45

Анонимен

преди 2 години

Русия ще загуби тази война. Крепостната армия съставена от колхозници, пияници и мародери е пред разпад. Скоро и ракетите ще свършат, а след това идват мизерия и глад с библейски измерения.

44

Анонимен

преди 2 години

Хубаво,да предположим ще "спечели" ако има добра техника под ръка,вие я имате осигурете им я!Ама май притискате своите "съюзници"да се включат в тоя конфликт като дадат на хохлите своите допотопни железа,целта ви е по скоро да подпалите цяла източна Европа.

43

До Аминимен 60

преди 2 години

Как не те е срам!!!

42

Анонимен

преди 2 години

Русия може да унищожи ЕС много по лесно отколкото обратното. Просто една зима трябва да ни остави без горива, храни и метали. И следващата пролет ще има кланета по улиците.

41

Сандо

преди 2 години

немците дават 1 милярд на заем на украинците да си купят техника ако искат, дора са склонни да им я продадът. .... ама те май така не искат

40

Анонимен

преди 2 години

Добре че поне на първо четене не се крие каква е целта на Америка и на Запада а именно пълно изтощаване на Русия. Макар че всъщност се иска унищожаването на Русия и на руския народ чрез санкциите и ембарго.

39

Анонимен

преди 2 години

Каква война ще спечели Украйна? Ще превзема Москва ли?

38

Анонимен

преди 2 години

Това само картофен мозък би го твърдял. На Укрия й трябват пари за икономическо възстановяване не за оръжия.

37

Пола Бадоса

преди 2 години

37 А кой нареди инвазия на Турция в Ирак?И защо за нея се мълчи?

36

смехъ

преди 2 години

Какви оръжия бе хъмвитата ли

35

Анонимен

преди 2 години

какво ще възстанови Европа????? Вие къде сте видели Европа някъде да е възстановила? Даже в собствените си страни на най-богатите държави неравенството е все по-нетърпимо. Откъде ще вземем ресурс? Че то строежът не са пачатане на пари! Русия строи градове там, където има находища на газ, нови градове. Тук, в нашите медии нищо, ама нищо не дават за какво иде реч. След като могат да строят много на север в Ямал, могат и в Мариупол. Какво голямо са построили от ЕС? Азиатците строят...

34

До 47

преди 2 години

Не те е срам! ***!!!

33

До29

преди 2 години

Ти наясно ли си колко са бедни Хохлите и това беше далеч още преди да започне тоя конфликт,викаш сега ще потекат реки от мед и масло натам?Колко много трябва да си ограничен за да си помислиш даже,че тая война е за икономическият просперитет на Украйна!

32

Анонимен

преди 2 години

Поздравил и потупал по рамото виновника за войната. Но в либералната демокрация всичко е на обратно. Виновните са герои. Най на края народа ще види кой го натика във войната и чии интереси защитава а именно на Сащ

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "ако Украйна отблъсне агресора, след това държавата им ще бъде възстановена много бързо с помощ и средства от Запада!" ---- хахахахаха... ако баща ти беше майка, а *** - баща.. това, че се случва в евролиберастийска европа не означава нищо.. но да кажем, че се случи, то хохлялянд ще бъде заробена с кредити за поне 100 години напред! Всичките й ресурси и производства ще бъдат превзети от кредиторите. То не че и до преди войната пак не беше така...

30

eve1

преди 2 години

Оставете бурета с алкохол по пътя им и ръската *** на Путин сама ще се изтреби.

29

Анонимен

преди 2 години

34 Българи няма да се бият против Русия за ромелци и делиорманци нз.

28

Ок патладжан!

преди 2 години

Поне 3/4 от света, в т.ч. и доста от "колективният" запад, желае разпад на системно увреждащият икономиката краварник! Което бързичко ще се случи след приключването на $ като резервна валута - дългът ви надвишава 34трильона и с печатарство не става...Часовникът е 12 без 5!

27

До 37

преди 2 години

Ти си масов убиец! БЕЗСРАМНИК!

26

Анонимен

преди 2 години

Тия имат голям зор войната да продължи.