия ще настъпва в Украина, докато тя не подпише съответните документи за признаване на загубените територии. После - дълги проблеми и за двете държави и без война

5

Анонимен

преди 2 години

Сценария е само 1! Русия си взима земите! Друг вариант няма и не може да има!

4

Анонимен

преди 2 години

Разузнавачи ли са, анализатори ли са или са обикновени фентъзи-сценаристи?