236

Анонимен

преди 2 години

И сега тея,къде лаеха по улиците да свалят Борисов е хубаво да се издирят и да отговарят за фейковете си,които серяха всеки ден.Защото Бойко може да е с анцуг и да не знае английски,но водеше перфектна и хитра външна политика.С Русия,Турция,САЩ,ЕС ! Бяхме добре с всички....,или забравихте?!Държа далеч много олигарси от кацата с мед Да,нормално е и около него да е имало мошеници и дилетанти,но в мига,в който ги надуши,той ги отстраняваше.И ,да,крал е,но не от вас,а от такива като Божков.

235

Анонимен

преди 2 години

В момента демократичния газ е с 20% по скъп , а когато и други от ЕС спрат руския, ще стане с 200% защото ще се увеличи многократно търсенето.

234

разкош

преди 2 години

Съгласен! Да слушаш воят на кремълските *** - безценно! Мога да платя и повече! Музика за ушите ми!

233

redordead

преди 2 години

до Българин - има си договори, в които са записани сметки и кое къде се плаща - това да не ти е селският пазар, че да сменяш през 2 минути мнението си - затова се подписват договори, за да се спазват и ако има проблем - да бъдат разглеждани съда!

232

закратко са тука

преди 2 години

на другите не е спрян защото са платили на русия а нашите за своито мошеническа схема за да вкарат посредник не са платили , какво не разбрахте корупционната схема не нито нова нито изключителна лесно се хваща , това че искат да искарат че така се отърваваме от русия по голям дебилизъм няма , герменци , фпанцузи не могат ли за тази схема да се хванат , могат но не искат защото знаят че по скъпият газ повлича всички цени нагоре и все пак искат да са преизбрани, на тези не им пука знаят че са закр

231

Анонимен

преди 2 години

20% повече за газ и без руски интереси в България, за по добра размяна не съм мечтал, най-хубавия ден за България!

230

Майора

преди 2 години

На Кокорчо все някой му е виновен и заедно с просто Корп са света вода ненапита! Тяхната цел е всна , да се елиминира Булгаргаз и да се възстановят посредноцоте , които ГЕРБ отстрани! Жалко кабинета освен заеми , инфлация о нарушения на законите , не прави нищо друго и изпълнява задачите на олигарсите!

229

Анонимен

преди 2 години

Този лъже, +20% ама друг път. Пък и не той ще ги плаща, скоро ще има повсеместни бунтове.

228

Анонимен

преди 2 години

До Петър - България трябва да плаща по 350 милиона на година вноски за кредитите за тръбата. Като спреш кранчето ще имаме нула лева приходи на година от нея и 350 милиона загуби.

227

До 224

преди 2 години

Наистина що за хора са тези, които са се продали на чужди НПО-та?!Това не бива да продължава повече, вместо да преборят корупцията ни вкарват в още по-голяма безизходица. А не е ли също корупция да предаваш българските интереси на чужди НПО-та?!

226

Шат

преди 2 години

на патките главата.

225

redordead

преди 2 години

ако изгледате пресконференцията ще чуете, че азерският газ, ще е 4-4.5 пъти по-евтин спрямо сегашната цена - от него ще се вкарат 1 млрд. куб. м., така че може да не се стигне до повишаване на цените, тъй като тази по-ниска цена ще компенсира до голяма степен 20-те процента.Усещам как чебурашките умират от яд, че държава е подсигурила газ...

224

Българин

преди 2 години

Василев стана следващия кандидат за Народен съд. Русия просто даде друга банкова сметка в същата валута, като те поемат разходите по превалутиране. А сметката, към която сме плащали вече не съществува. Заради това нещо ако трябва всичко да скочи с 10-20% ... по-добре ПП, ДБ и всичките подобни васални партии да виснат на бесилото и да се върнем към някаква нормалност.

223

Анонимен

преди 2 години

То е ясно, че има откъде да се вземе газ. Политиците могат да си позволят увеличението на цената, пък и техните заплати се актуализират по закон на всеки 3 месеца. Въпросът е какво ще прави хората, които едвам смогват вече да избутат месеца, а не са доста голяма част от населението? В миналото сме били свидетели какво се случва при такива ситуации.

222

Петър

преди 2 години

Сега е важно да имат топки и да увеличат с 100% транзитните такси на Газпром. Ако не искат има правно основание да се спре потока.Трябва бъраза национализация на Лукойл и всички руски имоти в страната.

221

Анонимен

преди 2 години

явно тоя не знае или не казва че през 2011 и 2014 газта не е спирала а само е намалено количеството. Проблем през лятото няма да имаме проблемите ще почнат октомври като застудее

220

Вьзмутен

преди 2 години

Каде са миризливите- хаджигенов и бабикян нека сега протестират срещу лошия кирил

219

Анонимен

преди 2 години

Да, Зозо е много умен. Ще плащаме по 350 милиона на година вноски за потока , а няма да получаваме и стотинка от транзит за него. Всеки ден по 1 милион само ще ни е загубата

218

Анонимен

преди 2 години

Другари пролетари, газта и бензина вече са безплатни! Сипвайте си без пари, комунизъма дойде! Zа безкласово съветско общество! Слава на СССР!

217

Анонимен

преди 2 години

От Румъния няма да получим нищо,те са следващите на прицел,до месец инфлацията,фалитите и безработицата ще отвее отпадъци като вас!