136

МИЛА ЖЕНО

преди 2 години

Това всичко е бля БЛА. Каквото и да правите сте зависими от руски петрол и особено от газ. И ще плащате в рубли. Със сигурност. За това не правете мили очи. Не лъжете.

135

Анонимен

преди 2 години

Ало овццо помниш ли ВСВ и свинщините, които докарахте на света?

134

Анонимен

преди 2 години

Едва ли налагащите санкции са толкова глупави щом и аз разбрах, че са вредни, явно имат друга цел, която ще ме направи бедняк.

133

От 132 до 136

преди 2 години

Не съм живял... Но ходих за 1 месец да видя. NY и LA. Видях лъскавото, видях и ***. Майтапа на страна, в Минск ми харесе повече!

132

таварищ паПутин

преди 2 години

към Анна Льохман...много си семпла...ха-ха...

131

Анонимен

преди 2 години

В Европа и западния свят след всяка наложена санкция на Русия, живота поскъпва!! А в Русия от ден на ден живота на обикновения човек поевтинява!! Чудя се тия сакции срещу кого са всъщност?!?

130

Анонимен

преди 2 години

На тази колко й е весело, пей сърце е на мен неми е особено, когато отида до бензиностанцията или до магазина видя цените.

129

profetey

преди 2 години

До Анонимен 127: "- Г-н Путин, какво ще предприемем срещу санкциите?- Нищо, ще чакаме.- Но как?! Какво ще чакаме?!- Да дойде зимата." - най-добрия коментар.

128

Високата цена ще я

преди 2 години

плати основно ЕС и всички ние респективно. И ние вече я плащаме под формата на инфлация. А тая госпожа явно живее в паралелна реалност.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 Живял ли си в САЩ? Щот аз съм и е нищо особено.

126

Анонимен

преди 2 години

Който не си плати навреме газъm ще бъде откачен!(съобщение от Русия)

125

Анонимен

преди 2 години

Знаете, важно е санкциите да навредят повече на Русия, отколкото на нас. . . . . . . . . . . . . . . . . . . Има един виц за един тъ п и злобен рибар, който хванал златната рибка и тя му се примолила да я пусне срещу едно желание, но при условието, че на съседа на рибаря ще му даде двойно от това желание! Рибаря мислил, мислиш и казал на златната рибка - ми извади ми едното око! Та тъй, на мен като ми е зле на другите нека им е два пъти по зле! Немци и българи дискутират как на Русия да е по зле

124

българина

преди 2 години

след всяка германска агресия се вее чужд флаг в берлин, тоя път ще се вее и над брюксел... ама ще дойде с ракета, вече никой няма да ви идва на крака

123

Анонимен

преди 2 години

Едно време, ако плюеш по соца, даваха визи и гражданство в америка :)) Сега плюеш по соца, а визи не дават

122

Анонимен

преди 2 години

Абе нека почакаме и да видим дали с Русия е свършено. Аз живея в Краснодар, Кубанска област, Русия. Тук инфлацията е обратна. Поради покачването на руската рубла, стоките поевтиняват всеки ден. Магазините са претъпкани. Бензина е 20 рубли вече което е 1 лв. за литър. Хората в Краснодар обожават Путин, заради поевтиняването на живота на обикновения руснак.

121

Анонимен

преди 2 години

Откакто жените започнаха да "разбират"от политика и война.....света пропада с всеки изминал час!!!!!!

120

До 122

преди 2 години

Ами тия клипове с празните магазини ги пускат руснаци. Ако знаеше руските,нямаше да пишеш глупости.

119

Анонимен

преди 2 години

До 125:Песков каза,че няма да връщат пионерите официално.

118

Анонимен

преди 2 години

- Г-н Путин, какво ще предприемем срещу санкциите?- Нищо, ще чакаме.- Но как?! Какво ще чакаме?!- Да дойде зимата.

117

Анонимен

преди 2 години

"Двигател,който се задвижва от вода, е на път да стане реалност. Уникалното творение не е резултат на многогодишен експериментаторски труд на някоя високотехнологична лаборатория за иновационни разработки, а дело само на един човек. Това е варненецът Владимир Димитров.Според него по този метод може да се правят и отоплителни уреди."Да го издирят преди да е дошла зимата и да почваме с вода да се возим и да се греем!Обаче ме съмнява,че е вярно...