224

Анонимен

преди 2 години

Да, тука си напълно прав, ще миришете много време, ще трябва много време да дойдат новите зелени енергии, някъде 2070та, а може 3010, дотогава ще миришете и ще студувате, но зелените енергии ще дойдат и ще се отървете от руската зависимост.

223

факт

преди 2 години

Сбир се завзема от предприемчиви и работливи китайци и скоро щи се отцепи.

222

Анонимен

преди 2 години

ЕС най-сетне разбра, че русия е една нагла, агресивна, поробителска държава и трябва да се бяга от зависимости.

221

...

преди 2 години

Епа то това беше ясно! Само, че сега руснаците ще станат бензиностанцията на китай! Даже срещу някой и друг юан бакшиш ще предлагат и измиване на предното стъкло на китаийците! Еми и това е изход, какво пък! Не е лошо да си бензанджия

220

Анонимен

преди 2 години

Цяла западна Европа е пълна със скъпи коли с украински номера, карани от млади и здрави мъже, някои коли са със затъмнени стъкла. За каква война става дума, какви бежанци когато Боно прави концерт в метрото на Киев, руснаците водят операцията си само в източната част, всички ЕУ лидери се изредиха да ходят в Киев, а те се домъкнаха 7 милиона "бежданци" от "войната"! И предвиждат от ООН 11 милиона украински бежанци - да им помагаме, да ги храним, да отделя държавата по 40 евро всеки ден за "бежанец".

219

Анонимен

преди 2 години

До факт Е ще трябва време. Това никой не го отрича. Хубавите неща не стават от днес за утре. Много закъсня ЕС с откъсването от руската зависимост. България още повече.

218

Анонимен

преди 2 години

Никой не се притеснява дали ще миришете и ще се къпете два пъти в годината.

217

Анонимен

преди 2 години

До факт Ще се отказваме и от руския нефт и от руския газ, това е неизбежно. Русофилите не се претеснявайте какво ще караме. Ще караме каквото искаме. Можем да си го позволим.:))))

216

факт

преди 2 години

2002 г. ЕС е платил на Русия два пъти повече за газ отколкото 2021 когато цените и тогава бяха високи. 2022 ще бъде рекордна за Русия по доходи от газ, без да се включват доходите от нефт и въглища. Кво правим, ще се отказваме ли от русктата газ, ще караме ли колела? Или може би от някъде ще дойдат някакви нови прекрасни зелени енергии?

215

Пак по опорката?

преди 2 години

До анализатор: Какво анализираш всъщност? Това, че Китай е голям търговски партньор на ЕС и САЩ, не им пречи да са голям търговски партньор и на Русия. Китайците на са сателит на САЩ. Търгуват с всички и произвеждат всичко.

214

ДО 206!!!

преди 2 години

До Анонимен СЪЩИЯ СИ ! НО ПОДЛА ЯНИЧАРСКА ПА- ЧА- В РА И ЗАТОВА СИ И ФЕН НА СОРОС - БЕЗ УМ, ЧЕСТ И СЪВЕСТ

213

Анонимен

преди 2 години

До Не е баш тъй "Напротив, в Русия не че няма инфлация, но е доста под нашата" Хихихи. Баш тъй е. Всичко като храни е скочило между 60 и 160% там. Един чифт кучемарка дънки се търгува за 3-4 хиляди рубли. Сметни си го сам по официалния курс на руската централна банка, колко прави това. Доскоро пазаруваха наполовина.

212

Handel

преди 2 години

До Анонимен 222: ***. Еврото не падна под 60 рубли, тъй като никой не продава евро. Просто другаря сталин така е разпоредил.

211

Купувайте рубли!

преди 2 години

Ама а какво? Юани имате ли?

210

Анонимен

преди 2 години

Про-шля-ци! Наскоро показаха снимки от едно селце в Якутск, където са се завърнали в кофчези няколко руски войничета! Майкоооо! Бедни, бедниии. Дървени колиби, без пътища, без осветление и с външни тоалетни! Така е цялата азиатска част! На държава, която печели по 500 млн. долара на ден от продажба на газ и петрол! Така че Лавров, вие дори в Азия ще сте най-големите про-шля-ци!

209

Анонимен

преди 2 години

На другаря любовницата й писна от Запада и му е казала да купува имот в Китай! И те така става!!!

208

Анонимен

преди 2 години

Еврото падна под 60 рубли.

207

Анонимен

преди 2 години

До Купувайте рубли И аз това казвам - всички русофили немедлено да купуват рубли. Колкото повече- толкова по-добре.

206

Не е баш тъй

преди 2 години

До Анонимен 215: Напротив, в Русия не че няма инфлация, но е доста под нашата. Ако нещо липсва в Русия то не е храни и горива. Русия и тази година ще бъде най-големият износител на пшеница в света. В Русия се очаква производство от 39 милиона тона пшеница, от които поне 20 милиона тона ще бъдат изнесени.

205

анализатор

преди 2 години

"Лавров: Ще се съсредоточим върху отношенията си с Китай" Лавров се е пообъркал нещо май? Ще се съсредоточи върху отношенията си с Китай? Че какви отношения има Русия с Китай???Русия има с Китай главно договорки за доставки на газ, както има и за Европа. Иначе Китай през 2020 г. е станал най-големият търговски партньор на ЕС. Китай има мащабни търговски отношения със САЩ от 2000 г. Във всеки голям град по света има "Чайнатаун". В Москва има "Китайгородок", само дето в него няма китайци..