271

Поморие

преди 2 години

Чакаме ги сеа на Камчия и Поморие баш феновете на Путин лятото, пък ще видим как ще плащат данъците и глобите - по две ли, по три ли в евро нали

270

От Вселената

преди 2 години

до 732... Конопа не напушва... Марихата напушва... Именно затова, че Конопените листенца са много близки по вид на Маришката, нафтовите и газовите компании за да правят парици след 1944 спряха по света производството на ТЕРЛИЦИ...... Влезте в търсачката на Yahoo или Google и напишете "Коноп България - Информационен Портал" .. Ще ПРОГЛЕДНЕТЕ. 40 хиляди Нови Технологии от КОНОП за производство на Всичко и най-вече за здравети на ЧОВЕКА... Никой не Ви говори тук за Махмурлука на Марихуаната!

269

Даааам

преди 2 години

Ето го КРАЯ с раша "дружба" дето никога не е съществувала!!! И изобщо не е неочаквано че първо са Полша и България. След това ще е Румъния и т.н Това са границите на ЕС и НАТО. ДОБРЕ ЧЕ НАТО Е ТУК. СБОГОМ РАША!!!

268

Анонимен

преди 2 години

Русофилите са в истерия. Един от големите им страхове се сбъдна ахахахха. Те не зная къде и за какво използваме газа от Русия, наплашени са като малки котета, но вият като алфа вълци. Истината е, че една шепа български олигарси, които правят далавери с газа ше го барат мекия, но русофила откъде да ги знае такВИЗ раУти.

267

От Вселената

преди 2 години

Влезте в търсачката на Yahoo или Google и напишете: "Коноп България - ихформационен портал" и започнете да ЧЕТЕТЕ. Да се просвещавате със Знанията, РаЗума на нашите баби и дядовци, прабаби и прадядовци - Боговете - Българите по Балканите как сме използували КОНОПА..... за Всичко..... от Хиляди Години!

266

До От Вселената

преди 2 години

Бая си напушен, брат... Наско, ти ли си, бе?...

265

От Вселената

преди 2 години

Идва това Що от хилядолетия Българинът е отглеждал и живял с него. В него е спал, с него се е хранил, с него е запалил първият автомобил. Сега от него ще се произвеждат около 40 хиляди неща - Ще се строят от него Къщи, Ще си правиме дрехи от него. Ще си правиме пластмаса от него. Ще си правиме лекарства от него за унищожаване на *** в червата и тялото на човека ... без да одиме на Дофтори! Казва се КОНОП"

264

От Вселената

преди 2 години

до 348....Благодаря ти, че ме подсети Къщите на първите етажи са строени от камък, а вторите етажи са биле дървени и на дървения етаж горе като погледнеш е имало изобразен - нашият Бог - Слънцето... *** по къщите около Велико Търново, по Троянския Балкан, Еленския Балкан.... Е правили сме къщи и джамали и от кирпич, като сме използували слама, глина и лалалайййна от крави, биволици и овце... и те са биле също прекрасни и функционални - топло през зимата, хладно през лятото!

263

Анонимен

преди 2 години

До Георги, какво лошо има говорителката на парламента да е млада. Всички трябва да са дърти пезевенги като русофилите ли ахахахахаха. Нито сте и на културата нито на образованието, дърти русофилни момчета.

262

Георги

преди 2 години

Е тази млада ученичка така ме успокои,че направо сън не мога да спа!Хубаво младо наивно момиче сложено там един ден да стане жертвенно агне!

261

Анонимен

преди 2 години

Решение има. Все пак сме българи оцелели под всякакво владичество и местни дерибей. Един байпас на турски поток и ще вържем двата края

260

С газоколонката е

преди 2 години

невъзможно да имаш дори елементарни икономически отношения.

259

Анонимен

преди 2 години

Нищо. Ние сме силни, ние сме евро-атлантици! Ще взимаме от Алжир, Норвегия или САЩ....ей ги къде са, на един хвърлей разстояние :)

258

От Вселената

преди 2 години

Та идете в търсачката на ЮТЮБ и напишете "Изомрудь - Чичовата Слама" и ще разберете как едно време нашите деди сме се топлели в слама и сме я използували за отопление на нашите домове за без пари!

257

Просто Киро

преди 2 години

Вчера дарих една заплата за оръжия в Украйна. Ама следваща, май, няма да взема...

256

Анонимен

преди 2 години

ха сега де...."бензиностанция с ракети",...звучи дипломатично,точно по Харвардски,сега и битовия ток от 01.05 ще стане 1000лв на домакинство,Кириле отивай си в Канада,не можеш мойто момче.мислиш само за Украйна и Македония,а си български премиер.неадекватен си.не ставаш.

255

Анонимен

преди 2 години

Сега следва инфлация, глад, безработица, бунтове - все в тоя ред

254

Анонимен

преди 2 години

България ги спираа ,не Русия ... не било сигурно плащането в рубли УШ... а всъщност поредната санкция с обратен ефект, но как да обяснят на народа, че ще взимат нещо, което Русия дава за 1 лв от другаде за два (примерно)

253

От Вселената

преди 2 години

Дойдоха след 1944г Иззеха ни земите. Казваха, че всички българи, собственици на земи са КУЛАЦИ... Избиха ни РаЗума - Цвета на Българската Нация, Вкараха Селяните - обявявайки ги за Кулаци в ТКЗС -тата и който не се съгласяваше с другаря Сталин ги избиваха в Концлагери. Българина престана да си прави Хляб с подкваса от КИСЕЛИ здравословни БАКТЕРИИ, замени я с подкваса с Мая - недобри бактерии... Започнаха Болести! Надойдоа Дофтори! Сламата за отопление изчезна.. Студ! Студ! Мамата си трака!

252

Сандо

преди 2 години

е то не бяха преименувания на площади, гонене на дипломати, производство до дупка на автомати, патрони и минохвъргачко .... кво да очакваме да се случи? да ни намалят цените ли? Не, ние сме в икономическа война с Русия, ще си събраме попарата.