174

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си ненормалени или с много мъничко акъл за да се подържат украинските нацисти които показват емблемата мъртва глава - чисти фашисти !!!За да съдържаме украинскинацисти като мигранти убиваме нашите родители на които не стигат пенсиите ! А какво казват за българите укранците е просто ужас (това няма да го видите по тв ) , че българите без мозък и , че повечето са *** !!! А и едът нашите храни които ни дават а ние ги хвърляме в кофите за болук а те ги взимат и хранят с тези храни

173

Анонимен

преди 2 години

Направете и една скулптура на Зеленски.

172

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че поредния бездарен култур трегер е взел някакви пари за тая своя гротескна творба и успя да си направи реклама на гърба на украинците.. Иначе тази простотия досега е била незабелязана поне от 2 години, както се вижда от скиците

171

Анонимен

преди 2 години

Василев е бил моделът. Той е позирал. От двата му поста си пролича истината.

170

Анонимен

преди 2 години

Тоя па да си беше скрил поста във фейсбук! Можеше да я продадем на Урсулата!

169

Анонимен

преди 2 години

Тая нощ нема да мога да СПА.Неделчо не знам какво си пил или пушил.

168

майката на Зеленски

преди 2 години

ВОЛОДОМИРЕЕЕ...прибирай се в къщи кашичката е готоваааа...!!!

167

Василев

преди 2 години

Украинската майка е ранена, вика от злоба, вика за помощ, вика срещу несправедливостта, вика че руските мародери и шовинисти унищожават нейните синове,дъщери,майки,бащи и съпрузи!Украинската майка е силна и достойна, тя е родила истински мъже , които ще защитят украинската земя от агресорите!А българската майка е пратила децата си в чужбина да се спасяват, и да абдекират от отговорности,бъдеще и настояще!Украинската майка ще сломи шовинистичната клика в Кремъл, не с иоръжие, а с дух!Грифитс!ЦРУ!

166

Анонимен

преди 2 години

Качете я на покрива на НДК-то в знак на съпричастност !

165

Анонимен

преди 2 години

Викът на Българската пенсионерка пред касата - така се казва тази творба!

164

Анонимен

преди 2 години

Снощи си разказвам питбула по центъра, нямаше живо пиле, и хоп по едно време гледам на едно място една групичка, не искам да казвам от кой етнос, слушаха кючеци, 100м по надолу 3, 4 *** украинци, пиеха бири и пееха някви песни на украински разбира се, веднага звъннах на едни прителчата и им викам взимайте питбулите и елате на центъра, събрахме се няколко човека, онея всички се износеха, като ни видяха, каква в поуката ли, обединявайте се българи...... Хан Кубрат

163

Кандидат хидожник

преди 2 години

Нищо не разбирате от изкуство. Това е художествено пресъздаване . Пречупено предаване на чувства и идеи през призмата на автора.

162

Закривай

преди 2 години

окрайна!

161

Героите на Уганда

преди 2 години

Препоръки за усъвършенстване: 1. Очите да светят - едното в синьо, другото в жълто. 2. От устата, на всеки 5 минути да излиза пламък (Лесно е да се направи с една газова бутилка с азерски газ в пиадестала).

160

Анонимен

преди 2 години

Аз сега мога ли да го залея "туй нещо" с боя щото не ме кефи и искам да си изразя "гражданската позиция" ???

159

ни са знай

преди 2 години

Пуркоа бе джанъм?

158

xoxo

преди 2 години

Ам-Гъл ...Грозно е и не виждам скритата му художествена стойност

157

Анонимен

преди 2 години

Май изразните средства нещо... не отговарят на темата. Скулптурата не прилича на образ на отчаяние и гняв, а на карикатура на гняв от хумористичен вестник. С което достойно се нарежда до тази със светещите очи, още известна като "вампира".

156

Джоко н дата

преди 2 години

Кой е позирал? Автора е изобразил себе си ?

155

Анонимен

преди 2 години

Неделчо ви го е обяснил като за първолаци- ядосаните погрознявали. Това е лъжа!!!"Аз в момента съм много ядосан, но съм си красив.