87

Българин

преди 2 години

Робите не мразят най-много господарите си. Те мразят най-много свободните и тези, които се борят за свободата си. Мразят ги от дъното на душата си.Украинците са свободни и искат да останат свободни. Нищо друго. Но робите искат те да се предадат на руснаците и да се превърнат в роби. Затова изпитват неистова омраза към украинците! Защото те се борят за своята свобода и не желаят да бъдат руски роби!

86

Анонимен

преди 2 години

Авглосаксите и укрите не искат да си признаят, че руснаците така евтино ги финтираха за Киев и те като първи балъци се вързаха. Русия никога не е искала и не иска да превземе Киев. Тя си иска нейното и ще си го вземе!

85

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин убит от Чеченци

84

Анонимен

преди 2 години

"Украинското главно разузнавателно управление отбеляза, че до 60 процента от високоточното въоръжение на Русия е изчерпано" Това не е проблем. Ще почнат да стрелят с неточното.

83

Бигот

преди 2 години

Соросята, ваше время пришло!

82

Анонимен

преди 2 години

В Одеса стоят 25 милиона тона зърно. И то няма да отиде там за където е предназначено, по Дунава, нагоре. Колко ще струва хляба след 2 месеца? А литър бензин? А газта?

81

мАстика

преди 2 години

Абе, защо лъжите? Какви глупости говорите? Дори Западните медийни ресурси и в Британия и САЩ вече признават, че укрите търпят поражения по целият фронт на линията на съприкосновение. Масовото бягство и "евакуацията" в плен се фиксира дори на видео! Кулеба за пръв път призна, че ситуацията на линията на съприкосновение е критична! Укрите вече мобилизират вече и 50 годишни. В нета и Тубата е пълно с видео!

80

Анонимен

преди 2 години

Чеченските орди грабят и убиват в Украйна също като черкезите по време на османското робство в България .И тукашните *** им се кланят.

79

Депутинизация !

преди 2 години

Ивайло Мирчев: Изключително важна е депутинизацията за развитието на страната

78

Анонимен

преди 2 години

Най-много се лъже преди избори, след лов и по време на война. Обаче британците счупиха скАлата.

77

Русия губи

преди 2 години

Украйна печеи, но Кисенджар е прос и не може да го разбере това нещо.

76

...

преди 2 години

Епа сега на руснаците им остана само да умират! Докато путин не се оттегли от окупираните в украйна територии! Тепърва предстоят изпращането на самолети противокорабни ракети и ракети дето могат да ударят и самата русия! Така, че нещата не вървят добре за путинофилията! като цяло ще се повтори афганистан! Само, че руските жертви ще са далеч далеч повече! Колкото до края на тази война той засега е оставен в ръцете на путин! Та така!

75

Подкрепяш Путин

преди 2 години

Подкpeпяш yбийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкpeпяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чияmо армия върши геноцид и военни престъпления! Оm mеб зависи дали ще сmанеш съyчасmниk на агресори и yбийци!

74

Алекс

преди 2 години

Преди 24.02 руската армия имаше ореола на велика и непобедима армия,след това стана ясно,че това е една анимационна сбирщина с некадърни командири и съветско въоръжение.

73

по коментар

преди 2 години

Русия взела част от Украйна с минимални загуби- само около 30000 убити войници. Според русофилите убитите войници са минимален разход, а разрушените градове голяма печалба. Изврате няци.

72

Окраина

преди 2 години

Окраина ще стане Внутреина като остане без море.

71

Краят идва

преди 2 години

Днес гледах CNN и за пръв път техен репортер предаваше на живо бягството на ВСУ от гр.Лиман изоставяйки ранени и убити скачайки в движение на камиони ....

70

хи-хи-хи

преди 2 години

"...до 60% от високоточното..."Брей ,каква новина.Не знам ,но и 0.1%, не е ли до 60%?Преди ден пак тук пишеше че до 30% от руснаците са избити ,че Путин умира ,че бандеровците са в настъпление и т.н. и т.н.Все пропаганден фейк.

69

Анонимен

преди 2 години

В Луганск има прилом. Укрите се изтеглят от Луганска област . Окопават се пред Крематорск някъде . Ще минат в бой на открити пространства а това е добре за Русия . Ако ги сломят и от тези позиции мисля че фронта няма да може да бъде удържан . Ще се разпадне целия фронт . Ама да видим . Може пък да удържат новите позиции .

68

Какво е русофила?

преди 2 години

Из спомените на Бойко Борисов :"Като дойде Путин, тогава беше премиер, пита ме за кученцата и казах да ги донесат да ги види", разказа Борисов. Йорго направо се хвърлил в краката на Путин, било като любов от пръв поглед." Всички русофили са като кученцето Йорго а хвърлянето в краката го демонстрира най-умело Илияна Йотова като се хвърли в краката на кагебейския поп Гундяев да му целува ботушите!